259

софиянец

преди 10 години

283- Ако британия излезе от ЕС, то тогава в дъщерните й фирми за колцентрове ще настъпят качествени и добри ЗА БЪЛГАРИТЕ промени- просто те няма да имат британски висш мениджмънт, а български:)Така, че от мен имате едно голямо "ДА" на британското оттегляне от ЕС;) Нали се сещате, че много по-трудно ще е британците да ползват БЪЛГАРСКИ висококвалифициран труд в България за жълти стотинки:) Що се отнася до ЕС - и България ТРЯБВА да излезе от ЕС ида поеме по пътя на Швейцария,но това е друга тема..

258

Bulgatani

преди 10 години

Британия не ви поканя за себе си! Ако не ви харесва Британия, не идвай! Защо я ужасно критикуват, но наистина искат да отида там? Това е много странно, скъпи българи!

257

софиянец

преди 10 години

До Bulgatani 283 "...България не може да живее самостоятелно, за съжаление. Без подарепата на мощни страни България престава да существува...." Аууу- и къде я видяхте британската подкрепа на БЪЛГАРСКАТА икономика?! Май нещо сте се объркали- БЪЛГАРИЯ НИКОГА!!! НЕ Е БИЛА БРИТАНСКА КОЛОНИЯ! Британците да си вземат индийците/ ***/ от България и да си ги интегрират у тях! И те носят историческа вина за геноцида над *** популации в европейските държави по време на Втората световна.

256

от острова

преди 10 години

Наясно ли са мераклиите да лапат социалните придобивки ,че преди 2 дни влезе закон в Англия,че пребиваващите имигранти са 3 месеца на собствената си издръжка и след тези 3 месеца имат право на помощ, при редица условия, да знаят добре английски, да имат професия,да имат степен на образование и т.н -Да не разчитат на просия,проституция и да имат чисти досиета...Защо никой не обясни на бг.кандидати имигранти? Медиите мълчат съучаснически с правителството ни, което е с антибългарска политика ...

255

Bulgatani

преди 10 години

До софиянецБритания - или в рамките на ЕС, или без ЕС- ще живее. Тази страна може да живее самостоятелно! България не може да живее самостоятелно, за съжаление. Без подарепата на мощни страни България престава да существува. То е исторически факт.

254

Анонимен

преди 10 години

Молим за вашето разбиране! Няма, няма турски, български, британски или всеки други проблеми в света! Там са глобални проблеми, има проблеми от интеграцията и икономика . Това е световен проблем, не зависи от страната или нация. Това зависи от толко по даване на съгласие да участвъват в глобализацията. Това е ЕС.

253

софиянец

преди 10 години

До Bulgatani ЧУДЕСНО! Още по-добре! Пикая на англичаните! ДА СЕ МАХАТ ОТ ЕС! Не ми дреме за последиците за Ю.К.- ЗА БЪЛГАРИЯ ТЕ НЯМА ДА СА КАТАСТРОФАЛНИ , НО ЗА Ю.К. ЩЕ БЪДАТ КАТАСТРОФА.

252

софиянец

преди 10 години

До do Sofiqnec За сетен път доказах не само, че съм юрист, но и че владея юридическите методи, чрез които ЕК и СЕС могат ДА ПРИНУДЯТ Ю.К. да спазва ЕС законодателство.На неуки турчета не дължа обяснение- в истанбул имате над 66 000 адвоката- наеме си поне един, който да разбира от право на ЕС и му покажете моят коментар 273- с цитата от ДФЕС.Когато той ти прибере задължителният хонорар и потвърди моята теза, дали ще имаш смелостта да ми пишеш врели- некипели,м?

251

Bulgatani

преди 10 години

До софиянецАко емиграцията пръдолжава, Англия ще се оттегли от ЕС. Разбирате ли последиците от това?

250

софиянец

преди 10 години

До Bulgatani Турче- скрий се- турците нямате правата на ЕС граждани и за вас датата 01.01.2014г. не означава абсолютно нищо! Или представи юридически аргументи в защита на тезата си- аргументи от ДЕС и ДФЕС- или коментирай под статията за земетресението в анталия- под тази статия няма място за твоите коментари и изобщо не трябва да те вълнуват бг. проблеми.Мисли там как са си спасиш строената с некачествени материали къщурка и не си ври нахалният нос в българските проблеми.

249

do Sofiqnec

преди 10 години

Za seten pat , dokazvash che ne si iorist,a si platen produkt na Volenefendi !

