252

Journey

преди 10 години

Чета коментарите по-долу и се моля това да не е извадка от българския народ. Или по-точно, да не е преобладаваща извадка.Толкова селско, промито и неграмотно мислене...Ако наистина манталитета на българина е такъв, да защитава един отявлено вреден за България човек, то този народ си заслужава съдбата.Тези, които можем ще я напуснем и ще отидем на по-добри за живеене места. На запад от България, а не на изток. В Европа, която селяните-*** плюят.

251

5f5

преди 10 години

Всичко това е последица от разрушеното ни здравеопазване...Затвориха психиатричните клиники и сега всякакви ненормалници се разхождат сред нас...

250

Selqnin

преди 10 години

Takiva hora nqmat mqsto v politikata

249

анонимен

преди 10 години

Лудите на стадйона " или " Лудите на аерогарата ".

248

анонимен

преди 10 години

В тоя има толкова много злоба и жлъч , че ни облъчва от тв екрана дори.Тези които му вярват и подкрепят са като него , хора мразещи всичко и всеки , нереализирани аутсайдери в едно нормално човешко общество.

247

BlaBlaBlaaa

преди 10 години

Авиокомпаниите по цял свят трябва да пуснат специален пакет услуги предназначен за боленчо. В цената на билета влизат ризка с дълги ръкави, успокоителни на корем и екип от анестезиолози, които да се намесят при нужда и да приспят буйстващия *** поне докато кацне самолета.

246

55

преди 10 години

Като чета коментарите по-доло разбирам че Болен не е сам....

245

емо

преди 10 години

случаят волен сидеров отразява нискоинтелигентната същност на западните общества спомнете си недопустимото поведение на френския и немски посланник по време на незаконните протести пред парламента.по същия начин е действало и френското аташе-арогантното " европейско" поведение

244

Анонимен

преди 10 години

Франция да обяви война и да преклучваме че територия ни трябва на нас нали ни окастрихаевропейски от всякъде...

243

val 789

преди 10 години

До 322 етиEти,за мен е по-важно медиите да изнесат на бял свят ТОВА,КОЕТО Е КАЗАЛО френското дипломатическо тяло,което услужливо от медии и участници се подминава и се говори само за СКАНДАЛНАТА ПОСТЪПКА на Сидеров и АТАКА,а скандалът да го е заформило ФРЕНСКОТО културно аташе!!Все пак за да има ТАКОВА действие,то трябва да е провокирано от ДУМА,ДЕЙСТВИЕ.Ти като си вървиш мирно и кротко по улицата,всеки ден ли ядеш шамари или те псуват ей така без да си го предизвикал!!

242

Анонимен

преди 10 години

САМО ВОЛЕН никой друг ...Всичко друго е *** като Б.Борисов

241

Анонимен

преди 10 години

Медийте са купени и корумпирани прав е Волен!И Сидеров е прав дето разправя че ни копуват разни чужди фирми и маниполират.В моя град няма магазин за жива риба, шивач,месарски магазин, зеленчуков,бозаджийница но има много боза по вестниците и днес.бгВолен скоро с Кличко! ОЧАКВАЙТЕ...

240

ети

преди 10 години

До val 789Не мога да разбера защо бъркате просташкото поведение на този човек с толкова висши цели. Сидеров може и да рови в мръсотиите чрез антикорупционната комисия но го прави само с цел съответните хора да му запушат устата с пари. Това поне го видяхме. Иначе до сега не видях нищо найстина свършено от тази комисия така че просто никой не иска да го елиминира за това.

239

55

преди 10 години

До ДПС/бсп ше го оправяС КАТАРЗИС- как ?

238

val 789

преди 10 години

Трябва по всеки един възможен начин,всеки ден,всеки час да се хвърлят л..на за да няма МОРАЛНОТО ПРАВО Сидеров и АТАКА да водят антикорупционната комисия към парламента!КОЙ има интерес от тези акции? ВСИЧКИ !БСП,СДС,ДПС,НДСВ,ГЕРБ,ЧАСТИ ОТ РЕФОРМАТОРСКИЯ БЛОК,ЧАСТИ ОТ ПАРТИЯТА НА КУНЕВА-ПРЪМОВА!А защо?Защото колкото по-дълбоко ровиш,толкова вонята става по-плътна,непоносима и няма цвят.Защото има СТРАХ да не се скъса някое звено от веригата и да се разплете цялата история от КРИМИНАЛНИЯТ ПРЕХОД!

237

m.markov

преди 10 години

маноова,закуех се ,махайте се ***.!

236

55

преди 10 години

До АнонименОсвен да му крият хапчетата,какви намера могат да му правят?

235

Ванче Христев

преди 10 години

Нима остана някой който още вярва на Прокуратурата? Сами ще се убедите че от този скандал нищо няма да излезе и темида ще си затвори очите. България отдавна не е правова държава и делата протичат по целесъобразност! Аз вече се срамувам пред самия себе си че живея в такава корумпирана феодална държава! Язък ни за красивата природа..

234

Анонимен

преди 10 години

Комунистическата *** Юруш крепи на Орешарски орешаците .

233

Недко

преди 10 години

Браво Волене.Само боя ще оправи този крадлив народ.