32

az

преди 10 години

Дано се оправи :) стискам палци за любимия си пилот

31

С. Симеонов

преди 10 години

Дръж се Шампионе ! С теб сме !

30

F*CK!

преди 10 години

Цял живот близките му са се притеснявали да не загине от катастрофа, за да се пребие накрая със скапани ски... никой не може да избяга от събдата си, дано се оправи...човек-легенда.

29

Анонимен

преди 10 години

shumaher e predi vsi4ko CHOVEK, syprug, bashta..... pojelavam mu ot syrze da se opravi byrzo i v bydeshte da ne riskuva jivota si po tozi nachin.

28

Анонимен

преди 10 години

Чудно ми е как може от едно нещастие, човек да изпитва радост и удовлетворение. Аз като фен на Ф1 винаги съм симпатизирал на противниците на Шумахер (Сена, Хил, Мика Хакинен и Кими Райконен) но това не значи, че не уважавам личността Шумахер и това което е постигнал с спорта. Той е 7-кратен шампион във Ф1 !!!!!!!Пожелавам на Шуми да се оправя, а на всички малки, дребни, злобни душици да се давят в собствената си злоба и през 2014 г.!

27

optimist

преди 10 години

Дръж се Шуми!

26

Темерут

преди 10 години

Ето, човека е бил с каска, непосредствено след инцидента е бил в съзнание, и въпреки това по-късно в болницата са настъпили усложнения, наложили хирургическа намеса... Деликатна работа е главата на човек... Дръж се шампионе! С теб сме!

25

Chr

преди 10 години

До 39: *** е четирикратен шампион - 1985, 1986, 1989 и 1993. Т.е. бил е шампион с Уилямс-Рено само 1 път през 1993г. Три пъти е шампион с Макларън - 1985,1986 и 1989. Вицешампион с Макларън - 1988г. За уточнение само.

24

Chr

преди 10 години

Стискам палци да се оправи! Наистина голям, великан! Човече, бори се бе! Както си се борил през целия си живот! Наистина е нелепо всичко да приключи по този начин! Късмет и дано Господ и този път да ти помогне!

23

ФЕН

преди 10 години

ДРЪЖ СЕ ШУМИ! ДАНО И ГОСПОД ДА Е С ТЕБ!

22

онуфри

преди 10 години

Ей как веднъж дребната душа на селяка не се отвори и да види и да осети хубавото,положителното и доброто!Шуми ще се оправи(силно му го пожелавам)!

21

Анонимен

преди 10 години

Дръж се, Шуми! Ти можеш!

20

до злобарите

преди 10 години

не го познавам лично човека, знам за постиженията му, защото е световно известен и е име, което ще се знае и от моите деца и внуци. Желая му бързо оздравяване, защото на земята трябва да има повече като шумахер и по-малко като вас безименни злобни същества. ДАНО СЕ ОПРАВИ НАПЪЛНО

19

Анонимен

преди 10 години

Наистина ще бъде нелепо да си отиде по такъв начин. Млад човек, не съм му фен, но подобна нелепа смърт никой не заслужава. Напомня ми за Чочо Попйорданов, който си отиде по такъв начин. Дано да има дни да живее човека. И как така уж не било нищо сериозно и изведнъж изпада в кома? Тия са по-зле и от нашите български лекари. В никакъв случай не му желая смъртта. Подобни коментари наистина ме карат да се срамувам, че съм българка. Какво ви е направил човека, че да му желаете лошото?

18

ODESSA

преди 10 години

Той може да бъде сравнен едиствено със най великия. Аертон Сена. Оправяй се шампионе.

17

ФЕН

преди 10 години

До АТАКИСТИ аз заради него се запалих по Формула 1 и спрях да я гледам след като спря да се състезава.Господ да му даде сили да преживее всичко това.

16

ФЕН НА ШУМИ

преди 10 години

Мамка му наистина,че ако ти е писано да се обесиш ще се удавиш.Дръж се Шуми

15

Бай Ганьo

преди 10 години

Не съм му фен, но мам*а му - Шумахер, не се давай, човече, ще е адски нелепо да си отидеш така....

14

Messerschmitt

преди 10 години

Дръж се, шампионе! Ти най-добре знаеш как!!!

13

Алов

преди 10 години

Знаех си,че няма да избута зимата .Ще му изядат и на него житото и кроасаните)))