74

Анонимен

преди 10 години

До Баба ГунаИ тогава е имало убийства, изнасилвания, кражби и т.н., но никой не ви е казвал. Ако медийте бяха премълчали за случилото се с това момиче, то никой от нас коментиращите нямаше дори да знае, че се е раждала, а да не говорим, че някой *** я е убил...

73

varna

преди 10 години

Българка от татарски етнос.Няма значение жалко за момичето.

72

Шопов

преди 10 години

Жалко за момичето. Имаше едно време един криминалист , казваше се полковник Граматиков .Та той нямаше не разкрито убийство ! Мисля че до няколко дни извършителя ще е ясен !

71

Анализатор

преди 10 години

Мислете с горните си глави и не ставайте гневни към онова, което не ви касае. За всичко си има причина и мога да кажа, че всеки кове бъдещето си спрямо главата си, другото е че според мен основен заподозрян ще е нейния приятел ако има такъв. Това сигурно ще е някой агресивен *** предполагам който в биографията си ще е най-малко задържан. Ако тезата ми се окаже реална преценете виновна ли ще бъде?! Всеки който прави компания на нестабилни психически хора "тарикати" може да е на нейно място!

70

Баба Гуна

преди 10 години

Ехеее а имаше едно време (по Живково Време) смъртно наказание и убийствата бяха сигурно само 1 % от сегашната бройка!!! И разкриваемостта беше със 300% по-висока от сегашната!!!

69

!

преди 10 години

Когато обществото е престъпно, страведливост няма!

68

Анонимен

преди 10 години

Много хубаво момиче , но сигурно Асам е разбрал , че тя иска да е с Хасан и я убил . На ли казаха , че приятеля й бил боксьор , той й се обадил , и тя излязла да се види с него и тогава изчезнала , а полицията не може да открие приятеля й . Може да е решил да я открадне и като не се е съгласила и *** си я убил.

67

Анонимен

преди 10 години

Чудесно е че извършителя се издирва а прекрасно би било при задържането му да окаже съпротива и да бъде отстрелян мигом !

66

vszxv

преди 10 години

Ако бъде намерен убиеца, дълг на бащата ще е да му прекрати живота!!! Вече е ясно, че докато разчитаме на смешния "съд" и тъпия закон- право няма да има никога!! Всеки един баща неоволен от присъдата, трябва да взема нещата в свои ръце!!!! Когато държавата и закона не не пази нас и семействата ни-да се пазим сами!!!

65

Йово

преди 10 години

Мир на прахът и! Жалко наистина за момичето. Време е да се върне смъртното наказание. Сега се готви нов НК в който заляга някой доста демократични неща например, че може да убиеш крадец ако влезе в твоята къща както и по строги мерки за престъпниците. Подобен е и НК на САЩ. Време е да вземем закони от братски САЩ и да започнем да ги изпълняваме на яве а не само на хартия.

64

123

преди 10 години

бееееееегаааааааааммммммммм с 300 от бг.... простия народ жалко за малкото умни хора дето требва да живеият с ***. Секи втори с досие секи 5 сигорно вече е лежал поне за 2 години в панделата.

63

РС-12М Тополь

преди 10 години

Трябва да се въведе римското право или още по-добре основа да стане българската поговорка .."око зо око, зъб за зъб" ... иначе управия няма, сега само престъпниците имат права ... и разни антибългарски хелзински комитети ги защитават! Всеки умъртвил по особено жесток и мъчителен начин умишлено, на стадиона АК-74М и един откос както в Китай !!!!1

62

1 Въпрос

преди 10 години

С кого е била на нова година

61

Анонимен

преди 10 години

Ko6mar! Da otgleda6 hubavo i zdravo dete do 24 godini i posle takuv krai. Bog da pazi! Gorkite roditeli!

60

бунзен

преди 10 години

До ОСТАВКАспоменаването на турското име не беше необходимо. сигурен съм, че твоето е българско, но това не променя факта, че си тъмен балкански субект. ако нямаш какво да кажеш, не казвай.

59

the fox

преди 10 години

Трябва да се въведе смъртна присъда и екзекуциите да се излъчват пряко по тв

58

outlaw81

преди 10 години

До АЗА добро утро България

57

outlaw81

преди 10 години

До АЗА добро утро България

56

Неразбирко

преди 10 години

Държавата на мутрите-....демократи!

55

АЗ

преди 10 години

Много жалко за хубавото момиче! Тежките убийства с отвличания не са спрели в последните 20 години. Независимо кой е начело на МВР. Проблемът е във всички нас, а основата на проблема е в морала на нацията. Загива културата ни, загнива възпитанието ни, а справедливост почти няма в държавата ни!