10

Анонимен

преди 10 години

Колко е просто да накараш масата, да се бори за интереса на олигарсите си... Бунаците на площада вероятно си въобразяват, че има разни европейски ценности и т.н. за които си заслужава да изядеш някой шут в ***, а междувременно Газовата принцеса Тимошенко и приятелчетата й, потриват ръце в предвкусване на повторното ГРАБЕНЕ...

9

Анонимен

преди 10 години

Смърт на Терористите Финансирани от ЦРУ.

8

Анонимен

преди 10 години

B R A V O NA UKRAINSKITE POLIZAI. TAKA SE POSTUPVA V ZELIA SVIAT S NARUSHITELITE NA REDA.

7

val 789

преди 10 години

До 6 ЕСХубаво ги сметна бързо,бързо ама защо не прибавиш загубата от затворените предприятия,от предоставените им от нас ниши в международните пазари,от печалбите които смучат всяка година техните фирми,загубата от затворените блокове в атомната централа!! СМЕТНИ ГИ ХУБАВО И ТОГАВА ВИЖ ДАЛИ СИ НА ПЕЧАЛБА!!!

6

6502

преди 10 години

Разтури?!?! Да ви имам сайта...

5

ЕС

преди 10 години

България била нетен донор на ЕСФактите: България е платила вноски в ЕС на стойност 5,227 млрд лева до края на 2013г. В същото време към 30 септемрви 2013 по различните оперативни програми сме получили от ЕС 4 443 496 303 ? или имаме усвояемост от 47,51% , което е близо 9 млрд лева. при това до края на годината има още 3 месеца и сумата може да набъбне чуствително до 9,5 млрд лева. Т.е. досега от влизането ни в ЕС сме на плюс 4,15 млрд.леваОт друга страна само от работещите ни съотечественици в ЕС получаваме по около 4 млрд лева годишно, което за периода от 7 години е сума от над 25 млрд ле

4

val 789

преди 10 години

Хахахахахахахаааааа ЕВРОсмешковци!!! Драга ми Катрин,преди дни си разтурихте блока на студентите в Лондон и ги набутахте в затвора.ТОЗИ ХОД ДЕМОКРАТИЧЕН ЛИ БЕШЕ??И как така ако е за България,Румъния,Украйна и други от задният Ви двор СЪЩИЯТ ПРОБЛЕМ моментално се превръща в НЕДЕМОКРАТИЧЕН????

3

Анонимен

преди 10 години

Тая брюкселска зелка що не се гмурне в казана! Тая *** знае ли какво я чака.......

2

Анонимен

преди 10 години

Снощи тя изрази безпокойство, че деблокирането на административните сгради от милицията може да осуети намирането на изход от кризата.------Тая английска крава се еб*ва с гражданите! Значи милицията не трябва да освобождава административните сгради, за да се намери изход от кризата! Да ви блокират в Брюксел дано, а милицията да не ви отблокира!

1

Кашчей Безсмертний

преди 10 години

Бой, бой, стригане, сух хляб и едра сол, ваш'та мамка ***!