10

Петър

преди 10 години

Да кажа на всички момичета,бягаите от криминални типове колкото и пари да имат.Живота е по скъп от всичките пари на света.Дано да сте разбрали какво ви казвам

9

Анонимен

преди 10 години

Кво сте ревнали за това смъртно наказание бе ненормалници? Доказано е че не върши работа, дори в държави с ефективни съдебни системи! При неработеща съдебна система има ли значение какво ще е наказанието след като няма кой да го приложи.Не ви ли стана ясно, че истината е в ефективността,а не в размера на наказанията.

8

vanya

преди 10 години

Gorkata maika!

7

Анонимен

преди 10 години

Един пияница бивш военен от моя блок уби приятелката си (остави детето и сирак) предумишлено по жесток начин и наръга и нейна приятелка, за тази "заслуга" полежа 5-6 години и сега отново е същия пиян деградат, който живее в блока и е въпрос на време да го направи пак. За какво правосъдие в България става въпрос хеле смъртни присъди. Ние сме смешна държава, в Тексас за това вече щяха да са го приспали отдавна и то заслужено!

6

Анонимен

преди 10 години

Аре стига глупости бе този Ботьо Ботев е за смъртна присъда. Връзваше ги едно време и ги спукваше от бой докато не си признаят и за Втората световна война, че са виновни. Ако си спомняте как изглеждаха обвинените за убийците на Луканов след разпита на Ботьо Ботев. Беше ги смазал, пък официалната верисия беше нещо свързано с падане по стълбите. Как може изобщо да си храни децата с такива кървави пари. Предствете си ако ви нарочи някой като този, а сте невинни ... ще ви съсипе живота за нищо ...

5

онбашията

преди 10 години

един ден смъртната присъда пак ще се върне, и както става обикновено нещата ще се люшнат наобратно, ще се коли и за наистина дреболии. иран вече мина през това, но нали западната пропаганда изкарва иран невежи диваци никой не го взема под внимание. днес в иран нещата са вече добре, но докато махалото е било в другия край са бесели за дреболии като касетка със западна музика.

4

Анонимен

преди 10 години

Смъртно наказание? Да го отървеш от мизерното му съществуване скапан убиец. Една 30 килограмова топка за крака с верига и да копа уранови находища. Това трябва за убийците и рецидивистите.

3

Рали1

преди 10 години

И кой е извършителя-поне да се извинят на семейството на това момче,чиято снимка разпространиха без да бъде проверено.На близките на убитото момиче-съболезнования и много сила ще им е нужна,за да продължат.

2

анонимен

преди 10 години

не знам,каква промяна следва да се направи,но е очевидно,че трябва,да има и следва да се помисли и за възстановяване на смъртното наказание,след като убийствата не намаляват,очевидно е че налаганите наказания не са ефективни и не респектират престъпниците,и не защитават и възпират от извършването им.

1

Анонимен

преди 10 години

Разбиха ни къщата на село- взеха даже и батериите от чешмите.. Полицаите казаха - А ние ги знаем кои са лесно ще ги хванем ---след 15 год-получихме писмо---делото срещу неизвестен извършител е прекратено по Давност