154

Анонимен

преди 10 години

Няма да се лъжете, Сатаняхо елиминира врага на Боцко от ДПС Бисеров, Сергей ще го правят европарламентарист, остава мегакоалицията между Боко и неговият творец Архара Първанов и Бог да прости България и българите.Има лек, оня лудия дето завърши Богословие- Сидеров, само Атака ще спаси България!

153

Анонимен

преди 10 години

Сретане, а ние се надаму тебе, а ти не довадаш душо...

152

Анонимен

преди 10 години

Османе, та Тиквата назначи еврейски гражданин за министър на МО и МВнР, какво да приказваме, Тиквата е за разстрел!

151

Осман

преди 10 години

еее българските политици няма да се научат,как може да е толкова *** да е Бойко Борисов да ходи с патерици.Ако беше Нетаняху дали щеше да дойде малко се замислете?Явно бат Бойко и България трябва да се отчитат на Израел само си преставете до къде стигнахме.От тука става ясно че Бойко е слуга,преди и сега израелските хеликоптери минават през България,Гърция,Румъния и др. държави транзит,лично съм ги виждал,няма въздушно пространство на ЕС и.т.н. проверете и вие и ще се уверите

150

Свирено е

преди 10 години

След като Бойко Борисов сам си призна, че иска да стане ***, положението му е свирено!Няма опции за връщане назад и преиграване!

149

Анонимен

преди 10 години

Е, да върне и 4 милиарда, а? Тоя кръв повръща, пари не връща!)

148

Секирчо и Манарчо

преди 10 години

абе не го закачаите повече просто епизод от филма МОМЧЕТО СИ ОТИВА

147

Анонимен

преди 10 години

РУске, да не забравяме, че и Сатанишев ходи в Израел, даже е учил с пари на Сорос!БЪЛГАРИЯ СЪБУДИ СЕ!

146

Въпрос?

преди 10 години

И сега ББ ще върне ли парите за фалшивия болничен?

145

Анонимен

преди 10 години

Много ви е страх от Бойко, а и сегашните управляващи също! Плюеше и плюе тройната коалиция, защото мнооого години ни разказваха и разказват играта! Вашият "умен" идол се извини на партньорите си, а те кога ще ни се извинят за 500 години, както вече се казва, "присъствие"? Бойко се лекувал за наша сметка, а комунистите- милионерите и сегашните им дружки, на чии гръб станаха такива?

144

Росица

преди 10 години

До Анонимен Бъдете рахат за"Поканите" Орешарски бешеив брюксел и в Ромъния и където ходи има резултат за Бългория. Буда си летеше за кеф и сега му и криво,че трябва друг да ходи. Само на някои мазохисти у нас не им стана ясно,че в повечето страни ги беше гнус от якия фукльо,дето в най тържествените моменти си човърка мобилния телефон или дреме.

143

Анонимен

преди 10 години

Бочко органически не може да изтърпа да седи на едно място и затова са тези болнични. Този е роден за цар, но не се знае на коя държава! Как се мазни на Сатаняхо, не е за вярване, а после ще докладва на фрау Ангела и запетайките! Не го знам какъв е, но не е българин със сигурност! БЪЛГАРИНЪТ Е ЧЕСТЕН ЧОВЕК И НЕ КРАДЕ НИКОГА!

142

Анонимен

преди 10 години

ХаБиби да не вярва много на Бочко, щото има голяма склонност към присвояване на чужди финанси! И да гледа да си живее с българите, щото лошо от нас не е видял, но и ние добро от него също не сме видели...ГРЕХОТА Е ИЗРАИЛ ДА СЪСИПВА БЪЛГАРИЯ, ГРЕХОТА Е!

141

Ортопед

преди 10 години

Ха, значи на работа не може да ходи, ама за Израел подреден вече. Да хванеш патерицата, че да му разтриеш дебелия врат.

140

реалист

преди 10 години

Има ли още *** които да вярват на Тиквун от с.Хераково?Ако има , значи си заслужаваме съдбата...да ни управляват ***-милиционери.Мястото на Тиквун е в ареста , а не в НС или в Израел.Да не говорим , че този *** е срам за България.Вместо да сади картофи , да пасе овце и да ръфа филия с мас , дебелия мишок се влачи по света за наша сметка.*** !

139

художника

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !А ти на кого си се продал бе, *** ???

138

deep

преди 10 години

BORISOV OTIVA DA GO NACHUKA V USTATA CHIFUTSKA BIBI! NETANAHU E IZVESTEN S LEVITE SI NAKLONNOSTI!

137

ф

преди 10 години

първо от мосат са помасажирали боко с бухалка по коленцата,та после като му говори тоест заповядва нетаняху всичко да го разбира правилно,щото следващия път да не се налага да го масажират по главицата, то навремето и милен велчев беше играл баскет та беше с насинено око

136

художника

преди 10 години

До 1Много си прав !

135

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Този национален предател ББ отдавна ви е продал на ционистите !Затова смятам, че ГЕРБ е по-вредна и по-опасна за българите дори от БСП и ДПС взети заедно.Няма друга партия, която така нагло и безпардонно да слугува на чуждите господари, както това прави ГЕРБ изтребвайки и унищожавайки собствения си народ.Никога не трябва да забравяме ГЕНОЦИДА на Дянков - 4 години замразени пенсии и заплати при постоянно растящи цени.Никога не бива да допускаме това да се повтори !За да я има БЪЛГАРИЯ !!!