43

Samo minavam

преди 10 години

Комунист да се хване на работа,нещо да оправя и това безродно куче на снимката.Ще падна от стола.Това е нон сенс.Комуниста,най много обича парите на другите и единствената мисловна мисъл,в положителна,според него посока е,какво да открадне.Бог да пази България.

42

икономист2014

преди 10 години

ЗА да има подобрение на икономиката ограничете вноса на всичко което на практика може да се произвежда в БГ при сегашното състояние на промишлеността .Поставете тройно по високи мита на всички стоки произвеждани извън ЕС и внасящи се у нас а на тези от ЕС наложете по висок данък върху печалбата.Търговските вериги като Кауфланд,Лидъл,Била да са задължени на 80 процента да продават български стоки.Селското стопанство да се стимулира и се оганичи вноса от Турция и МакедонияТова е план минимум.

41

П.Петров

преди 10 години

Защо всяка новина за БСП е с "ще" ?Да не би да е защото нищо не са свършили до момента или по-соро това дето са го свършили не е за хвалене ?

40

anonimen

преди 10 години

Trqbvat 240 el.stola v toq parlament!! Da im e chestitoooo !!

39

Анонимен

преди 10 години

виждате ли как я гледат тая баница, ей така гледат и на държавата

38

vesko02

преди 10 години

Като заработят БСП се плаша.Благодарение на неуморната и работа в момента сме в тази ситуация.По добре е да си починат малко защото няма да останат живи свидетели на доброто им дело.

37

Анонимен

преди 10 години

ZZarstvo Balgaria I Tarnovskata Konstituzzia...

36

Потребител

преди 10 години

Вдигнете незабавно тока,аз обичам тока да ми е скъп!

35

КОШМАРА

преди 10 години

ВИЖТЕ НОВИНАТА- 24chasa.bg

34

монополист

преди 10 години

Оставка!Оставете ни да дерем кожи!

33

Не така !

преди 10 години

Оставете монополите за следващата година. Евроизборите не представляват интерес, тъй като от тях за нас нищо не зависи. Само дето ще пратим в Брюксел 17 *** с по 18 000 лева месечна заплата, другите екстри на страна. Задачата сега е да се забрани групировката СИК/ГЕРБ, водача на групировката да бъде натикан в панделата, заместникът му също. Ето, това направете , ако искате през 2017 година за вас да гласуват 3-4 млн. човека. Станишев, нали внимателно прочете това което написах ? Работи !

32

анонимен

преди 10 години

БСП ще бори монополите през 2014, както през 2013 г! През 2013 откриха 250 000 работни места, през 2014 - още толкова! А дано, ама надали!

31

Анонимен

преди 10 години

Отвратен съм...найстина. Всичко това, което се случва е толкова жалко...простия Бг народ не си е научил 50-60 годишните уроци. Заслужаваме си съдбата.

30

Нема такава държава

преди 10 години

Чумата да ги тръшне всички партии и политици, барабар с продажните им и лукави антуражи!

29

Анонимен

преди 10 години

ЯЖ ТЛЪСТИ ПИРОЖКИ БРЕ СЪВЕТСКИ КАГБисте! Баницата е за БЪЛГАРИ!

28

vesko02

преди 10 години

Годзила срещу биоланте.

27

Анонимен

преди 10 години

БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгбГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгбАтака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

26

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !ИЛИ СИ ПЛАТЕН ИЛИ НЕ СИ ПИЕШ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА

25

Анонимен

преди 10 години

Съветския ду*рак серГЕЯ... към ГЕРБ: Вие сте безсрамници ::)) ............A Моника не е безсрамница !! Не се съблича пред мен - няма и за какво , но и дадох 1- 2 милиона лева ::)))- през Хохата от Австрия ::)) Ей, така , от добро сърце::)

24

Кумуноидни фашости

преди 10 години

Това звучи също като:д-р Виктор Франкенщайн за да спре чудовището създава и женско такова за да са момплект и да си народят малки чудовища!