248

Bulgatani

преди 10 години

Най- бедната страна и най -бедните хора никой в света не иска, винаги и навсякъде! Българи, можете да го разбират или не? Помислете, мои приятели, и се оставя Англия на мира!

247

софиянец

преди 10 години

269 - Специално за вас цитирам ДФЕС. Ако и Официалният вестник на ЕС - C 326/56 BG Официален вестник на Европейския съюз 26.10.2012 г.- за вас е нищо, то повече няма какво да коментирам с неуки *** британци, за които не е ясно дори дали са "уайт британ", но пък упорито твърдят, че не са длъжни да спазват многостранен международен договор, по който Ю.К. е страна по договора...Ясно е какви "бизнесмени" сте, щом не спазвате дори писаните клаузи на такъв договор...

246

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 269 КОНСОЛИДИРАН ТЕКСТ НА ДОГОВОРА ЗА ФУНКЦИОНИРАНЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ЧАСТ ВТОРА НЕДИСКРИМИНАЦИЯ И ГРАЖДАНСТВО НА СЪЮЗА Член 18 (предишен член 12 от ДЕО) В обхвата на приложение на Договорите и без да се засягат специалните разпоредби, съдържащи се в него, се забранява всякаква дискриминация на основание гражданство. Европейският парламент и Съветът, като действат в съответствие с обикновената законодателна процедура, могат да приемат правила, с които да забранят тази дискримин

245

софиянец

преди 10 години

До Анонимен 269- ПРОСЯЦИ СТЕ ВИЕ, БРИТАНЦИТЕ! От тук нататък видя ли в София британец, така ще се отнасям с него, както британските политици с българите! ИЛИ ЩЕ ИМА РАВНОПОСТАВЕНОСТ, ИЛИ ЩЕ ВИ СЕ ОТГОВОРИ СЪС СЪЩАТА МЯРКА- ДИСКРИМИНАЦИЯ НА БРИТАНЦИТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ! Има си начини за всичко- ще видите вие дали ВСИЧКИ българи сме неуки просяци...

244

софиянец

преди 10 години

До 269 - И България и българите ИМАТ ПРАВО ДА ЗАЩИТАВАТ НАЦИОНАЛНИТЕ СИ ОНТЕРЕСИ И ДА ИЗИСКВАТ СПАЗВАНЕТО НА ЕС ДОГОВОРИ- ЧЛ.18.19 И 20 ОТ ДФЕС ОТ Ю.К.,КАКТО И ДА ПРЕУСТАНОВЯТ ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА БГ. ГРАЖДАНИ, бритиш кънсъл! Вие не сте с "свръхчовеците" на ЕС, не сте гениите на Земята, че да изисквате подчинение от България и българите! СПОРЕ3 ЕС ДОГОВОРИ Е ЗАБРАНЕНА ДИСКРИМИНАЦИЯТА НА ЕС ГРАЖДАНИ НА ОСНОВА ГРАЖДАНСТВО! НЯМАТЕ ПРАВО ДА УЕДНАКВЯВАТЕ ЕТНОСИТЕ БЪЛГАРИ И ***!

243

Анонимен

преди 10 години

да заминават!

242

Анонимен

преди 10 години

До софиянецАнглия има право да защитава своите националните интереси и интересите на своите хора. Защо не разбирате ли, че? Имигрантите вече не са необходими! Дъстаточно за Англия! Вече не е необходимо! Англия не може да нахрани всчички европейски просяци! Доста!

241

Анонимен

преди 10 години

ПРАВ ИМ ПЪТ НА ЕМИГРАНТИТЕ , СЪЩИТЕ *** ЩЕ СА И ТАМ . ТО НЕ Е ДО ДЪРЖАВАТА ЦЕЛАТА РАБОТА

240

до Авторката

преди 10 години

г-жо Йорданова 1/3 от населението или по точно 35% са пенсионери или деца, 45% от останалите 65% може да имигрират което е някъде кам 32-33% от бг население, 20% от 33те оставът някъде кам 7% , 1/2 от тях са от друга етническа група :) значи около 3-4% от бг населението ще ходи И ТОВА ЛИ ВИ Е ВСЕКИ 5ТИ БЪЛГАРИН СПРЕТЕ С провокативни заглавия, спрете да си измисляте истории и глупости, или си проверябайте източниците. Работата на репортера не е да нагажда или маниполира а ДА ИНФОРМИРА !