145

Венелин

преди 10 години

Първо, това не са бежанци от войната! Какво война има в Турция, моля, та да идват от Турция в България?Второ, преминават границата нелегално. Е, за какво тогава има ГКПП-та митници, и т.н., ако всеки има право да си минава от където си иска?Трето, българите не са се държали лошо с тях, преди оня убиец да заколи момичето. И ако някой облъчен мозък смята, че щом не ги пускаме да ни колят, значи сме лоши - добре. Тогава ще станем и по-лоши!

144

Мишкари

преди 10 години

25 ще бият 3ма. Мишки, глупави скинари!

143

АТАКА

преди 10 години

браво на тези момчета българия за българите !!!!!волен примиер!!!!!

142

Анонимен

преди 10 години

Браво! Да бият и още *** гадове

141

н

преди 10 години

малко им е било

140

тт

преди 10 години

Тумба *** преби и ограби трима бежанци!

139

The Viking

преди 10 години

До Eldorado27Пълни глупости. Колко от тези хора ще вземат българско гражданство? Колко ще искат? Ти да не мислиш, че им е страшен кеф тук в България? Искат да се махнат също, но в момента нямат възможност. Това е най-доброто. Тези хора бягат от война, не са дошли тук на излет! И какво те кара да мислиш, че техните деца биха пребили българи въобще? Или че въобще ще си народят тук деца, защото, разбираш ли, си нямат никаква друга работа?!

138

Eldorado27

преди 10 години

До The VikingА когато тези бежанци си народят по 15 деца и слет 10 години 25 от тях пребият двама българи кой ще говори за морал а? Управляващото правителство на ДПС ли, защото тези бежанци и децата им като вземат БГ гражданство ще гласуват за ДПС и те ще станат първа политическа сила... не виждаш ли че ги вкарват нарочно тука от всички арабски държави. Много цивилизовани станахме всички българи и затова ще си загубим държавата накрая...

137

The Viking

преди 10 години

Тези нападатели със сигурност са били от "отрядите". Расистка, тесногръда ***, позор за народа. Каква е тази омраза, какво е това нещо? Хората нищо не ви правят, само медиите и политиците и *** като Расате ви подклаждат огъня, ама кога ли ще се усетите... Много мъжествено иначе, двадесет и петима въоръжени срещу трима! Като чета такива статии ме хваща срам, че съм сънародник на такива ненормалници!

136

don't hate

преди 10 години

До Софиянец: (от пловдивчанка)Ами така излиза :) То не било компютри, а компоти....:D :)))Нетърпимо става да се живее в тази страна вече......Толкова омраза и агресия навсякъде......Не се издържа!

135

Eldorado27

преди 10 години

Още малко шамари да изядат и ще видите как кракът им няма да припари повече в БГ... не че одобрявам тези насилствени прояви, но поне ще знаят че не са желани тук... ако бяха да идват само Сирийци разбирам, но те ни напъплиха от всякъде...

134

Анонимен

преди 10 години

нямат място тук да се махат.тези не се сирийци а авганистанци...................и не са случайно тук

133

valenty

преди 10 години

До ПетърТова не са сирийци. Който не е бил в Сирия, може и да си мисли ,че са. Познавам Сирия. Имах възможността да пътувам из Сирия, да се запознавам с много хора. Те са на много по високо ниво от това, което се влачи тук.

132

ГЛАДНИЯТ.

преди 10 години

И КАКВО СИ МИСЛИТЕ -НИМА НЕ Е ПОРЕДНИЯТ ТРИК.ВЗЕМАХА НИ И ПАРИТЕ И ДОКУМЕНТИТЕ И КВАРТИРАТА И СЕГА ЩЕ НИ ГИ ВЪРНИТЕ. А ЧЕ НЯМА ДА ОТКРИЯ КОЙ ГО Е НАПРАВИЛ-100% ГАРАНЦИЯ. НО ВСИЧКО СИ Е ДОБРЕ СКРОЕНО-ДОКУМЕНТИ,КАТО ВИНОВНИ ЩЕ ИМ СЕ ИЗДАДАТ,ПАРИЧКИ СЪЩО И ПОДСЛОН И ХРАНА И Т. Н. ЕХ ДЪРЖАВО,ДЪРЖАВО-НЕ МАЩЕХА А СИ ДЕТЕУБИЙЦА. А НИЕ ВСЕ НА ПОЛИТИКИ ГО ИЗБИВАМЕ И СЕ ИЗБИВАМЕ.

131

Е добре де,...

преди 10 години

...не може ли тия бежанци да ги пропускаме до другите ни граници,да бягат в Румъния и Сърбия (нещо,което Турция прави с нас)?Хем и за нас добре,хем и за хорицата по-добре

130

Анонимен

преди 10 години

Zasramihte se nali ! Ami napravete edna stachka sreshtu horata na Rasate ! Napishete v edin plakat ne na rasizma ! Primerno kakto mu se opalchiha na Faraj v Shotlandiq , i go podgoniha kat jivotno , dai sega dane podhvarlqme vinata varhu romite !

129

Чифутски отмъстители

преди 10 години

Евреите се изживяват като господ и раздават наказания. Няма съмнение, че са БХК в свободното си време.

128

Анонимен

преди 10 години

Охранителните отряди май станаха наказателни.

127

Анонимен

преди 10 години

do 14 Ako , beshe bai *** da bqha go napisali oshte ot predi 100 godini ! Zatui bez fantazii i iliozii ! Da badem chestni , e kazal Vasil Levski Apostolat na svobodata !

126

Анонимен

преди 10 години

До 133Ами нали точно от това бягат хората, бе ***. Щото гражданската война е на ислямски групировки срещу режима на Асад. Обикновените хора само страдат от това. Египтяните навреме се усетиха, щото и там като дойдоха мюсюлманските братя се засилиха преследванията срещу коптите.