166

Petko78

преди 10 години

Такива популистки селянии се харесват на бедняците, защото те за това са бедни понеже са глупави, но след време фалират фирми, НЕК държавата.

165

Petko78

преди 10 години

Ако се вдигнат минималните заплати нищо няма да последва от това-ако някой фалира, защото не може да плаща по 50 лв нагоре на работник, то той е бил за фалит и преди това и сега е агонизирал.А на места в Бг 300 лв е голяма заплата. И ако вземаш 5000 лв и дойде 6000 лв ток пак ли ще е нормално? ------------------------------Селски, ако мин заплата е вдигната от 290 на 340 лв ти му режеш печалбата на собственика и той няма за инсветиции и за заплати, нито ще наема. Това се харесва на клошарите.

164

Petko78

преди 10 години

Ако се вдигнат минималните заплати нищо няма да последва от това-ако някой фалира, защото не може да плаща по 50 лв нагоре на работник, то той е бил за фалит и преди това и сега е агонизирал.А на места в Бг 300 лв е голяма заплата. И ако вземаш 5000 лв и дойде 6000 лв ток пак ли ще е нормално? --------------------------------За клошарите които за нищо не стават освен за просяци 400 лв ток такива пари никога не са виждали. За един нормален човек това са джобни пари.

163

Petko78

преди 10 години

1 1 Анонимен 1 преди 27 минутиPetko78/ Aз съм добре, ти себе си гледай, защото скоро ще сте история,... драскай си тук глупостите, ***, ни съм червен,ни съм зелен, ама добре ви познавам що за коне с капаци сте, затова и за нищо не ставате.... -----------------------------------Ти ако за нещо ставаше за нещо нямаше да се радваш на някакви келяви левчета намаление на някакъв си ток!

162

lili

преди 10 години

нищо не е както трябва

161

Анонимен

преди 10 години

До Petko78тихо тихо пецо...личи си какъв икономист си-колкото тиквата е енергитик.Ако се вдигнат минималните заплати нищо няма да последва от това-ако някой фалира, защото не може да плаща по 50 лв нагоре на работник, то той е бил за фалит и преди това и сега е агонизирал. А на места в Бг 300 лв е голяма заплата. И ако вземаш 5000 лв и дойде 6000 лв ток пак ли ще е нормално? Ходи към Банкя да ти отчетат заплатата и помоли да пратят някой с две мозъчни клетки поне

160

Анонимен 1

преди 10 години

Petko78/ Aз съм добре, ти себе си гледай, защото скоро ще сте история,... драскай си тук глупостите, ***, ни съм червен,ни съм зелен, ама добре ви познавам що за коне с капаци сте, затова и за нищо не ставате....

159

то пък

преди 10 години

то пък едно сваляне на цената на тока.... не знам сега спестените пари какво ще ги правим?!?

158

Petko78

преди 10 години

Petko78=Ид*от...Чакай го на бял, има да почакаш!А това, че февруарските били платени, го кажи на хората дето работят за 300 лева и им дойде сметка за ток 400 лева....Платена ти е празната кратун------------------------------Ами като твоята кратуна е толкова пълна, защо работиш за 300 лв, червен некадърник? Толкова ли си глупав и не ставаш за нищо?Дошла им е сметка 400 лв, защото толкова са изгорили и излизат на платен "протест" за да им я плати някой друг в случая работещите хора и НЕК.

157

Petko78

преди 10 години

Работя в частна фирма и всеки месец ми одържат от заплатата 200 лв.Ако се върне ГЕРБ на власт дали ще ми одържат по малко не, ми то за какво да гласувам за тяхГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ за да направят да се пенсионирате на 100 г .*** прости и неграмотни --------------------------------------------При повишението на мин. заплата в момента работодателите няма да могат нито да назначават нови работници, нито да повишават сегашните заплати.Това обаче не е за твоя червен мозък да го разбереш.

156

Анонимен

преди 10 години

Шурла Бурла !

155

Анонимен 1

преди 10 години

Petko78=Ид*от...Чакай го на бял, има да почакаш!А това, че февруарските били платени, го кажи на хората дето работят за 300 лева и им дойде сметка за ток 400 лева....Платена ти е празната кратуна

154

Petko78

преди 10 години

Защо се самозапалваха в знак на протест срещу неодиктатурата ти ????Ти, си един провален *** !Нито си бил мутра с мутрите, нито полицай с полицаите, нито политик с политиците !Пародия на човек ! *** ! :)-------------------------------Тези "самозапалвания" бяха до едно фалшиви с изключение на *** Пламен, който хора от БСП забравиха да загасят навреме.Селски ***, ти на малкия пръст на Борисов не можеш да се намажеш, бе червено ***!

153

Petko78

преди 10 години

Бойко не се коси при тройната се живееше по добре ,оказа се ,че са построили даже и повече пътища от тебе и ти оставиха 8.5 МИЛИАРДА , а какво направи , мач и рязане на лентички за щяло и нещяло , съсипана държава ти и Цветанов трябва да сте по скоро в затвора и то за многооо. ---------------------------------Повече пътища не са построили, а оставиха 8,5 милиарда задължения, които ГЕРБ трябваше да плаща.Съсипана е държавата от Орешарски в момента, а срещу Цветанов нямате нищо!

152

Petko78

преди 10 години

Защо хората излязоха на справедливи, а не платени като днешните протести срещу завишените сметки за ток миналата зима ?-------------------------------------Миналогодишните протести бяха платени от БСП, неслучайно техни лидери стана министри в правителството.И в крайна сметка сметките дори тогава не бяха високи, просто такива като тебе несретници и мързели чакат някой друг да им плаща тока.

151

Petko78

преди 10 години

*** банкянски, а ти, защо не я свали ?Защо по твое време се вдигаше ежегодно цената на тока ?Защо скочи изведнъж с 14% последния път ?Защо хората излязоха на справедливи, а не платени като днешните протести срещу завишените сметки за ток миналата зима ?--------------------------------------Защото е отговорен държавник и не иска НЕК да фалита, както ще стане след няколко месеца, червен ***!

150

зьжн

преди 10 години

Енергетика, която е фалирала няма как да работи. До момента задълженията на НЕК са над 600 млн. лв.

149

p.djuf

преди 10 години

Че защо не я намали ти бе, ***, сато ставало с политически натиск?Става, като заработи енергетиката и като започнат да постъпват повече пари от износ.А не с икономии, високи такси за износ- разбра ли сега?

148

Анонимен

преди 10 години

ЗЛОБА , ЗЛОБА , ЗЛОБА И ПАК ЗЛОБА - ТЯ ЩЕ ТЕ ПОГУБИ ТИКВО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

147

lewskar

преди 10 години

Не ми пука имали популизъм или манипулация,сега ще си проличи от кой съм по-доволен,сметката за Декември!!!Чакам я с удоволствие миналата година ми беше 3 пъти по-голяма от обикновената сега да видим?Така ГЕРБ ми я завиши 3 пъти да видим БСП?Г-н Борисов ЧОВЕШКИЯТ ЖИВОТ Е ЕДИН НИКОЙ НЕ Е ЖИВЯЛ ДВА ПЪТИ,а искам да плащам по-малко в остатъка ми,защото ако чакам вашето светло бъдеще трябва да живея.....500г.ТОКА Е ПО-СИЛЕН от ХЛЯБА