35

докога

преди 10 години

.... ще позволяваме да се възпроизвежда статуквото ? Няма начин при сегашната система новият парл. да не повтори сегашният и т.н.Защо тия хора изброени горе като са изпаднали от лапаницата сега се вмъкват в нови структори - отговора е ясен. В никоя друга сфера не можеш да правиш нищо, само да лъжеш и да не носиш никакви последствия, да си живееш елитарно без никакво основание за това.Вчера в статията за колите сглобени в БГ. вместо шефа на завода навсякъде само снимки на министъра откъде-накъде

34

д

преди 10 години

РБ очевидно трябва на всяка цена да се провали. Изпращайте още опорни точки другари, че положението може да стане критично!!!!

33

De Georgio

преди 10 години

Това, че Конституцията се променя с Велико народно събрание е огромен капан и безвремие, а ограбването продължава. Държава , в която да си на власт означава да крадеш, да уреждаш свои хора на постове, да не носиш отговорност за провалите си. За съжаление това е България. Преобладават некадърни и корумпирани политици, съдии, прокурори,митничари,данъчни,полицаи. В такъв случай е най-добре да станем доброволно присъеденила се територия към Германия /ако се съгласи/ както Пуерто Рико е към САЩ.

32

П.Петров

преди 10 години

До Анонимен 27. Единственото алтернативно в ГЕРБ е, че са привидно ориентирани на запад комунисти и ДС агенти. Изпъкването а Борисов в политиката е по проект на ДС мутро-олигархията. Нищо не е случайно, от пазенето на Живков и Кобург-Готкси, ходенето навсякъде, където има камери или вероятност да се появят, до ГЕРБ. Каква е идеологията на ГЕРБ и с кои от идеолозите на дясната политика би обвързал поведението им?Аз виждам популизъм, медиен натиск и поддържане на статуквото за олигархията.

31

ДАРИНА

преди 10 години

А на мен ми омръзнаха всички досегашни партии в парламента.Бившия министър М.Найденов удобно защитаваше Харизанов,шеф на ''Напоителни системи'',сравняваше го с Бил Гейтс,и той нямал висше,а Харизанов е съден,оправдан,пак съден,пак оправдан,а според Кокинов има кражби/50 000долара от касата/,изнудване,рекет,неизгодна сделка за 100 000 т. скраб,но оправдан от СГС.Вижете днешната информация,как да вярвам на ГЕРБ,НА БСП,ДПС,АТАКА.На никой повече.Крадци в държавата.

30

Ханко Брат

преди 10 години

До Анонимен 31Прав си, имам само една забележка... сега управляващите нямат нищо общо с лявото... изключвам част от името, но само името, на една от партиите....

29

Анонимен

преди 10 години

лЯВОТО ЕДИНСТВО КОЕТО Е СЕГА В ВЛАСТТА НЯМА АЛТЕРНАТИ, още по-малко пък РЕФОРМАТОРИТЕ СЪС СВОИТЕ 5-6 %. ЗА КАКВА АЛТЕРНАТИВА ГОВОРИ МАРТИН ДИМИТРОВ - НЕ ВИЖДА ЧЕ СА гола вода. всички те се появиха на хороюизонта като тъмен облак след което един по един изчезнаха и изчезват за да не са никога повече във властта. ТАКА ЧЕ - ЧАО !

28

Ханко Брат

преди 10 години

До АнонименЗа дясно "мислещите" има съвсем различно определние от "читави българи"... но ако ти го напиша ще ми изтрият коментара....Крадливата деформаторска напаст няма място в парламента...

27

Анонимен

преди 10 години

Изчетох ви всичките коментарии,но какво предлагате?Само неодобрение,само не.А в момента харесва ли ви това?Нека направят коалиция,дори стари муцуни все пак имат и разбират политиката и икономиката на управление.А ОБЩИ ПРИКАЗКИ за непускане на кокала,не водят до нищо.ГЛАВНОТО да разбират и знаят,какво ако се появат нови партии и лица,неразбиращи и започват тепърва да се учат да управляват.По добре такива мераклии ,млади да отидат в тоя Реформаторски блог.От Сливен съм БЕЗ ДРУГИ ПАРТИИ.

