8

Единякойси

преди 10 години

Фандъкова по починът на предшествениците си нищо не подписва без сухо

7

Антрополог

преди 10 години

Абе, селянко самоковска, що не си вземеш цървулите и не си идеш в родното село, ами се мъчиш ти, че и нас мъчиш?

6

Куроландес

преди 10 години

Фандупкова, Борисов - връщайте комисионните за балирането.Голямата безотчетна далвера.Лъжци такива, откока разтягате тия локуми за Завода за ***.Кой ви плаща да го протакате вече 3 кметски мандата на ГРОБ ?

5

Анонимен

преди 10 години

Ще подпише само, ако се върнат нейните кукловоди на власт. Или поне заводът се строи от Трейс или Арго груп, Боковите фирми. Това го пише в онова черното тефтерче.

4

Всичко е лъжа !

преди 10 години

Този завод Боко Честния го беше обещал на софиянци през далечната 2005-2006 година, когато беше кмет. Тогава му пречеха комунистите. После той взе цялата власт в държавата, но завода пак не беше построен. Кой му попречи на Бай Тиквун през тези близо 10 години? Марсианците?

3

преди 10 години

Идва крайният срок за договарянето и тази шматка да не си мисли че от този програмен период ще провали проекти за милиони, и ще се надява да вземе пари от следващия програмен период прецаквайки други градове

2

кети

преди 10 години

Ах ти фандъчко! Лъжеш, мажеш, обещаваш! И като боса ти се правиш на умряла ***. Кога най-послерще дойдат изборите, та да те отсвирим там , откъдето се довлече!

1

titi

преди 10 години

tia e dostaq to4na v precenkite si