151

avenir

преди 10 години

До нагли комунисти !!!Ролята на другарката Мая Манолова в Костинбродската завера, е водещата роля в едно активно мероприятие, планирано съвместно от ДС и ФСБ, с което тя заслужи и политическата си кариера и кариерата на военния министър.Колкото до СерГей, татко му, му остави 21 милиона долара, отмъкнати от България, но той е решил да стане милиардер с помощта на Моника!И не си мислете, че дава пет пари за някой от вас!

150

смешници

преди 10 години

Показателна бе случката с пожара около женският пазар.Докато вътрешният министър Йовчев защитаваше парламента, полицаите със сетни сили млатеха протестиращите(за което получиха награди) центърът на София се бил напълнил с нелегални емигранти.Затова МВР явно не е и подозирало и така и не би разбрало ако не бе станал пожар!Очевидно за връщане на нелегални емигранти награди не се дават както за побой над студенти.Затова и полицаите стоят пред парламента, държавата са я зарязали!Там дават награди,я.

149

мен

преди 10 години

Сергей Станишев е роден на 5 май 1966 г. в град Херсон, Херсонска област, Украинска. Тоз няма място тук да си ходи във Украйна мръсен долен комунист . Народа иска избори *** мръсен , не те искаме .Вън *** мръсно .

148

българин

преди 10 години

Така е,имаме спомени от управлението на Луканов и Жан Виденов и имаме лошо предчувствие.Особено след заема от 1 милиард лева който бе взет за да се изяде и изпие ясно е накъде отиваме - сценарият Жан Виденов 2 не ни мърда!Затова на изборите съм решил да гласувам за тази партия дето обещае да постави БСП извън закона,та най накрая този изтормозен народ да намери покой!Така,че подавайте оставка и не се ослушвайте!

147

жоро

преди 10 години

абе , нещо не разбрах - ако НИЕ сме ХОРАТА - кой е ДЪРЖАВАТА?

146

африкански бежанец

преди 10 години

ПО КАКВО Е ПРЕДСКАЗУЕМА,ЧЕ САМО В ЛЮБИМЕЦ 491 ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ БЕЖАНЦИ,КОИТО НЕ СА ВЕЧЕ В ОГРАЖДЕНИЯТА НИКОИ НЕ ЗНАЕ КЪДЕ СА И С КАКВО СЕ ЗАНИМАВАТ.НЕ МИНАВАИТЕ ПЕШ ПРЕД ЖАМИЯТА В СОФИЯ ДРУГАРЮ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ .ДОБРЕ СИ ЖИВУРКАШ ЗА СЕГА И ПЛАШИШ ГАРГИТЕ,И ТИ ЩЕ ОДГОВАРЯШ СКОРО,КЪДЕТО ТРЯБВА.ВИЕ ДРУГАРЮ СТЕ СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА БАЩА СИ.

145

sashkodg

преди 10 години

Да предсказуема е,уверено върви към фалит.

144

Анонимен

преди 10 години

v nacnaloto na 2014 g etvoja red za belene kapyt smotan stiga si pravil ko.eleta po skoro ti gi napr\avixa trabva da cnistim taja darjava ot takiva berberestantzi medili mirizlivi tzigani ne ni trabvat kapyt mrasen den da ne si jiv

143

Анонимен

преди 10 години

Цялата ни държава е огромно барбекю, а ние сме пържолите на скарата - в момента някои дилетатнти консумират (търпението ни) алангле, обръщат ни, за да не прегорим (без време), ръсят ни с подправки (и повечко сол - българинът обича да прекалява със солта)... НО... ...с покачване на температурата (цените) почва в тигана отдолу да капе мазнина... Въпросът е - колко още трябва да накапе, за да избухне истински пожарът на народното недоволство

142

чети внимателно за .

преди 10 години

През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-*** членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев(бащата на серГЕЯ). Той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара....И к'во мислите че стана?...Ами нищо...серГЕЯ има нашите 21 милиона от баща си,а после к'вото краде го добави на името на мама си....

141

Анонимен

преди 10 години

Страна, каято не може да си пази границите от нелегални имигранти и не може да озапти банките-кръвопийци, ще бъде смятана още дълго време за ненормална.От десетки години в белите страни ми частен фалит, семейно облагане, връщане на данъци и права на потребителите. Затова не се учудвайте, че заради една шайка мародери в политиката - лицето на държавата, всеки българин, който стъпи в чужбина е смятан за криминална полумаймуна

140

БГ

преди 10 години

*** КОМУНИСТИЧЕСК0-ФАШИСТКА. ***. НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЗИ МЕ Е СРАМ,ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН.КАКВО ЧАКА ПРОКУРАТУРАТА И НОМИНИРАНИЯ ОТ "ДЕСНИЯ" БОКО ГЛАВЕН ПРОКУРОР? И ПЪРВИТЕ 20 ГОДИНИ ПРИ СТРОГ РЕЖИМ. ПО ЗАКОНА ЗА "НАРОДНИЯ" СЪД. НЕГОДНИК !!!

139

EU citizen

преди 10 години

С такива момичешки устенца са най-големите ***.

138

БОЙКО БОРИСОВ

преди 10 години

Отвратително мазен ***,ОСТАВКА !!!! ти в украйна Местан в анадола.вън от България продажници такива.

137

пророк

преди 10 години

Станишев предсказуемо е че ще свършите много зле, когато ви подгонят с камъни и дърве.

136

Анонимен

преди 10 години

БСП/БКП е най-злокачествения, смъртоносен раков ТУМОР на България. Това е проклета руска партия, работеща срещу интересите на българите. Надявам се, избирателите им по естествен път да са намалели и тази партия постепенно да изчезне от политиката. Само промити мозъци може да подкрепят БСП/БКП. Спомнете си за лукановата зима(По-късно Луканов беше убит.Защо???), правителството на Л. Беров(подкрепяно от БСП и ДПС) наречено правителство на Мултигруп, хиперинфлацията при Жан Виденов, правителството на Станишев(БСП, НДСВ и ДПС-тройната ламя) което натресе големия руски шлем и похарчи милиарди за без

135

nerez

преди 10 години

Предсказуемо е само че искате да ни изпиете кръвчицата

134

Анонимен

преди 10 години

Пакета антимонополни закони изобщо не ни интересува нито нас нито теб, твоя интерес е главно в пакетите на Вигенин и Азер Меликов. ОСТАВКА!

133

Анонимен

преди 10 години

На снимкате виждате един съветски ***. С баща българси *** и уродлива руска майка от Украйна.

132

Долу терора на БСП

преди 10 години

Станишев ти превърна България в една милиционерска държава. Понеже говориш за предсказуемост, мога да ти предскажа, че скоро и у нас ще започнат да изчезват студенти по подобие на изчезналите в Киев. Стар кагебистки номер с прибирането на труповете за да няма доказателства за извършените убийства и за всяване на страх и ужас сред протестиращите и хората несъгласни със социализма на БСП.