17

Анонимен

преди 10 години

Българките-родилки да забравят пътя към тази клиника.

16

...

преди 10 години

Войната е добър начин за контрол над прираста на неселението

15

Анонимен

преди 10 години

Доповръща ми се!

14

vlady

преди 10 години

СПИН и хепатит C са чудесна комбинация с големи перспективи за образуване на тумори в черния дроб. Честито на майката и детето.

13

Ben Gan

преди 10 години

Не говоря само за ромите и българския проблем. Говоря глобално. Държави като Индия и донякъде Китай имат огромен прираст на население. При развитите страни от Европа има обратната тенденция. Намаляването на раждаемостта е нормално за тези години, защото планетата няма да издържи скоро. Но какво ще стане ако хората от Индия масово започнат да мигрират? Това се очаква следващите 20-30 години заради пресъхването на Ганг. 1.2 млрд души. С толерантност ли ще ги изхраним? Света ще рухне. Само пример.

12

Донка Казиска

преди 10 години

Циглето веднага да бъде изгорено, да не пръска зараза!!!!!

11

Дид

преди 10 години

Редно е да се замислим какво реално става с всички българки и измислените "репродуктивни" проблеми от разни печелбари - лекари за асистирана репродукция. Тази жена е ***, наркоманка, болна от хепатит и носител на ХИВ и е забременяла. Иначе е страшно да има такива случаи в болниците у нас с ужасното пренебрежение към хигиената, вътреболничните инфекции. Представям си да ти заразят бебето с хепатит или по някаква случайност се наложи някаква манипулация и ...ХИВ. Да не дава Господ!

10

Рали1

преди 10 години

Тази жена не трябва ли да носи отговорност за това ,че умишлено е скрила,че е носител на ХИВ ? Че подлага на риск персонала на болницата и други родилки ?

9

livevil

преди 10 години

А колко ли още заразени има предвид професията на въпросната "млада майка"...Едва ли е заченала ин витро.

8

demosten2

преди 10 години

До МагърдичАми как: хванала е "социала". Айде да й е честито!

7

Анонимен

преди 10 години

В задачата се пита: Какъв е ХИВ статуса на бащата - положителен или отрицателен?

6

Ben Gan

преди 10 години

New World Order (нов световен ред). Всичко това трябва да се промени из основи. Мотото на демокрацията - толерантни към различните не върши работа. Към нормалните кой е толерантен? Все по-трудно е да се помага на хората в нужда, но големия проблем е, че те неискат да си помогнат. Нормално ли е 12 годишни деца да имат деца и оправданието да е: - това е етноса ни. Нормално ли е да имаш 10 деца и да не можеш да се грижиш за едно? Нормално ли е да обричаш децата си на мизерия и смърт и да не ти пука

5

Възмутен

преди 10 години

Поредните кърлежи, които ще смучат от джоба на българите! И то пари, които са за безсмислено лечение! Пари, които няма да се върнат, тъй като това нищожество няма да работи никога! Пари, които могат да се дадат за лечение на бяло българско дете!

4

Магърдич

преди 10 години

И за това животно се харчат народни пари...Съвсем умишлено да родиш нещастно и обречено дете...такива трябва да се унищожават защото нямат нищо общо с хората и човешкия разум и морал...

3

Анонимен

преди 10 години

Направо ги изгарайте живи, кво чакате

2

demosten2

преди 10 години

По принцип съм против абортите. Но по отношение на *** ни сънародници даже трябва да се субсидират: така и така плащаме здравни вноски: нека отиват за нещо полезно.

1

Анонимен

преди 10 години

И защо тази ходеща зараза изобщо е допусната в българско лечебно заведение ?М ?