9

софиянец

преди 10 години

е аз както и колегите по-долу явно сме в 22 + 10-те % - ще е интересно обаче, когато нашите така наречени капиталисти останат след 01/01/2014г. без качествен мат'рял - хайде да видим тогава кой точно ще им изкарва боусчетата? а като статистика, 8 към 1 няма бонуси, 1към 9 залежала стока на немските експлоататорчета - наистина да умрат всичките!

8

Анонимен

преди 10 години

А скъпото ни турско-комунистическо правителство се изгаври с повече от половината старци. Такава ДИСКРИМИНАЦИЯ в противоречи и със законите на Европейския съюз, и с международните права на човека, и с българската конституция никога не е правена ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО СОЦИАЛНО И ИМУЩЕСТВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. Търтеите от Хелзинкския комитет нещо да кажат? БСП плати на електората си мързеливи, шмекери, клинчели от работа, необразовани, реститути с незаконни доходи, но официално ниски пенсии. Това измисли муцунката Станишльов. БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ДИСКРИМИНАЦИЯТА.

7

някоя си

преди 10 години

Да, бе, да...Коледни бонуси...Няма такова нещо. Ако има, то е за шефовете, не за работниците. И това, което цитират са дрънканиците на работодателите. Попитайте ходещите по улиците, колко от тях са взели или очакват да вземат нещо за Коледа. И това, ако не е пропаганда за промиване на мозъци, здраве му кажи...

6

ОТ 1

преди 10 години

ДНЕС БГ ПЕЕВСКИ ***...ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗАКАПСА АМА ВИКАМ..АБЕ НА ФАЛИРАЛИТЕ ГЪРЦИ ДАДОХА И ПО 180 ЕВРО ЗА ВЕЛИК ДЕН НА ВСИЧКИТЕ ТАМ ЗА НОВА ГОДИНА И ДАВАТ И 13 ЗАПЛАТА ПЪЛНА И ДАВАТ СТИГА СТЕ ПИСАЛИ ГЛУПОСТИ НЯКОЙ ДАЛ НА НЯКОЙ СИ 100 ЕВРО ИЛИ 50 ЛВ НА ЦЯЛО БАСИ И ПРОСТОТИЯТА НА ХУНТАТА....АКО ВЗИМАШ 600 ЛВ ДА ТИ ДАДЪТ ЕДНА БРУТНА 800 ЛВ ЗА КОЛЕДА КЪДЕ ОТИВАМЕ БАСТУНИ

5

Анонимен

преди 10 години

да бе май сте се объркали :) в нашата фирма коледните си ги взимат шефовете за да ходят на почивка в топла страна. да умрат дано.

4

друг служител

преди 10 години

До служителНали се сещаш, че максималната стойност на тези талони за пазаруване е само 100 лв. докато в други прилични фирми и разни други дружества има коледна премия в кеш. Нерядко става въпрос за 13-та заплата. Това когато стане в Кауфланд, ела и ми се обади да те почерпя :)

3

az

преди 10 години

Мизерна работа.

2

служител

преди 10 години

В Кауфланд дават т.нар. Коледен пакет /шампанско, кафе, шоколад, бисквитки едно-друго/+талони за пазаруване на различна стойност според трудовия стаж. Разбира се, талоните за пазаруване се харчат само в Кауфланд. Хахахахха.

1

ДА ЖИВЕЕ

преди 10 години

ДА ЖИВИИЕ ДИДО ПЕЕВСКИТЕ ЛЪЖИ НА ДНЕС БГ........ЗНАЕХ СИ ЧЕ ДНЕС БГ СА НА ДИДО ПЕЕВСКИ СЪЩИТЕ ЛЪЖИ КАТО ТВ 7 ИЛИИ БЛИЗ