20

Пацо Пуцов

преди 10 години

Арманеееее, политоложеееееееее, на какво си седнал ? Това последния арменски виц за деня ли е, или е поредната "Опорна точка " ??????... :)))))))))))

19

Анонимен

преди 10 години

господин Бабикян недей да говориш глупости , нима не виждаш че този начин на управление е ужасен или са ви платили да ни промиваш мозъците ОСТАВКА

18

rumen221

преди 10 години

Със спонтанни протести не става, трябва и Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика - С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов Ф-я "14 януари" - 120 000 $- Ф-я "Риск Монитор" с близкия до Мадам Йес адвокат Йонко Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският "Прозрачност без граници" с О. Минчев - над 200 000 $И за по 30 сребърника Талибите са разбесняха, но-о-оооо ТРЯБВА И АКЪЛ

17

rumen221

преди 10 години

КОЙ?- Костов ИЗЛЪГА, че прави демокрация- Сакс-горски ИЗЛЪГА, че ще забогатеем- Станишев ИЗЛЪЖЕ, че е социалист- А.Доганов ЛЪЖЕ че е турчин- Сидеров ЛЪЖЕ, че е националист- Цветанов ЛЪЖЕ, че нищо не знае- Борисов ЛЪЖЕ, че може да управлява- Плевнелиев ЛЪЖЕ, че НЕ ЛЪЖЕ!НО ЧИЕ ЛЪЖОВНО ПУСТОСЛОВИЕ ДА ИЗБЕРА?- Сините ЛЪЖАТ с дясно пустославие- ГЕРБ и ДПС ЛЪЖАТ с либерално пустославие- БСП ЛЪЖАТ с ляво пустословие- Политическите *** ЛЪЖАТ за всичко Всички в хор ЛЪЖАТ, ЧЕ СА ПОЛИТИЦИ, ЧЕ ЗАЩО ДА ИМ РАБОТЯ!!!.

16

АНТИМУТРА

преди 10 години

Евро изборите са напълно достатъчни!!!!!НЕКА ВИДИМ УМНИЯ НАРОД НА ПРЕКРАСНАТА НИ РОДИНА ЗА КОЙ ЗВЯР ЩЕ ГЛАСУВА ПЪЩ МЕ МУ МИСЛИМ ПОСЛЕ!!!

15

Анонимен

преди 10 години

Властта няма как да дойде на себе си. Тя никога не е била извън себе си, че да идва. Тия Бабикян ги говори за хората на село, които вярват на ТВ7 и вестниците на Пеевски. Досега властта овладяваше всички институции и структури, за да е лесно да краде и естествено, за да възнагради тези, които й свършиха услуги докато беше в опозиция. Ако това правителство не падне веднага ще има възможността да си въстанови финансовите загуби от толкова години глад по упралението на ГЕРБ, които им спряха крана.

14

Анонимен

преди 10 години

КО? НЕ! СЪПАРТИЙЦИТЕ на Бесеров и тия от БСП-то няма как да са по-различни от негоЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ СА!НЯМА КАК ВЛАСТА ДА ДОЙДЕ НА СЕБЕ СИ твърде късно е тези да се променятБЪЛГАРИЯ трябва по -някъкъв начин да се почисти от Бисеровците -та те са по-зле и от калинките

13

Анонимен

преди 10 години

Атака е бичът божий, който държи магаретата Бесепарко и Депесарко в правия път.

12

Спонги

преди 10 години

Иска им се на чугунените глави, ама няма да стане. Оставката е единствения изход за България и за да я има.

11

Анонимен

преди 10 години

Гладна кокошка-реформатор избори и държавно просо сънува. Искат да си играят на реформи със съдбата на народа, да оцапат държавата като паметник.

10

neni4a

преди 10 години

Е че как очаквате да има предсрочни парламентарни избори? Нищо ново не е казано . И нищо грешно.

9

савов

преди 10 години

Да мисля точна прогноза и анализ на Бабикян. Не само че ще се стабилизират управляващите но ще бъдат приети и много законопроекти под натиска на Атака които ще са в полза както за народа такка и за оправляващите.В това отношение имаме вече приети няколко законопроекта на Атака от управляващите като пример закона за земята за зелената енергия ,за по високи пенсии и заплати за снижаванеи цената на тока и мн други.Това ще доведе съответно и до по високи резултати на евро изборите за Атака и за БСП

8

Jangle leg

преди 10 години

Абе какво го слушате тоя *** бе. Не виждате ли, че го е казал по ТВ7 - телевизията в която свинята Дебелян казва какво да се говори и плаща за това. Нима очаквате депутата от кликата дпс Дебелян да пусне някой в СОБСТВЕНАТА си телевизия, дето да каже, че ще има предсрочни избори ли?

7

професор ПАРПАРЯН

преди 10 години

до АРМЯН БАБИПОПИКАН ЗАЩОТО ЛЪЖЕТЕ СЕГА ООН РАЗПОРЕДИ ;АРМЕНСКОТО ЗНАМЕ ЩЕ Е ДЪЛГО 22 МЕТРА И ШИРОКО 2 САНТИМЕТРА.АМА ГОЛЯМА ЛЪЖЛИВА И МИРИЗЛИВА У С Т А.

6

Анонимен

преди 10 години

Бабикян е сляп и ***.През 2014 ще има предсрочни парламентарни избори - НЕИЗБЕЖНО е. Нищо не може да задържи Орешарски на власт. Нищо няма да спаси коалицията БСП-ДПС-Атака от разпадане.

5

Hacho

преди 10 години

И това доживях: арменец-комунист!

4

До 5

преди 10 години

Ако бе6е казал ,4е изборите 6те са 2 в 1 името няма6е да ти се струва никак странно .А то има право на мнение вапреки ,4е то не ти харесва.

3

Анонимен

преди 10 години

Нагли и безсрамни, както винаги...Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда... Такива като Първанов агент Гоце, Станишевич гей, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. промяна,

2

UK

преди 10 години

Дано нее така !!!

1

vesko02

преди 10 години

Казват това ,за което получават пари.Истината всеки я знае,и крадците и ограбените.