11

Анонимен

преди 10 години

Буфер значи "за крадене на партията" вече няколко милиарда заем в буфер сложиха.. направо ме е гнус, че има още хора да гласуват за тези престъпници

10

VB

преди 10 години

Крете*и, само въвеждане на данъци им е в главите за да има повече за смучене.

9

ognyanz

преди 10 години

Бюджета за следващата година е изпълним според икономическите анализатори и ако се изпълни ще е добре за всички. Е, за бат' Бойко и ГЕРБ не съм сигурен дали това ще им се отрази добре.

8

Кратун

преди 10 години

Българските политици не се научиха, че не можеш да променяш условия, които вече си дал чрез закон и си подписал договор. После блеят защо нямало инвеститори. Всички ни заобикалят и отиват да строят заводи в по-културни държави, като Румъния например. А нашите льохмани ходят да търсят разни миризливи араби да "инвестират" в наши проекти. Само че те използват парите си за да налагат религията си. Няма ли един поне, който да може да събере 2 и 2.

7

Анонимен

преди 10 години

Гледайте как в Украина хората защитиха студентите си, а в България ги оплювате,срам за Българите!

6

анонимен

преди 10 години

Абе, няма ли кой да заведе този пундьо на фризьор?!

5

Анонимен

преди 10 години

Предлагам да сложим и данък на еврофондовете, за да изпълним бюджетното изискване от 3% на ЕС.

4

Анонимен

преди 10 години

Още по-голяма такса е нужна! Поне двойна! Няма случайни хора в тоя бизнес-далавера. Всичките са намазани пехливани с голям политически гръб.Яко лапат европари, а ние *** им плащаме масрафа. Всички партии са в тая далавера и сами си определиха цената, на която държавата им плаща тока, 18 пъти по-скъп от тока в Козлодуй!!!! Престъпници, до един са милионери.Хайде, пак гласувайте за тия ***.

3

Анонимен

преди 10 години

20 % е малко и данъкът трябваше да е поне 40 %, защото спекулантите само източват джобовете на българите и си купуват джипове и апартаменти с печалбата на гърба на бедните. Като са толкова на загуба, да закриват и да минат на молове.

2

Анонимен

преди 10 години

Скрий се бе борсук Ямболски !!!

1

tuttt

преди 10 години

много модерна стана тази дума "буфер " !!.... нали от единият милиард половината щеше да е за буфер .. !!! да не да свърши ... *** крадлива комунистическа *** - ОТВРАЩАВАТЕ МЕ