48

ДИАГНОЗА

преди 10 години

Кръвни брътя.Най-големите управници на 21-ви век е този на снимката и брат му сидероф.

47

четвъртит

преди 10 години

гей ти си изперкал кой ще те търпи с тия нагли лъжи оставка гей ти си обречен провери си днк децата май не са

46

rumen221

преди 10 години

До avenirИСТИНАТА - МОЖЕМ ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!- До 1992 г. в България се е добивал триураниев осмооксид, обогатяван в СССР и се е връщал в България като гориво, затова цената на тока е била 0,2 стотинки.- В България има достатъчно количество уран, за да се осигури Българската и Европейската ядрена енергетика 100 000 години напред! - Горивото стои и чака УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето) .

45

Анонимен

преди 10 години

Сергей Дмитриевич Станишев е чистокръвен див и зъл хомосексуалист.

44

Анонимен

преди 10 години

Този е много елементарен. От около 10- тина дена се опитват да лансират идеята, че има промяна. Във статии и изказвания използват разни думички и словосъчетания, водещи към идеята че нещо се променя. Ами да, променя се - вие взехте комисионните за теглените кредити, а народа ще изплаща още 2.5 милрда. Това е сериозна промяна. Да *** от задушаване алчни скапани червени ***! Не се накрадахте, не се наядахте! В кривото гърло да ви влиза само храната, дето я крадете от хората ****аси грозни!

43

Анонимен

преди 10 години

AVE PEDEGEITHO KUDE E KRADLIOTO BISEROV?

42

Kostas

преди 10 години

Цялата икономическа и социална политика на това безродно правителство е подчинена на една едничка цел, и това е да се спечелят следващите избори когато и да са те.Колкота по късно толкова по добре. Всичко е подчинено на тази цел. Всички социални мерки са краткосрочни и са подчинени на това.Целта е повече хора да бъдат краткосрочно мотивирани да гласуват за БСП.Купуването на гласове ще достигне невиждани размери.Голяма част от хората потънали в мизерия не мислят.Противопоставянето ще бъде жестоко

41

акуд

преди 10 години

лицемерие е тогава когато бсп и станималкопишкеф управлява но по волята на дпс и малкия сидерчо, лицемерие когато дпс ти налага да се целувате публично, лицемерие когато дпс те кара да признават Български имоти за турски и ромски

40

?!?

преди 10 години

От известно време започнаха яко да трият мненията на хората, май смениха редактора.

39

Анонимен

преди 10 години

KYDE SA VI 250 000 XILQDI RABOTNI MESTA?KYDE VIE 1000 LV ZAPLATA?KYDE VIE EVTINIQ TOK?KYDE SA VI E NAMALENIETO NA GODINITE ZA PANSIQ? OTKRADNAXTE SI NQKOI MILQRD I STE RAXAT SEGA. OSTAVKA VE BOKLUCI DOLNI KRADLIVI I LYJLIVI .SPINADJII DOLNI BOLEST MRYSNA

38

Kostas

преди 10 години

Не подценявайте този арогантен и безочлив лицемер,свръх амбициозен,готов на всичко да постигне целите, и да заслужи милионите си.Личи си че е добре подготвен. И няма как да е иначе.Кой нормален човек ще се съгласи да стане премиер макар и на страна като България,без един ден трудов стаж,кажи речи направо от студентската скамейка.Шлифован манипулатор, повтаря и обвинява противника във всичко което прави той самия.Но винаги идва края на играта и макар не цялата но истината лъсва.Времето ще покаже.

37

avenir

преди 10 години

До БГ 26Така е , като се дава българско гражданство на куцо и сакато!

36

Анонимен

преди 10 години

STANISCHKO VZE DA DOSAJDASCH UJASNO MNOGO S TVOITE GEISKI IGRI ,NAGLI I DOLNI IZPYLNENIQ.AVE NQMA LI KOI DA GRUMNE TAQ MRUSNA GAD VE?

35

vesko02

преди 10 години

Спри да опитваш,няма да забременееш.

34

avenir

преди 10 години

До rumen221Ха дано, ама на да ли!

33

СЕЛЯНКА

преди 10 години

Да прав е Станишев,бащината му партия няма ограничител за това което той вижда.След Нова година може и вещици да види,дано няма природни бедствия защото кой знае кого ще обвинят за тях.

32

Анонимен

преди 10 години

Tova govedo nqma li da pukne nai-nakraq zaedno s cqlata si roda!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

31

ПОМНЕТЕ

преди 10 години

БСП е оригиналната издънка na БКП/дс,кгб ГЕРБ е мутро-милиционерската издънка на БКП /дс,кгб! ДПС е етно-доносническата издънка на БКП/дс,кгб Атака е псевдо-националистическата ,а всъщност проруската издънка на БКП/дс,кгб

30

Анонимен

преди 10 години

Съветския гражданин серГЕЯ след като "уж " "се извини" за възродителния процес на онзи цирк дето си организираха в центъра дали има намерение да "се извини" и за атентата и взривяването на Света Неделя , за отравянето на цар Борис lll и за онези над 1 млн.българи изпратени в ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА от които над 300 000 са избили. Дали има намерение да се извини за онези хора дето са хвърляни на прасетата ?

29

Анонимен

преди 10 години

П....... !