8

Анонимен

преди 10 години

Не им простиха за Украйна, а.

7

Анонимен

преди 10 години

На бойко борисов много му катери кипа на дръгливата месеста тиква да му пикая в устата на тоя гей

6

Бай Димо

преди 10 години

Aтомът трябва да бъде хвърлен над Мека, Багдад, Техеран, Кабул и размирните руски републики! Да се издигне оная красива гъбка от Уран 235 и Полоний 210. Да облъчи хубаво Аллах и всичките му надупени поклонници. Вижте как япончетата мирясаха след като ядреното слънце на чичо Сам изгря над Хирошима 1945г. Ще станат кротки овчици тия чалмосани ***.

5

Бомби над МЕКА

преди 10 години

"Миролюбивата" религия наречена ислям няма свян да избива невинни. Има 5-6 държави в Света, където руснаци и американци предспокойно могат да залеят с *** и да освободят Земята от болните мозъци. Хората строят и изграждат а тия нерези рушат съграденото. Вън бежанците от България! ***!

4

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен 1Сигурен ли си,че не ги прогони любимият ти кръволок и садист Башар-ал-Ассад и престъпната върхушка на БААС?Я пак помисли,дрОгарю.

3

Анонимен

преди 10 години

С арабския свят и с Палестина, и с всички държави там сме в изключително близки и приятелски отношения. Арабският свят прави бизнес в България на всеки ъгъл има дюнерЕ ако и Путин се беше изказал като наш Боко сега немаше да има проблеми

2

Мен

преди 10 години

Някой настъпи котето много лошо...

1

Анонимен

преди 10 години

Мръсните ислямисти-джихадисти прогониха сирийците по цял свят, сега се опитват да прогонят руснаците,НО няма да стане, Русия няма да им се даде!