61

Анонимен

преди 10 години

Енерго-Про Продажби АД са депозирали 29,3 млн. лв. във Viamon s.r.o. Чехия. Viamon s.r.o., е странна компания, с 3-*** служители, неизвестен собственик и без сайт. Като дейност е посочила Недвижими имоти. Лихвата по депозита е 4%, но при превалутирането (освен ако в Чехия не обичат българските левове) ще е много по-малка. Ако парите бяха на банков депозит в България, лихвата щеше да е по-голяма, но не са.. Въпросът е, защо Енерго-Про Продажби АД които се оплакват от "загуби" в размер над 16,1 млн. лв. имат в случай, че загубите им са реални, свободни 29,3 млн.лв. далеч надвишаващи предполагае

60

Dedovia

преди 10 години

До TooNПо принцип се въздържам да репликирам, но си надрищил много глупости. Критикува се поне с що-годе аргументи. Извън другите глупости, знаеш ли на колко години е бил Пеевски когато е закрита ДС? Аман от тикви и тиквопоклоннице в този сайт ....

59

Анонимен

преди 10 години

До TooN СОРОСЧЕ КАК СИ-----НЕЩО МАИ ТЕ ГЪРЛИ...НЕМА ПАРИ..ОБЕДНЯХТЕ....ХАХАХАХАХА

58

Анонимен

преди 10 години

Сидеров президент.

57

TooN

преди 10 години

Тук 100 човека дават акъл да се замислим. За тези, който не им се мисли:2013 - свръхпроизводство на зърно в БГ - хляба поевтиня ли?2013 - увеличение на цената на ресурсите - у нас тока (УЖ) намалява!!!2013 - доходите в света постепенно се увеличават - а у нас?!2013 - леко движение нагоре в икономиките на ЕС и САЩ - а у нас?!2013 - министър-председателя предлага ДС *** за шеф на ДАНС - представете си реакцията на Германия, ако Меркел предложи хитлерист за шеф на въшното им министерство..

56

Коментатор

преди 10 години

Сега са се напънали да спечелят изборите за Европарламент, за да може да ни надуят главите с тръбенето, че народът ги поддържа, и затова, трябва да си изкарат мандата докрай. Разбирай, да окрадат всичко, което взеха като заеми, за да ги плаща после народа. И то, години наред. Какво друго да им кажеш, освен ОСТАВКА!

55

Dedovia

преди 10 години

До Анонимен 63Не знам кой *** не помни до февруари, 2013.

54

ДО 62

преди 10 години

Позитански гей като ви *** ДОГАНЧО ДРЪНДАРСКОТО цигле ви е ДОБРe всичките министри са ви с турскоцигански имена.... явно и ти си същият укрански *** ...............Всички държави са се отръпнали от ваща ХУНТА на ДС мафията начело с дръндарският хидроинженер дето си назначава съдии и прокурори пък и пуска БИСЕРОВ ама на бисеров МОСАД ЩЕ МУ СВЕТЯТ МАСЛОТО СКОРО

53

Анонимен

преди 10 години

Не знам кой *** вижда връзка между протестите и цената на тока.

52

Анонимен

преди 10 години

Много ми е смешно, когато комунистите тръбят, че намаляват цената на тока. С колко, бе Партийо любима? Увеличават пенсиите, с колко, пак, Партийо любима? Не само че мислят хората за прости, но и нагло ги манипулират с "увеличения" и "намаления". В крайна сметка, нищо осезаемо. Само големи думи и "изпълнени" предизборни обещания. Ако това не е демагогия, не знам кое е. Акцията в момента е "Подготовка на избори за Европарламент". Бас държа че плъхът Станишко ще е водач на листа.

51

Dedovia

преди 10 години

Така, както е написана статията, излиза че съвсем скоро някой ще ни призове да излезем на бунт срещу намаляването на цената на електроенергията!Въобще няма да се учудя ако разните ***, мутрафонски и тиквени организации организират подобни протести.Ми така става когато олигархията и мафията останат без свое правителство.

50

Крокодил

преди 10 години

Когато управляваха сините ,какво стана? - продадаха България.Някой помни ли? Герб какви са-сини или червени?Кои протестиращи намалиха цената на тока- тези" ранобудните" ли или "студентите"? Я се замислете малко , ако можете !Не реагирайте на първа сигнална система.Кои са комунистите-Костов какъв е,а Б.Б.? Няма бивши.Баба ти бивша ли е?Има боядисани . Манипулзарат ви.Не знаете къде да излеете гнева си ,нали?Мислете сами.Лъжат ви безобразно, а вие вярвате ли?Ако правителството падне-идва КоБор

49

Николова

преди 10 години

Цените на тока не бяха ниски за да бъдат намалявани. НЕК ще фалира а това ще доведе до дебалансиране на бюджета и дефицит.

48

Анонимен

преди 10 години

"Моят приятел - премиерът на Турция Ердоган, идваше на посещения в България за среща с мен" !Бойко е ТУРСКИ *** !!! Най-голямата гордост на бившия премиер Бойко Борисов след статута му на професионален нападател на Бистришките тигри е приятелството със същия този Ердоган, който смачка със сила турската пролет.

47

Анонимен

преди 10 години

Я вижте на Бойко най-близкия приятел Ердоган как се оправя с протестите - гумени коршуми, сълзотворен газ и водни оръдия !А у нас полицията пипа с пухени ръкавички .Бой по тиквите на метежниците, демонстриращи с факли и вандалщина .

46

dicho013

преди 10 години

Искаме тиква, да си направим ***.

45

eve1

преди 10 години

Това показва,че с общи усилия можем да променим нещата към по-добро.Ако не бяха протестите,тока нямаше да поевтинее а щеше да се увеличи цената му през тази година и щяха да ни обясняват колко е наложително това и монополистите да лапат още повече.

44

Анонимен

преди 10 години

Поредната измама на това фалшиво правителство... На 100 лева сметка 5 лева икономия са едно ГОЛЯМО НИЩО... Тези със сметките от 600 лева миналата година, сега ще са 570... "ГОЛЯМ ПРАЗ"...

43

darcas

преди 10 години

Или ще се преборим за страната си, или тя ще изчезне. Ние сме най-бързо стопяващата се нация в света!?!? Колко още мислите, че ще ги има тази държава и народ, ако червените продължават да управляват?

42

АТАКИСТ

преди 10 години

до Крокодила...Какво може да стане на 10-ти януари, освен да начупят на 20-30 алкохолизирани скапаняка *** кратуни и да ги изприберат по арестите.