13

Peshonizer

преди 10 години

Каквото и да си говорим, лошото е, че заради психично болни умират невинни хора.Вие представяте ли си такава религия, която ви поощрява да се накичите с екплозиви и да трепете невинни хора? За мен е пределно ясно, че просто трябва да бъде заличена... и религията и поклонниците й.

12

анонимен

преди 10 години

не приемам извършеното,но насилието ражда насилие,след като руските войски извършваха зверства,за който няма никъква гласност,затова и терористите трудно ще бъдът спрени,съжелявам,че обикновените руснаци отново ще страдът.

11

АНТИ

преди 10 години

На времето експерти съветваха да се реши въпроса с чеченците като се въоръжат казаците!Дойде време казака да действа!

10

Един българин

преди 10 години

Психично болните радикални мюсюлмани отдавна предупреждаваха в интернет, че замислят нещо за олимпиадата, така че не знам какво са правили руските тайни служби ! Ако заплахата беше лично срещу Путин, досега да са ги хванали !

9

Дервиш

преди 10 години

Русия и Иран ще се сплотят още повече, идват края на Израел и саудитските безбожни крале от династията А-али Сауд, осъзнават го и всичко това е акт на отчаяние, но устремът на силите на доброто ще даде резултат в Сирия, на бойното поле където тия терористи, подпомагани от оста на злото, цио-саудо-сатанинщината се обучават, по конкретно в град Алепо или Халеб

8

Анонимен

преди 10 години

До сетлга не съм чул руснак да прави терактове, но пък американусити....

7

Анонимен

преди 10 години

Исламски братя ги изгониха от египет. Отидоха в Сирия. От там също вече ги гонят и се мудят тъпите американски кучета къде да гърмят. Докато тази исламса секта не се ликвидира, докато сащ не се ликвидира, няма да има мира.

6

Анонимен

преди 10 години

Михов, енергийните пазари се ръководят от Русия и Саудитска Арабия, всички други са пионки и бушони. Какво още има да се чудиш откъде идват парите?

5

Анонимен

преди 10 години

Ами ако избухне термоядрен взрив в Саудитска Арабия?

4

Анонимен

преди 10 години

Сега много кавказци няма да могат да си подадат носа навън.

3

Чавдар Михов

преди 10 години

Може би трябва да се търси "сирийска" или по-скоро "саудитска" връзка. Русия настъпи нечии интереси с подкрепата си за Асад, а добре известно е кой финансира противниците му. Серията от атентати показва, че зад тях стои сериозна организация, разполагаща с много средства. Въпросът е *** откъде идват парите? chavdarmihov/bg/home.php

2

Tina

преди 10 години

Бог да ги пази!Бог да пази Русия, България и всички православни! Явно сатанистите не спят...Очаквам вече и в България актове на "мощни терористични клетки".Със съдействието на Желев, Димитров, Костов, Сакскобурга, Доган, Станишев, Борисов, Младенов, Първанов, Орешарски, Йовчев, Писанчев, Казаков, Ангелов, Найденов, Паси, Нейнски, Кунева, Георгиева, Манолова, Коен и т.н и т.н.

1

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Някой...ръчка силно жарта,за да лумне огън.Но защо посягат на мирните граждани,живеещи кротко в борба за...насъщния.Това е...подлото и това никога не мога да приема.Поклон пред невинните жертви на тези варварски актове.