31

stariadub

преди 10 години

Честита нова 2014 година българи, напийте се добре и тази вечер, защото ни очаква още една трудна година, без пари, с ниски заплати, с обещания и с какво ли още не(отрицателно разбира се). Както винаги, всеки сам ще трябва да се спасява в джунглата (държавата), силните ще оцелеем, но до кога ще са тези сили, борещи се с вятърни мелници. Лека нощ и се надявайте, че опиянението от домашната ракия и евтините наркотици няма да ви напусне скоро. Краля умря , да живее Мангалия

30

вещица

преди 10 години

Честита Нова Година!Бъдете живи,здрави и много щастливи!Наздраве!

29

dnes.бг

преди 10 години

и дано по-скоро си смените вашия безценен правец с модерен сървър. Стига с тези глупости като максимален пост - 500 символа. Ако не сте чули да Ви кажа. Правец умря, а 100 GB са 30 лева. трябваха ви 2 години, за да поправите грешката с капчата под андроид смартфони. Колко ще чакаме за тази промяна? 10 години ли?

28

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

До 55Пропусна да осъдиш комунистите и за Ледниковата епоха убила динозаврите. :)Те са виновни и за Глобалното затопляне. :)България е член на НАТО вече 10 години !България е член на ЕС вече над 7 години !Докога ще се оправдавате с комунистите ?

27

Анонимен

преди 10 години

Честита нова година и да сме живи и здрави докато не умреме

26

Анонимен

преди 10 години

Честита Нова Година, братя! Бъдете здрави, по-усмихнати и се подкрепяйте ВИНАГИ, защото без единен народ, няма държава!!!

25

Аноним

преди 10 години

Честита Нова година и на екипа! Да сте живи и здрави и много щастливи!

24

Нашата маса

преди 10 години

Нашата маса вика на вашата маса шише шотландска ракия по случай ЧНГ 2014

23

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

до 31Николина Чакърдъкова и Боби Шапков бяха невероятни. Изпяха много хубави български песни от македонския край. Вдигнаха хората и ги накараха да се хванат на хоро след скучното начало на концерта.Само няколко *** с транспарант, на който пишеше "ОСТАВКА" стояха като пънове и не играха.Какво да се прави ... Докато нормалните хора празнуват, други заработват надница като протестиращи дори на Нова година. :)

22

Анонимен

преди 10 години

Честита нова година на всички българи , честита и на вас червени ****ерунгели.

21

Деяник

преди 10 години

Тея МОБИЛНИ ОПЕРАТОРИ !!!... От 1 час не мога да пратя sms, а са ме таксували за 10 неуспешни опита!!!

20

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Честита Нова Година, българи !Дано през 2014-та България се отърве от колониалното робство и се върне при традиционните си приятели и съюзници руснаците !Само така нашият народ ще се спаси от изчезване. Само така имаме бъдеще !Само с братска Русия и Владимир Путин можем да спрем наложената ни насила дебългаризация на нацията. Да кажем СТОП на *** и ислямизацията на Майка България !!!Да заживеем като бели хора, каквито винаги сме били ние българите.Амин !

19

клео

преди 10 години

Ч Н Г 2014 Да бъде весела и успешна. За много години

18

Келнера

преди 10 години

ЧНГ 2014, за всеки по мастика и кюфте от заведението, оп-оп-са :)

17

АНТИМУТРА

преди 10 години

Честита нова 2014-та година!

16

Коледарин

преди 10 години

Честита Нова 2014 година! Живи, здрави и щастливи, НАЗДРАВЕ!

15

АТАКИСТ

преди 10 години

до 12Разбирам те бе, те такива папагали като теб, като чуят прочетена някоя реч мислена от екипчето на президента с известни добавки и оргазъм получават. А то всъщност са изплямпани фрази и пожелания омръзнали ни до втръсване.

14

Анонимен

преди 10 години

КВО СЕ ПЛЮЕТЕ БЕ ЧНГ

13

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Честито на целокупният български народ,новата 2014 година,да сме живи и...здрави.Напълнете чашите и на здраве!Чакърдъкова пее на площада хубави хороводни български песни на живо,няма чалга,няма сръбски маанета,няма плейбеци.Поздравявам и БНТ за правилният избор,на здраве.Българският народ е вечен и ще пребъде през вековете!Да сме живи и здрави и късмет на всички през новата година.

12

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 10 години

Няма настроение, няма радост, бутафорно е и изтерзано, а и с тая липса на сняг съвсем на нищо не прилича... каква нова година ? Беднотия и мизерия, как да сме живи и здрави, как да сме щастливи ????И все пак, живи и здрави на всички честни и свестни хора...