11

Анонимен

преди 10 години

Тази от май месец каква фраза има . Муахаххаахах...Путин ще им е и баща и е.ач! Правилно се е ориентирало момичето!

10

аз съм българче

преди 10 години

до 10 Я ми обясни как един календар с разголени украинки ще изкове "свободата" и демокрацията в Украйна. Целта е радост за окото и според мен е постигната. Освен това е и огледало на европейските "ценности", сега ще им натресат едни паради и ще се нароят всякакви *** организации, които ще толерират всякакви извращения, защото е европейско.

9

Анонимен

преди 10 години

Да...биологично оръжие...

8

Анонимен

преди 10 години

В чудо ще се видят от ЕС, като ги приемат.Нахални , без никакво поикритие, с висико самочувствие(което на нас ни липсва за съжаление) обаче, ако говорим за голям пазар на който да се пласират стоките на ЕС порсто това е мястото.

7

до 8

преди 10 години

***, има неща по - важни от красивата външност на лидерите: това е хляб, демокрация, свобода. Но тъй като ти си клакьор , син на някакъв си незнаен партагеносе за друго не мислиш, освен да осмееш желанието на хората за свобода.

6

КГБ

преди 10 години

Малко ми прилича но провокация това. Стил КГБ.

5

аз съм българче

преди 10 години

Какъв е този разврат, каква е тази порнография и гавра? Засрамете се и веднага разкарайте емблемата на евросъюза, че ми загрозява гледката. :D Вместо красиви жени, образът на Меркел автоматично изниква пред очите ми и убива всякаква тръпка.

4

До 3

преди 10 години

Всеки малко по умен предприемач ще плати за такъв календар. Ще плъзне по всички медии, а както виждаш и по международни такива. Календар пряко свързан с емблематично размирно време в Украйна и едновременно с това с яки мадами - супер идея!

3

!

преди 10 години

Айде бе,уважете им желанието да влязат в евросъюза,да се изсипят тук украинките,ох на батяя :)))))

2

Учуден

преди 10 години

А на мен ми е странно, кой е платил за този календар?

1

Анонимен

преди 10 години

Януари, Април, Май,Октомври