67

аман от подлоги

преди 10 години

Този "съвестен" депутат защо не отиде в Онкологията и да престои там няколко дни и да поговори с болните хора, за които няма лекарства, няма съответно лечение и дано тогава нещо стане в дървената му глава!!!! Защо изобщо държавата дава средства за отглеждане на тютюн, а не дава средства за отглеждане на наркотици. Зърнопроизводителите се справят сами, а за тютюна се дават пари, ама хора - наистина нищо не разбирам. Искам да се разреши в заведенията и да се пикае и да се с*ере и да се прави се*кс

66

Георги

преди 10 години

На 33 съм.Пуша от времето когато Виктори беше 0.76 лв,средец-0.50лв а лъки страйк,камел и прочее-2.10. Твърдо съм против пушенето на закрито.Дори в колата ми не се пуши ! Тези които пушат в коли и на закрито смърдят на катран и са пълни мизерници. Прави ми впечатление че умните хора дори в тях пушат на терасата а мизерниците вътре. Така ,че и пушачите биват 2 вида.

65

pantudi

преди 10 години

Аз лично съм пушач, но съм твърдо против падането на тази забрана, която тъй или инак никой не спазва!

64

Георги

преди 10 години

"Ако се гласува по съвест"??От кога политиците имат съвест?Ако имаха съвест и морал държавата ни нямаше да е в окаяно състояние!Обява: Политик-патриотИзисквания: Да мисли за родината, да не взема подкупи, да работи, да е дотоен и честенКандидати: 0

63

НИКОЛА

преди 10 години

Този нещстник Панчев сигурно има някакви лични интереси затова така настървено настоява да се пуши в заведенията. Ами като сега се пуши реагираите бе *** такъв тъкмо ще напълните хазната бе профан. привъженик на БСП.

62

Анонимен

преди 10 години

Егати съвестта, ако падне забраната!!!

61

Chillie

преди 10 години

"Панчев й отвърна, че 3,5 млн. българи пушат."Е, и!? Какво като пушат? И аз пуша, но изобщо не искам да се маха забраната! Толкова по-приятно е без цигарения дим! А на всичкото отгоре започнах да пуша по-малко,защото не винаги ми се излиза навън. Едно хубаво нещо да направят и със зъби и нокти се борят да го развалят!

60

Анонимен

преди 10 години

до 61...Пикаенето под масите в бирариите е забранено в Чехия от края на 19 в. Дотогава яко се е пикаело в бирариите. Що не я отменят тази забрана???? .........Хахахаха разсмя ме. Има логика да се разреши п"каенето в заведенията и сега. Та 7 млрд. души на Земята се облекчават ежеминутно.Що да ходят на друго място да си вършат тази работа, а не директно на масите и под тях. Ще се осигури повече персонал за почистване и ще се намали безработицата така.

59

доктор хауз

преди 10 години

Законът трябва задължително да отпадне. А болните от спин , венерически болести трябва да си плащат лечението, защото е твърде скъпо. Така също и пияндетата непушачи трябва да плащат от джоба лечението на цирозния си черен дроб. Всички, които обичат соленото да си поемат , моля , скъпоструващата диализа и да платятза разюздания си начин на хранене.

58

az

преди 10 години

Пеевски има акции в булгартабак. Така че всеки да пуши и да му прави оборот ...

57

Ganyo

преди 10 години

deba pe.alite, verno, zabranyavat mi, represirat me... Az nai si obi4am da si zapalim cigarka na nyakoj pod nosa, da mina s 200 na cherveno, kato ne mi pusne nyakoq tapa pitka da i plesna 2 *** shamara, ama deba komunistite mrasni mi vikat ne bilo zakonno. Vikaha mi che sam bil selski tarikat, pak sea se okaza che sam bil leberal i she se borya za pravata si eei sshhh

56

До 58 Отврат

преди 10 години

"Нека тази личност Спас да обясни има ли поне един + за здравето от пушенето. Дано скоро да му се наложи да посети една от "прекрасните" български онкологии ! "Тази личност Спас изобщо не се интересува от онкологии и здраве.Интересува се колко пари ще получи лично той от ресторантьорите за лобизма си и какво няма да получи ако не прокара закона си.Пикаенето под масите в бирариите е забранено в Чехия от края на 19 в. Дотогава яко се е пикаело в бирариите. Що не я отменят тази забрана????

55

ТВ

преди 10 години

"Панчев й отвърна, че 3,5 млн. българи пушат." Това едва ли е вярно, но ако е, това е желязна причина да остане пълната забрана. 3.5 милиона души - представете си колко пушек биха произвели на закрити обществени места, ако им се позволи да пушат там.

54

"Натовец"

преди 10 години

Въпреки факта, че съм пушач, съм категорично против отмяната на забраната за тютюнопушенето. Въпреки мерките заведенията са изключително задимени и по този начин създаваме огромен некомфорт на представителите на гилдията на непушачите. Имаме право сами да се тровим, но не и да тровим останалите. ;)

53

ВТ

преди 10 години

Логика - трепач. Абе Панчев, то и правилата за движение по пътищата доста хора не ги спазват, да ги отменим, а?

52

СМЯХХ

преди 10 години

Комунистите убийци това искат да ни уморят всички от РАК !!!

51

Отврат

преди 10 години

Нека тази личност Спас да обясни има ли поне един + за здравето от пушенето. Дано скоро да му се наложи да посети една от "прекрасните" български онкологии !

50

Анонимен

преди 10 години

Ако гласуват забраната за пушене да падне е задължително да увеличат парите за лечение на онкологични и сърдечносъдови заболявания. Ето какво биха могли да направят, облагат заведенията в които се пуши с допълнителен данък от 20% като парите от този данък се насочват за лечение на заболяванията предизвикани от пушенето.

49

пушач-толераст

преди 10 години

Големи болшевики сте!Значи,който не е с нас,е против нас,така ли,м!?Болшевизма е пример на елементарно мислене!Той е за ***!В Европа хората решават нещата в интерес на ВСИЧКИ!Тикате се в европата,ама сте си *** с първосигнално мислене!Да сте живи и здрави,че тоя свят има нужда и от ***.оти!Айде,лек ден на всички!

48

Анонимен

преди 10 години

Нека се направи референдум.Ето аз съм пушач, но ще гласувам на евентуален референдум "ЗА" забрана на пушенето на обществени места заради децата ми.