29

РАД

преди 10 години

До stan31А ще ни осветлиш ли какъв е девизът на социализЪма?Щото, честно да ти кажа нещо не ми се връзва това,дето го викаш "прецакай всички",че било мотото на капитализма.По времето на соц-а родителитъе ми бях учители с по 100 лв. заплата, а едни дънки струваха 80 лв.За кисело мляко ставах в 5 сутринта, за да се наредя на опашка,щото в 6:30 вече свършваше. Тоалетна хартия имаше от време на време...Вярно,че на капитализма не всичко му е наред,ама я да питам:Защо никой не емигрира в Куба?

28

мтм

преди 10 години

на герба ни трябва да е изобразен лъв ,ама плезгащ се по пързалка,синя със звездички.

27

Анонимен

преди 10 години

пак се занимават с глупости, като по-важни неща остават на заден план....

26

kotarakavi4o

преди 10 години

ТАКА ИМ СЕ ПАДА ЩОМ ЛЪЖАТ !!!

25

Анонимен

преди 10 години

Положителното на хипермаркетите е,че ми объркват главата с разнообразието,което предлагат и вместо да си купя някой ***,аз ги отбягвам и така не ги подпомагам в изнасянето на печалбата в друга страна!Иначе умни хора са го казали 'Лъскаво отвънка,гнило отвътре'-важи и за жените!

24

Анонимен

преди 10 години

Да вземат и Vivacom да осъдят за дето казват, че са с най добрата 3G мрежа в България

23

stan31

преди 10 години

Това е девиза на капитализма: "Прецакай другите и им вземи парите ако може и по най-долния начин."

22

До: stariadub

преди 10 години

В твоят случай трябва да се самосезира КЗСТ ( комисия за защита от селски *** ) и да ти отнемат българското гражданство и паспорт, като те компенсират със сирийски документи за раждане и самоличност. ***, ти в кой свят живееш ?!

21

Баба Вуна

преди 10 години

Оня ден си купих свинска мас от бенгалски тигър, внос от Аляска от ...... за 3,50. Помагала на ишияс. Някой да знае някъде да е по-евтина? А к'фо кисело мляко си купих! КазАха, че никакви бацили немало в него! Браво на млекаро....!

20

stariadub

преди 10 години

Лидъл, магазина на бедните. Така ми каза един англичанин преди 10 години. И от тогава спрях да се разкарвам с торби лидъл из Лондон. А Била да не говорим че в Самата Авсрия не съм виждал големи хипермаркети с тази марка. Обаче тука е бг защото им позволяват- през кръста яко и тва е

19

Защо

преди 10 години

бързате да се радвате. Знаете ли какви адвокати имат? Ще обжалват до дупка, а може и КЗК да заблуждава , имитирайки дейност.

18

hmmm

преди 10 години

Чета глупост след глупост. Цените в кварталните магазини са средно с 25% надценка над големите вериги супермаркети. За качеството да не говоря! Рекламните послания са съвсем нормални и НЕзаблуждаващи. А на заблудените все някой друг им е виновен. Това се нарича озаконен, държавен рекет към частните инвеститори. Тъкмо станахме европейци и пак зор да пазарувам от гаражи и мазета. Сляпо и куцо се радва на чиновническото скудоумие. Бог да ни е на помощ!

17

Анонимен

преди 10 години

днес си взех не-гнили банани от ЛИДЛ за 1,149 лв. , а ти като искаш да си вземеш гнили , може да го направиш и за 3 лв. от където искаш . Пазарувайте от където ви е изгодно и наистина внимавайте защото големите вериги наистина заблуждават клиентите като им продават *** на високи цени , които уж са на промоция , а всъщото време подобен продукт може да се намери в квартален магазин на по-ниска цена .

16

Атанасова

преди 10 години

НАДЛЪГВАНЕТО ИМ Е ФАКТ ОТ ГОДИНИ -БРАВО НА ТОЯ КОЙТО ГИ Е РАЗОБЛИЧИЛ!

15

kokalala

преди 10 години

Ко?Не!

14

Гошо...Тъпото

преди 10 години

400 гр.кутия шоколадови бонбони,за 3.80;а познайте в коя от...веригите ги продават и има ли в бонбоните...шоколад.

13

констатация

преди 10 години

Преди две години това съобщение щеше да гласи "КЗК глоби голяма търговска верига".Колкото и да е малък напредъкът личи и дай-боже още повече да се осъзнаваме какво се случва.Тази сентенция за най-ниските цени я дъвчат от години вече. А в ЛидЪл така и няма да ми стъпи крака. Ако ми трябват гнили банани мога да си ги взема направо от ***, безплатно.

12

Стоилов

преди 10 години

А какво правим с ЕРп-тата? Защо не им се отнемат лицензите за надутата цена на тока?

11

Ханку брат

преди 10 години

Малко е!

10

Анонимен

преди 10 години

Голямо заблуждение, няма що! Всеки има право да пише каквото си поиска. Най-доброто, най-евтиното... никой не вярва и без това! Според мен слоганите са съвсем нормални и не въвеждат в никакво заблуждение!