21

данъкоплаъец

преди 10 години

А в България кога ще ги вкарват в затвора нашите мутри-олигарси ????

20

ввп

преди 10 години

Ванга вярно е предсказала че Русия ще се вдигне и ще има силен лидер с име Владимир.Именно мен Путин сташно ме чефи.

19

Анонимен

преди 10 години

21 *** не е големa рaботa, a мaлкa рaботa, кинтa и двaйсе с вдигнaти ръце хa, хa,хa

18

ХАХА

преди 10 години

НЕ ГО ЖАЛЕТЕ БЕ ПИЧОВЕ---ТОЗИ ХАЗАРО-ЮДЕЙ ПОНЕ 5 МИЛИАРДА Е СКЪТАЛ В БРАТСКИ БАНКИ..ЩЕ СИ ЖИВЕЕ КАТО БЕЙЧЕ В *** ПО ВРЕМЕ НА БРАТСКОТО ОСМАНСКО ПРИСЪСТВИЕ----А ПУТИН Е ГОЛЯМА РАБОТА----ПРОДЪЛЖАВА ДА НАНАСЯ НЕОТРАЗИМИ УДАРИ...!!!!!!

17

Анонимен

преди 10 години

руските *** сa умрели от яд, че ходорковски е излязъл от пaнделaтaхa, хa, хa цялaтa русия е еднa идиотия, измисленa и упaдъчнa. Осъждaнето нa олигaрхa беше поръчково, кaкто и помилвaнето му, тaм всичко е пaродия и мaфия хa, хa, хa

16

Даола

преди 10 години

Ако у нас имаше подобни процеси срещу новите бизнесмени-мутри , всички сега щяха да са в затвора.Що се отнася до Ходорковски , защо ли си мисля, че той можеше да бъде използван по-успешно в икономическата сфера, а не да стои 10 години в затвора.

15

Анонимен

преди 10 години

Сега след като Путин унижи достатъчно хазарчето Ходорковски и като го помилва след известно време Ходорковски ще забегне от Русия в любимата на всички поюдейчени хазари Англия както направиха неговите юдейски съплеменници Гари Каспаров-Визенщейн ,Березовски и Юри Лужков,ама това ще е докато не е решил Путин и него да го пресели в пъкала при рогатото ционистко божество както стори с Березовски ,пък после нека пак продажните западни медии и политици на цион да си лаят срещу Путин

14

Анонимен

преди 10 години

Путин е номер едно, де да имахме и ние такъв президент, който истински брани интересите на Русия, а не ходи като Плевнята и Бойко да клепа държавата пред света. Всички ни се смеят затова.

13

Анонимен

преди 10 години

Ххахахаха много са ми интересни тука ***. Тръгнали да коментират дела много по-големи от самите тях. С лесна ръка раздават присъди и правят анализи както на регионално, така и на международно ниво. Ама Путин такъв, ама Ходорковски онакъв.... всичко ви е ясно. Ясно, ясно, а в крайна сметка не можете да си платите сметката за ток и след месец-два пак ще ходите да скачате по площадите като маймуни. Но разбира се преди това ще трябва да сте изпили и последната капчица ракия домашарка и вино.

12

The Viking

преди 10 години

Ходор, ходор. Ходор!

11

Бънди

преди 10 години

Русофобията ще ви вкара в гроба. Путин унижи за пореден път Ходорковски, но на някои им се привиждат конспирациики. А пък тоя дето казах, че руснаците и ютия не могат сами да направят ...... Много болни хора има.

10

Анонимен

преди 10 години

До JulyСъс сигурност не е по-абсурдна от нашата държава. Ако и тук имаше някой като Путин, щяхме да сме много по-добре.

9

Анонимен

преди 10 години

Путин му натриса помилването , за да го унижи и да му намекне да си трае и да не застава на пътя му , защото .... пак в затвора !

8

Анонимен

преди 10 години

Наближава путиниадата в Сочи и на кремълското джудже не му се ще да вижда плакати во подкрепа на тоя или ония политически затворник. Но и путинидата ще мине и после пак ще ги набута в затвори и лагери!

7

обективен

преди 10 години

Сегa новия президент нa рaшa ще се кaзвa Ходорковски, путлеровите олигaрски обърнaхa пaлaчинкaтa и скоро путлерa ще е в кaрирaно и колонизирaн в гулaк хa, хa, хa рaзпaдa нa рaшaтa е вече риторичен въпрос. Веднaгa тия двaмaтa дa прaвят пaртия!!!

6

Анонимен

преди 10 години

И ко? Другаря така ли се справя с олигархията? Браво маминото червено другарче.

5

Анонимен

преди 10 години

Ха ха ха, джуджето Путин вижда, че времето му изтече и не му остава много и сега е готов на всичко както мутрата Борисов за да отане във властта. Никой не може да устои на натиска на модерните технологични общества от ЕС, какво остава пък за рашките - тези пияници които живеят от продажба на петрол и не могат сами една ютия да си произведат.

4

Черен Петър

преди 10 години

В крайна сметка лежал 10 г. и излиза 6 месеца предсрочно.Че то нашият Калфин от БеКаСеПе-то ги помилваше много по-бързо и на конвейр.

3

Анонимен

преди 10 години

Putin i humannost hahahahahahahahaha

2

Салахадин

преди 10 години

Излез олигарх,поразходи се.Е,някоя кола ще те блъсне случайно или ще паднеш без да искаш в Московска река.Но все пак, каквото си посял ,ще жънеш!!