26

Анонимен

преди 10 години

Независимо от кадровите грешки и проблеми на ГРЕБ, единствено ТЕ са реална алтернатива на сегашното властово недоразумение, защото всичките измътени в последния момент недоносчета, нямат електорат зад себе си и не дават и надежда да го привлекат.Те не надмогват, вече 20 години манията си за единствено прави и единствено демократични, нарцисизма им няма как да им осигури електорат и единствено разпиляват вота на и без това малкото читави българи!

25

Анонимен 1

преди 10 години

"..спешни промени в икономиката и правосъдието.." Tова го чувам по 20 пъти на ден от реформаторите, без конкретика! Ами дайте да ги чуем какво представляват най-накрая тези промени!!! Иначе за нова конституция, и коренна промяна съм съгласен:)

24

мм

преди 10 години

Тия какво ще реформират, това което окрадоха ли?Крадливата *** от Костовци,Надета върху Трактори,Мартиновци,Куневи...ЗАВИНАГИ НА БУНИЩЕТО!

23

Анонимен

преди 10 години

Кокалчето Марто, кокалчето-гледаш да не го изпуснеш, защото знаеш добре, че деформаторите ще участват в следващата власт и то на 100 %.

22

Анонимен

преди 10 години

До optimistЯсни са опорните точки на платените червени ***, но да вземат да обяснят, защо в коалицията им БСП/ДПС е пълно със стари кранти и никъде не се забелязват от т.нар. "нови лица"?Точно в Реформаторския блок всички партии, с едно изключение - ДБГ, подмениха ръководствата си с нови и млади политици.

21

АНТИМУТРА

преди 10 години

КАКВОТО И ДА Е НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ БОРИСОВ ЩЕ Е ТРУПЯСАЛ!!!

20

tomahawk

преди 10 години

"Нашата цел е да вървим напред с конкретни стъпки, първата от тях е оставката на правителството, втората е съставяне на програмно правителство с ограничен мандат, което да направи спешни промени в икономиката и правосъдието и да подготви документите и структурата на бъдещото Велико народно събрание. Ако всички сме съгласни, че ни трябва коренна промяна, то това става през нова Конституция"ЕТО ТОВА ИСКАМ И АЗ !ОСТАВКА

19

БКП завинаги

преди 10 години

РБ е нашият най добре планиран модел за оставане на власт завинаги.Благодарение на другарката Пръмова и другите другари ръководители на създадените от нас партий , ние създадохме новият коалиционен партнъор на БСП !!!!

18

иван костов

преди 10 години

Мартине,напускаш Надежда отиваш при още по-голяма червена чума другарката Кунева-Пръмова.В такъв случай се получава онази приказка за кацата с мед и капката катран.Заради такива като Кунева-Пръмова и неините протежета като Даниел Вълчев,който отмъсти на учителите за стачката и от там на българското образование с формулата има ученик има пари,няма ученик няма пари,Реформаторския блок ще отмъкне гласоподаватели и ще загуби изборите т.е. ще нанесе поредния удар на десните сили.

17

Анонимен

преди 10 години

КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ ЖАЖДАТА ЗА ВЛАСТ- СЪБРА В ЕДНО КОМУНИСТИТЕ НА КУНЕВА, ТУРЦИТЕ-ИСЛЯМИСТИ НА КОРМАН ИСМАИЛОВ И ПСЕВДОДЕСНИТЕ СИНИ ТРУПОВЕ НА ИВАН КОСТОВО ДА СЕ ВОЗЯАТ В ЕДНА ЛОДКА- КЪМ ЕВРОПАРЛАМЕНТА. САМО ЧЕ ТАКАВА РАЗНОРОДНА КОМПАНИЯ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ СЕ ПОТОПИ САМА ОТ АМБИЦИИ. КАКВА СЪДБА- ОТ ПЕТ ПАРТИИ -ОСНОВАТЕЛИ НА РБ ДВЕ ВЕЧЕ ГИ НЯМА - ЗЕЛЕНИТЕ И СИНЬОТО ЕДИНСТВО. ОСТАНАХА ТРИ - ОРЕЛ, РАК И ЩУКА. СЛЕД ТРИ МЕСЕЦА СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ БЪДЕ САМО ИВАН КОСТОВ

16

Анонимен

преди 10 години

Този за пари и власт и майка си ще напусне.....