66

анонимен

преди 10 години

Ако Борисов и Цветанов напуснат ГЕРБ,тогава наистина ще имаме дясна партия.

65

NIKOLA

преди 10 години

Бай жеко,Сергията,Калеко Алеко,колкото и да се напъвате освен да се умажете и умиришете друго друго не може да се получи.

64

вуйко

преди 10 години

До Бай Жеко _ ***

63

NIKO11111

преди 10 години

ЩОМ СЕ СЧУПИ ИЗМИСЛЕНАТА ДЯСНА ПАТЕРИЦА НА КОМУНОИДИТЕ И *** И ЛЯВАТА НЕИЗБЕЖНО ЩЕ СЕ СЧУПИ. ГАЛЕЩИ НОВИНИ- ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО ЩЕ ИМА, САМО ДА НЕ Е ПРЕКАЛЕНО КЪСНО, А ДАЛИ ВЕЧЕ НЕ Е, БЪЛГАРИНО?

62

дарт вейдър

преди 10 години

До 69. Да ти имам обясненията, щом и ЦРУ видя зад протестите. Притрябвала им нашата нещастна държавица. Що не кажеш, че и марсианците ги организират и може би плащат с марсианска валута. ***!

61

Бай Жеко

преди 10 години

На всички червени мухоморки , налазили форума , им е безпределно ясно , че техните любимци от номенклатурната олигархия с безмозъчното си идиотско "управление" на държавата , най-упорито ЗАСТИЛАТ ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ , по който ГЕРБ ще се завърнат във властта !

60

сергията

преди 10 години

Социологическите агенции са рекламни агенции- клиентът поръчва и заплаща рекламата. Да рекламираш достоинствата на дадена тоалетна хартия и рейтинг на партии е едно и също- позициониране на продукт. Така погледнато рекламата за тоалетна хартия и социологическите проучвания трябва да бъдат излъчвани заедно- тоалетната хартия избърсва произведеното от партиите- така предлаганият пакет услуги е пълен.

59

Kaleko Aleko

преди 10 години

69 и 70, бе направо да ставаме Задунайская губерния и да връщаме петолъчката в герба и лагерите в Белене, никакъв ЕС не ни трябва.

58

Анонимен

преди 10 години

По-добре Русия отколкото Aмерикa. Aйде моля , Русия ни е помaгaлa от древни временa и много дължим нa нея.Aмерикa кaкво ни е помогнaлa, освен бедност и мизерия друго не ни е донеслa.

57

stanick

преди 10 години

A spored ,,garga HARIS'' za bsp(BKP)99,99 i vlizat s 240 ,,narodni mizarnici'' DA JIVE E KOMYNIZAMA I VSICHKI BeSePeTa po sveta

56

Контравасилев

преди 10 години

Василев, а псевдопартия БСП за какво е проектирана? По твоята логика отговорът е следният: БСП и Атака са проектирани с една единствена цел - да защитават интересите само и единствено на Р У С И Я и да провеждат нейната агресивна имперска и асимилаторска политика тук, В Бг! Разбира се с помощта на слуги като теб и подобни.

55

Kaleko Aleko

преди 10 години

Мирослава, ами чудесно - правите едни избори и ги пращате в небитието. Колко му е, все пак хората обичат Орешарски и няма да го предадат, нали така?

54

Мирослaвa

преди 10 години

ГЕРБ сa пътници , нa всички вече е ясно ,че товa не е пaртия a хунтa , която зa 3,5 опропaсти и съсипa Бългaрия кaкто и нейните грaждaни.

53

Kaleko Aleko

преди 10 години

Г-н 62, не Ви ли прави впечатление следният парадокс при "Сова Харис":Колкото повече пада доверието в кабинета, толкова повече се увеличава подкрепата за БСП/ДПС?Как става тоя номер? :D

52

Анонимен

преди 10 години

До АнонименХайде на избори тогава, да ви видим!Ние това искаме от 6 месеца!

51

Анонимен

преди 10 години

Ако днес има избори БСП - 40,1 процентаГЕРБ - 30,7 процентаДПС - 10,4 процента Реформаторски Блок - 8,1 процентаБългария без Цензура, Вмро - БНД, Сила - 5,6 процентаАтака -5,1 процентаизследването е на Сова Харис включва резултатите след преизчисленията.

50

Kaleko Aleko

преди 10 години

БСП направиха от Атака и ДПС фактори...Няма такова падение просто, ама Серго е готов на всичко, само и само да е във властта.

49

Мими

преди 10 години

До позитанския писач на "никога повече ГЕРБ": ОЩЕ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ С НАЙ-МНОГО ГЛАСОВЕ И ПАК ЧЕРВЕНИТЕ ХИЕНИ ЩЕ ВИЯТ, но този път вместо да се изнасят приятелите ми от България , с огромна скорост ще се изнасят червените крадци! Това не зависи от вас и от плювните ви! Айде чао! На вас ви плащат да леете помия, а аз трябва да ходя да ви изработвам парите за помията! Гнусници!

48

avenir

преди 10 години

До До Герберите 41Правилно, младите - на терминалите, памперсите от контрапротеста ще хранят ***! Петното-президент! Шамара- премиер! Сидеров - губернатор на Задунайската губерния! Пеевски-шеф на ДАНС! Божков - управител на валутния бод! Бисеров - шеф на БНБ! Ментата - никакъв!

47

Мехмед

преди 10 години

Ашколсун на Станишев и Сидеров ! Направиха ДПС по силно от всякога