7

Анонимен

преди 10 години

Има още за унищожение например:Украйна...

6

Анонимен

преди 10 години

След като по тяхно изискване унищожихме икономиката си,предадохме в ръцете им пазара и банковият сектор,след идиотската унищожителна приватизация и икономически неизгодните и излишни,скъпоструващи на фирмите нови изисквания МОГАТ ДОВОЛНО ДА СИ ОТДЪХНАТ И ВЗЕМАТ РЕШЕНИЯ ЗА ИЗГРАЖДАНЕ НА НОВИ ШЕНГЕНСКИ СТЕНИ И ПРЕПЯТСТВИЯ ВКЛ.ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ЕВРЕЙСКИЯТ СЪЮЗ.Каква е разликата между комунистическата и капиталистическата разруха,А???

5

Анонимен

преди 10 години

Лично аз дори смятам, че крайнодесните партии дори са закъснели. Този процес трябваше да започне още по-рано. Това, което става в ЕС е налудничаво. Повсеместна ислямизация, крадене от политици като за последно, корупция, механично изработване на закони, които просто са неприложими, постоянни напъни за приемане на нови държави в ЕС. Ами не може света да се обедини в няколко федерации. Това е доказано от историята /римската империя/. Рано или късно балона ще се спука с гръм и трясък.

4

Анонимен

преди 10 години

Сега разбрахте ли що всички, които слугуват на Брюксел, се обединиха и заедно грачат срещу Сидеров?

3

Анонимен

преди 10 години

До Бой!'Кул за Евло съюза'. Така е по-разбираемо.

2

Анонимен

преди 10 години

Ами нормално е крайнодесните и националистически партии да са във възход, то остана ли кореняк европеец, на който да не му е ясно, че Европа скоро ще бъде ислямизирана и вциганена?! Измислената толерантност не доведе до нищо добро! И ще бъде много добре националистически партии да имат повече представители в Европейския парламент, защото е крайно време ЕС да спре да се пълни с всякакви отпадъци от държави извън съюза. А ако пък вземе да се разпадне този глупав ЕС, ще е най-добре!

1

Бой!

преди 10 години

Да живее суверенна България! Трибуквие за ЕС!