22

_anonimen_

преди 10 години

Ало ,СПИСАТЕЛИТЕ,написаното по-горе въже ЗА ВСИЧКИ парти ...,не само за тези, които са ви неудобни.

21

Д-р МАХМУРЛИЕВ

преди 10 години

Въпроса е да се краде колкото може(за това свалиха бай Тошо), а народа да тъне в мизерия!Тука ми пишете ШМЕНТИ КАПЕЛИ!!Осъзнайте се!

20

65O2

преди 10 години

До социологТи си ревеш за управлението на Тиквата открай време, защото явно си блажил добре.На мен не ми дреме кой ще е, стига да не е Тиквуна. Всеки друг е по-добър и по-кадърен

19

65O2

преди 10 години

Направо щях да се учудя, ако обещанията на измамните политици бяха изпълнени.

18

batmario

преди 10 години

В името на народа Ви осъждам на с...т чрез разстрел.Лрисъдата не подлежи на обжалване и да бъде приведена в изпълнение веднага...

17

анонимен

преди 10 години

Всичко е екстра , обещания и Червени рози . Само че това не се ЯДЕ , чувате ли .

16

dragunov7.62

преди 10 години

Лустрация , затвор за всички настоящи и бивши ДОНОСНИЦИ до 10 коляно . и после ще решим какво да правим , друг вариант няма , иначе все ще се въртим във водовъртежа на комунистически *** и техните изродски рожби.

15

Анонимен

преди 10 години

Единствено в България може да има протести срещу социалните реформи, искащи връшане на ненормален диктатор, отнел всички свободи на българите. НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ КОЛКО ПРОДАЖНИ ХОРА Е РОДИЛА ТАЯ СТРАНА. Как не ви е срам да се борите за личната кауза на един луд вманиачен във властта ретро мутренски пишман олигарх??? Единственните протести в света, където Олигархията иска да свали правителството правещо социални реформи в полза на народа и бедните.

14

социолог

преди 10 години

Преди т.н избори много приятели казваха , че ще ревем за управлението на Б.Борисов и ГЕРБ. Тогава не вярвахме , а сега вече ревем. Вижте само какво правят тройната коалиция БСП-ДПС-Атака-ДС. На първо място се подиграват на хората с някакви увеличения на пенсии с 4-5 лв. Същевременно намаляват партийните субсидии с 1 лв. като са три пъти по високи от Германия. Изтеглиха вече около 3 милиарда лв. и парите потънаха някъде без да се знае къде. С това правителство направо е умирачка.

13

Смях

преди 10 години

Елит...???? Какъв Елит ....????

12

до 8

преди 10 години

Първо,не е нужно да крещиш,тука не сме глухи!Второ,че си платен червен *** си личи от далече!И трето,изобщо си избий от главата тъпата идея,че народа ви се връзва на номера "БСП срещу Герб" и обратното!Това време мина!

11

аз

преди 10 години

никога през годините дори не са си помисляли да изпълняват нещо в полза за народа......циркът е само покрай изборите кой -кого да излъже

10

анонимен

преди 10 години

Не съм фен на Бойко, но май вече ставам....направи някакви пътища, даде на младите някаква работа по европроекти, сега нищо не виждам да се прави, само празни приказки и обещания...Наговорили са се единия да обещава а другия да казва ,,Може,но за сега няма как,, то и аз мога да правя политика така....да направят нещо да построят една нова магистрала, да открият една нова фабрика като тази на Great Wall, където прават коли...Само говорят и на приказки за най-големи, а резултати никакви.

9

дупетатин

преди 10 години

По 5 мин. на ден да мислят САМО ЗА БЪЛГАРИЯ,държавата ще цъфти и връзва!Ама пуста лакомия...

8

анонимен

преди 10 години

От коментар номер 8 личи глупоста на овчедушния народ . Така и сто години няма да са достатъчни за промяна към по добро .

7

Samo minavam

преди 10 години

240 корумпирани гащника.Когато и да ги натикаш на стадиона все си закъснял и все има за какво.Кому са необходими.

6

Анонимен

преди 10 години

ТАЗИ АНАЛИЗАТОРКА ЗАЩО НЕ КАЖЕ, ЧЕ ОТ 6 МЕСЕЦА , ОТКАКТО РАБОТИ ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ, ГЕРБ ГИ НЯМАШЕ 2 МЕСЕЦА, А СЛЕД КАТО ВЛЯЗОХА , САМО ЦИРКОВЕ ПРАВЯТ И ВЛИЗАТ-ИЗЛИЗАТ КАТО ГЛАМАВИ. И ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ ВАКАНЦИЯ- ТА СТАНАХА 5 МЕСЕЦА . И ЗА ТИЯ 5 МЕСЕЦА СА ПРИЕЛИ ТОЛКОВА ЗАКОНИ , КОЛКОТО ГЕРБ ПРЕЗ ПОСЛЕДНАТА ГОДИНА НА МАНДАТА СИ В ПАРЛАМЕНТА. ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ Е ПУБЛИЧНА И ВСЕКИ МОЖЕ ДА Я ПРОВЕРИ, А НЕ ДА ЧАКА НЯКОЯ ПЛАТЕНА СОРОСОВА ГЪСКА ДА МУ ПРАВИ "АНАЛИЗИ"

5

Анонимен

преди 10 години

Хей Другари и Другарки от БСП къде са 250 000 нови работни места??? Вместо откриване на работни места три завода бяха предколедно закрити а работниците натирени без да им изплатят последните заплати! Абе нали другари се пишете за лява партия и трябва да защитавате интересите на трудовия народ??? Или точно вие и олигарсите които стоят зад вас разсипаха България и доведоха народа до просешка тояга!

4

Милинка

преди 10 години

Бюреков ще оправи работите

3

Bastor

преди 10 години

Оставка, лустрация и затвор!Стига ***!Демократични избори, а не Маяма Нолски//Сестра Галеви!