12

sokrat62

преди 10 години

Олелеееее, Данчо Ментата го изментиха и то на рулетка!!!!!

11

rumen221

преди 10 години

До dddПрав си, че чрез бизнеса трябва - "...Парите, трябва да раждат пари!"То кой ще изпълни задълженията на Сържавата, та "...Парите..., да раждат пари!". Защото:- Само пари не стигат...!!!Великиаят Балгарски Народ е казал:- "И най-съвършенната техника, без квалифициран работник е "купчина мъртво желязо"...!!!А квалифицирания работник е грижа на Държавата, която се издържа с данъци...- Кръговрат....

10

bahura

преди 10 години

Абе вие четете ли въобще? В момента е приет варианта на Кадиев с по-ниски данъци за хазарта на живо... Тоест всички партии са клекнали пред собствениците на казината.Ликуй народе!

9

Anoni

преди 10 години

Румен 221 е прав - хазната се пълни от данъци. Може да се пълни и от други, стратегичски жизненоважни за страната отрасли като енергетика, водни ресурси ... но България е колония в момента и това се изцежда от готовата база директно навън.Не разбирам само: до сега хазарта не е ли плащал данък?! че чак сега гласуват някакви 15 и 20% ? Би могло да бъде много повече - 50% върху хазарта е съвсем приемливо!

8

ddd

преди 10 години

До rumen221Пиша за приходна част, приятелю.С по-високи данъци, особено когато са тотално сбъркани, даже глупави, няма добра събираемост, идва по- висок процент сива икономика, безработица и т.н.т.Парите, трябва да раждат пари!

7

Ф.С.В

преди 10 години

Гербери фесове комунисти атакисти - всички са заедно когато трябва да се лобира за някакви бизнес кръгове !! Парите обединяват нацията (политиците),,)) новият лозунг е - да се обединим за да правим пари (реформатори и фронтове за спасение )) БГ - държавата с най лошият преход - с най дивият капитализъм - с 25 г демографска катастрофа - с замяна на етническият модел и масова *** -Народ не можещ да си купи храна - да си плати тока - Трагедията на един народ -Европа е сляпа за нас !

6

rumen221

преди 10 години

До dddПриятелю,- Ти какво? - Имаш нещо против Балансирания бюджет, без заеми ли...???- Тежко му на отзи който си болонсира бюджета със заеми...!!!.

5

ddd

преди 10 години

До rumen221Тази глупост, която си проснал по-долу в "опорните точки" ли прочете.Ако така се управлява приходна част, сме закъсали много, пич!!!Не се излагай, това е голяма глупост.

4

черепа

преди 10 години

цонев ще връща парите

3

rumen221

преди 10 години

ДРЪН-ДРЪН...Парите в бюджета идват от данъци... Когато данъците не стигат се вземат заеми, които се връщат пак от данъците...- Просто е...!Правителствата са два вида - умни и корумрпирани...- Умните държат нивото на Данъци равно на разходите...- Корумпираните държат ниски фирмени данъци (за фирмени комисионни) и бюджетен дефицит (за банкови комисионни)..., а сметката накрая Винаги се плаща от гражданите...- Чисто и Просто е, като Буда-ла след баня...!!!.

2

Схос

преди 10 години

Всички маймуни в маймунарника!

1

черепа

преди 10 години

Въх,Йордан Цонев си е изял ТАШАЦИТЕ от яд !!!!