10

ЗОРО

преди 10 години

Любопитна снимка...две скоби....различни....нещо не разбирам...

9

Анонимен

преди 10 години

Булевардите, улиците и площадите не са паркинги. Те не са собственост на "Паркинги и гаражи", а са собственоста на всички нас, гражданите, не на Фандъкова. Таксите са незаконни, създадени за да се намери работа са някои хора...

8

до 3

преди 10 години

В центъра, ако нямаш жилище ти място НЯМАШ в делничен ден и работно време! Айде отиди се пробвай в центъра на Лондон да видиш колко безплатни паркинги има. Нула.

7

Анонимен

преди 10 години

До до 3. Защо сравняваш България със западна Европа. След като тука доходите са мижави, управляващите трябва да облекчават живота на хората. Във всеки квартар има по едно общинско, запустяло, оградено с ограда място. Бута се оградата, асвалтира се и се оставя на хората. И тогава който е на власт ще е вечен, защото шофьорите сме много

6

Анонимен

преди 10 години

Имам 2 жилища- едно около Попа и едно в Манастирски ливади. Често ходя в центъра и често се сблъсквам с простотията на някои люде. Запазват си места със столове, кашони, саксии. Е няма как да мине, дами и господа. Просто няма. Сигурно 10 души са глобили, благодарение на мен. 10 бай ***. Който иска да си запазва място, има си такса. Толкова по въпроса.

5

до 3

преди 10 години

Какви безплатни паркинги?!? Я излез навън - навсякъде паркингите са безплатни, в централните части цените са доста високи, нашата синя и зелена зона си е направо без пари в сравнение с паркингите на запад. Какви сме такива, всичко искаме държавата да ни оправи, да ни дава направо пари да си лежим, да ни плаща като паркираме... Бачкаш здраво и тогава няма да ти е проблем таксата за паркинг.

4

Пич

преди 10 години

"падащи стълбчета пред гаражи на ул. "Позитано""Пред гараж по закон не може да се паркира. Можете да си представите какво означава да имаш гараж на Позитано! Вероятно на собствениците им е дошло до гуша, и са си сложили падащи колчета пред гаражите, че да могат да ги използват. Загубена държава.

3

Анонимен

преди 10 години

ми направете БЕЗПЛАТНИ паркинги бе. дерете шофьорите с всякакви такси, имате сметка да се карат автомобили, а нищо не правите за да ги защитите. и тия ваши паяци са незаконни по принцип. по-добре забранете продажбата на автомобили тогава. иначе съм съгласен, че на тротоарите няма място за автомобили освен ако не са достатъчно широки.

2

Анонимен

преди 10 години

Sofiq zaprili4va vse pove4e na edin klozet.Ina4e gradut e hubav,no brutalnite selqci stanaha mnogo.

1

Салахадин

преди 10 години

Абе глобете собствениците на обектите пред ,които се слагат тези предмети и пречат!!Ей,или сте *** или не ви стиска!!!