218

:-)

преди 10 години

Кестенявата е Гаджева. Другите две фръцли са руси, а Чуколина - с брада :-)

217

Анонимен

преди 10 години

Ако някой го види тоя, да не забрави да му предадее моите поздравления!"6 волтов ***"

216

:-)

преди 10 години

Отдавна е срамно да си бъргарин заради ромите, представящи се като ''българи'' по света, и заради *** като този Ганьовец Волен.Казва, че е патриот, а всъщност е обикновен, самозабравил се хулиган с имунитет.

215

варна

преди 10 години

ДО НЯКЪДЕ СЪМ ИМАЛ СИМПАТИИ КЪМ КЪМ ТОЯ *** И ДРУГИЯ ДЕТО УБИЛИ ДЯДО МУ ,УЖ ДЕ НО ТО ВСЯКО НЕЩО ТРЯБВА ДА ИМА ГРАНИЦИ КАТО ДЕПУТАТИ И ПОЛИТИЦИ НА ПРОСТОТИЯ И МАГАРИИ ЛИ ЩЕ УЧЪТ НАРОДА ТЕ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА КАКВО СМЕ ГИ ИЗБРАЛИ ПРИМЕР ЗА ПОДРАЖАНИЕ ИЛИ ??? ПП. ДАЖЕ И ЖЕНИТЕ ИМ ИЗБЯГАЛИ ЧЕ НЕ СА ГИ ИСТРЯЛИ А ТЕ ДЪРЖАВА Щ ЩЕ ОПРАВЯТ ПАЗИ БОЖЕ

214

:-)

преди 10 години

И *** са така. Сами са тихи и бъзливи като мишки, но в глутница са големи ''герои''.Волен и шайката му - в затвора!Правителството и Парламентът - в оставка!

213

Шаман

преди 10 години

До ПитащРазбира се, предизвикало го е същото нещо. което кара хората да ходят в психиатрията а именно - болният им мозък! То ми и личи че е от ония, малките и злобни комплексарчета, които ако са самички са по тихи и от видата, но ако са много ехееее те са царе

212

Питащ

преди 10 години

А ще драсне ли някой 2-3 реда кое е предизвикало възмущението на Сидеров спрямо френското аташе и разразилите се след това събития? - това е въпросът.

211

Анонимен

преди 10 години

какви сценарии? може би и сервитьорите от ресторанта в брюксел са замесени, фотографът от куба, служителите на луфтханза, пенсионерът от тракия? човекът си е изтървал нервите (мен ако питаш не знам кога си ги е сдържал) и взел да бие. друг е въпросът, че ако прокуратурата беше толкова принципна за всеки ударен юмрук, 90% от населението щеше да е по затворите..

210

анонимен

преди 10 години

Правителството този път се прекара.Нормално е ГЕРБ да постави въпросът за смяната на Сидеров като Председател на Комисията и веднага след това да поиска вот на недоверие на Правителството и този път да мине.ГЕРБ си вкара троянският кон с двамата "отцепели"се депутата и нови избори.Просто това си беше един режисиран сценарий с участието на чужда гражданка /реакцията на Френското посолствсо/ ,подставено лице и една телевизия .

209

ВОЛЕН СТРАТЕГЪТ

преди 10 години

нарочно е поискал да му кажат '***'...за да може после да вика: ИЗВИНИ СЕ БЕ :)..

208

Анонимен

преди 10 години

*** народ , прости управници

207

аз

преди 10 години

коя е кестенявата

206

г-н Тау

преди 10 години

До Анонимен222 ...всъщНост не пробвай нищо...смятам да си отрежа една диня...няма ме;)

205

анонимен

преди 10 години

Жалък електорат.Нещастен народ.Да избира само между мутри????.

204

г-н Тау

преди 10 години

До Анонименнеадекватен си брат...нищо не ти разбрах...пробвай пак

203

анонимен

преди 10 години

Да де, докато крепеше Правителството на ГЕРБ по различен ли беше????

202

Анонимен

преди 10 години

До г-н ТауНали народът не подкрепял протестите?Как така тоя същият народ ще си избере Борисов на избори.Нали всички са твърдо зад партията майка?Или в платената ти драскаческа главица тея две твърдения живеят в мирно съжителство.

201

Анонимен

преди 10 години

Доган не ли е мутра?Станишев не ли е мутра?Това че носи очила и има гейски облик не го прави интелигентен от няколко месеца говора му изпростя повече от на Борисов.Местанчо пък е селска даскалка по БЕЛ.Това му е върхът на академичната кариеа ако някой е останал с друго впечателните.

200

анонимен

преди 10 години

Проблем. Да избираш един между един " ***" и една "Мутра" ????

199

г-н Тау

преди 10 години

До Срам ме еточно вие сте проблема...хората,които ги е срам,че са българи и са готови да станат *** на всякакви други нации и страни но за собствената си да не хаят и дори с удоволствие да плюят в лицето на Родината си...Аз пък се гордея със страната,родината и народа си и това е истината...всички ваши коментари са пулна простотия...ареее