52

СТРАНДЖАТА

преди 10 години

Нова година... - нов Премиер /стария/...

51

muzaka

преди 10 години

Брада на 7 дни и 7 гънки на мозъка.Това е дрескода/маниакажа/ на този бибитко.

50

Бате Ви Бойко

преди 10 години

Ей, ***'тряла ! Не разбирате, нито от футбол, нито от политика, нито от световно известни партийни ръководители, като мен самият. Сърдя Ви се и няма повече и стотинка да взема (открадна) от Вас. Ще оставя това лесно начинане на класната Цецка и на физкултурника на партията Цвъцко. Сбогом неблагодарна асфалтонеядяща *** от мизерници, матрял без приложение в партийното строителство. Сърдя Ви се ... , и както казваше моят идол Винету, Аз казах ХАУ !

49

Леле

преди 10 години

Цеци постепенно се придвижва към панделата - та сдава постове и позиции

48

Анонимен

преди 10 години

НЯМА НИЩО ПО-ЖАЛКО ОТ ПАДНАЛО БОЖЕСТВО. И ЗА ДА ЗАПАЗИ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО- ОПЕРАЦИИ, КРЪВНО И ВСИЧКИ ПРОСТАЦИ, ОБЛЯНИ В СЪЛЗИ - ВСЕ ЕДНО САМО ТОЙ Е БОЛЕН В БЪЛГАРИЯ. И ПРОДАЖНИЯТ ПАТРИАРХ МУ ЦЕЛУВАШЕ РЪКА В БОЛНИЦАТА- ЗАВЪРШЕНА КАРТИНКА НА ДИКТАТОРСКАТА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ПРИ ГЕРБ. ДА СИ ХОДИ ДА РИТКА МАЧЛЕТА И ДА НЕ НИ ЗАНИМАВА СЪС СЕБЕ СИ ! УПОТРЕБЕН И ЗАХВЪРЛЕН НА БУНИЩЕТО- ТОВА Е СЪДБАТА НА ВСЕКИ РПОСТАК, ЖАДЕН ЗА ВЛАСТ !

47

Анонимен

преди 10 години

Кутев пак е развързал кесията.

46

Анонимен

преди 10 години

Бойко критикуваше постоянно в миналия парламент, че Доган не ходил на работа...И какво стана сега? ...Ежедневието му не било в парламента...естествено. Той не е научен да ходи на работа, а по телевизиите, да лети, да реже лентички и да върти далавари. А в парламента няма далавери.

45

Моника

преди 10 години

По добре се скрий ти продажен ***.БОЙКО Е ГОЛЯМ.

44

123456

преди 10 години

тоя е Безстрашен, велик, непоколебим, комичен всичко това е самохвалко безстрашен, велик, непоколебим, комичен всичко това е самохвалкото Тартарен Тарансконски

43

костов

преди 10 години

а за кого ще гласувате бе плиткоумни за станишев ли аре един да напише: да,за станишев но няма да напишете защото сте червени мишоци

42

политолог

преди 10 години

За да приключим с активните мероприятия на БСП-ДС ще кажа. Всички крадливи фирми и престъпни групи са организирани от БКП-БСП-ДС. Такова чудо няма никаде в Европа , а даже и в Африка. Е хайде да кажем за Белене , Южен поток , и всички енергийни простотии. България ще се оправи като се раздели с БСП-ДПС-ДС. Просто е разберете. На този етап единственото спасение е ГЕРБ.

41

111

преди 10 години

тиква , скрий се бе ***

40

съвестно ми е

преди 10 години

Eй, влошихме здравословното състояние на човека с нашата огромна омраза!

39

Знахаря

преди 10 години

Този наистина е болен,но рана като неговата не може да се превърже.

38

зарко

преди 10 години

Егото на Б.Борисов е толкова голямо, че няма как да си признае, че не е най-обичания вожд от народа. Сега е болен, после още по-болен и до изборите, когато окончателно ще се срине ГЕРБ ще напусне и ще си измие ръцете със заместниците си. Нищо чудно и да ги укори, че са виновни за загубения електорат, като сравни данните с времето на своя епогей. Винаги ми е било смешно и жално, когато съм анализирал интелектуалния багаж на Цв.Цв. и Б.Б. На 50 и кусур години любими книги да са ти Винету-срамно е!

37

СТРАННО

преди 10 години

Интересно, цял ден в Днеса няма и дума за скандалите около сидеров и воаяжите му в най - скъпия хотел в Париж за по 15 000 евро, що така??? Явно тази информация за най - големия борец срещу корупцията и брояча на ядки по време на полети е маловажна ли, що ли???

36

are_kulata

преди 10 години

Нека е чсно на всики, които гласуваха за Бойко, чеГЕРБ, той и Младенов подкрепиха Сирийските бунтовници-терористи-главорези, коитовчера нападнали град Адра, на 40км от Дамаск, като нахлули в квартали и избивали цели семесйтва наред, децата не са били пощадени.Кръвта Българи е по-вашите ръце и запада, който ги спонсорира.Покайте се, осъзнайте се, как гледате в очите собствените си деца ?!?!?

35

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Боко върви по пътя на Доган,по отношение на присъствие в НС.Явно лидерството е замъглило разсъдака му и той се счита толкова...велик,че низшите парламентарни...суетни и препирни по законите,са за него...слаба ракия.Ехх,ще си отдъхнат неговите подопечни дупетати,че няма да им виси на...главата и може би...веднага няма да избягат;ще чакат да минат...поне празниците.

34

ГУРБЕДЧИЯ

преди 10 години

ДО МЕСЕЦ БАТ БОЙКО ЩЕ СЕ ДРЪПНЕ СЪВСЕМ.ЩЕ СТАНЕ ПОЧЕТЕН ПРЕДСЕДАТЕЛ(НЕЩО ДА ВИ НАПОМНЯ ТОВА) И КАТО ОТМИНЕ ПАНАИРА ИЛИ НА БЯЛ КОН ИЛИ ТИХО ДАЛЕЧ.ТОЙ НЕГОВАТА КОШНИЦА СИ НАПЪЛНИ.А МОЖЕ И ЕВРЕИТЕ ДА СА МУ ДАЛИ ТОЗИ АКЪЛ.ВЕЧЕ НЕ ПОМАГА А ПРЕЧИ.

33

nn

преди 10 години

Като не успяха платените му протести и видя,че няма да дойде скаро на власт му секна желанието за работа съвсем...горкият той..