53

Анонимен

преди 10 години

Интересно. Много интересно. Въобще не мога да си представя Украйна в ЕС. Те не искат България с 6 милиона население в ЕС, а се опитват да ни убедят, че искат Украйна с 45 милиона население?!? ЕС една България с малка територия не успяха да оправят икономически и да изравнят по стандарт с другите страни, а твърдят, че ще оправят Украйна?!? Май са прекалили с розовите хапове!

52

123

преди 10 години

Хубав човек, но няма кой да го убие.

51

берия

преди 10 години

ТОЗИ *** С ДЕКРЕТ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ БЪЛГАРИЯ. ОСВЕН ДА СЪСИПВА И ОБЕЗКЪРВЯВА НОРМАЛНИ ДЪРЖАВИ С ,КАКВО ДРУГО Е ИЗВЕСТЕН ?*** БЕЗПОДОБЕН,БАЩАТИ ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА СИ ОТ ТВОЙТА НАГЛОСТ .ВЪН ,ВЪН, ВЪН ОТ Б-Я ЗАВИНАГИ !

50

Анонимен

преди 10 години

Мони ти от къде се появи бе мишок.

49

dragko

преди 10 години

Ееей,голем мерак за този ЕС....Рано или късно всички ще съжаляват за това.ЕС носи мизерия,"пластмасови" храни, болести и престъпност!Не виждате ли че улиците след 20.00 часа са пусти и празни откъм минувачи?Политиците на една държава не са народа и!Освен свободно преминаване на граници-друго нищо положително не виждам!

48

****

преди 10 години

Този още ли ходи между живите и свободни хора?Ако бяхме нормална държава,този наистина трябваше да търка наровете в панделата до сега,а не да дава мнения.

47

SAUER

преди 10 години

Еврейчето Паси вече трябваше да му гният кокалите в затвора за държавна измяна и престъпления срещу българите. Най -малкото да му отнемат българският паспорт на този из.од. Той тръгнал да казва кое трябва и кое не трябва. На пук на него и на американските му господари ще си тарънигаме хубавите украинки.

46

Анонимен

преди 10 години

много ви моля не показвайте подобни гнусотии при това и говорещитрудно е да наме рите нещо по-гнусно от това същество защо го показватеда дразните и озлобявате хората

45

ODESSA

преди 10 години

Много го мразите Адолф Хитлер, нали ? Единствения който ни броеше за хора нас българите.

44

Анонимен

преди 10 години

Тоз се изживява като "морално извисен", че да съдийства за цели народи. Такива са ционистчетата навсякъде по света не само в България. youtube/watch?v=Uz7PFID4U-M

43

Анонимен

преди 10 години

До АнонименДо 58 Ти добре ли си бре човек? Като видях какво си написал, взех , ама наистина се притесних за тебе!Пожелавам Бързо оздравяване! / и да не прекаляваш с ксанакса/-:)

42

Анонимен

преди 10 години

Израел го чакат големи проблеми, и има нужда от троянски коне като Монката ;-).Ако обаче някой си мисли, че българските проблеми ще са много по-малки, че да си губи времето с това ционистче, помислете си пак ?!youtube/watch?v=b3-vwYJiD8g

41

Анонимен

преди 10 години

До SeishinBG1 - Загуби пазара на Русия и като цяло руската подкрепа - но печели европейски пазари2 - Цените за газ и нефт ще се увеличат многократно! - цените са си международни и няма да мръднат3 - Цялата иконимика ще бъде унищожена и приватизирана - и сега е такава.4 - Ще се превърне в страна вносител - и сега внасятИзвода е, че си зле с мисленето.

40

Анонимен

преди 10 години

Опитвам се да си представя човек с име Иван Петров или подобно като външен министър на Израел и никак не ми се удава, простете за което ;-).И да направи Израел член на Шанхайската група, да речем :-).Колко часа му давате да е жив :-)))?

39

Анонимен

преди 10 години

Видях те аз около една дискотека и какво правеше там. Въобще кой те пита за Украйна и кой си ти, че да се изказваш?

38

Каква стана!

преди 10 години

До 26 - ПростияНе ни е грешка спасяването на евреите. Напротив! Расизмът е патент на юдаизма. Ограниченият умствено Хитлер, вероятно комплексиран, че има еврейска жилка, е паднал до нивото на тези, които мразят хората. Обичай враговете си! Така ни учи Исус Христос, единосъщ с Бог отец и Светия дух . Само така може да се ограничи злото!Редно е обаче, евреите да са благодарни на българите, а не да ни закопават като еврейското ко*еле от Пловдив.

37

danail

преди 10 години

ne stava be cionist pasi. NE STAVA ! I DA TI CITIRAM DAVID, PAK NEMA DA RAZBERESH. MLUKNI I SKRII SE ZA POLITIKATA. govori samo za cenata na evreiskoto pileshko. mojebi tam da ne lujesh.

36

Каква стана!

преди 10 години

От казаното, от пловдивското полуеврейче, полуарабче, следва, че Европейският съюз трябва да се чете като Империалистически съюз. Вероятно и проф. Паси би казал същото. Всъщност ЕС се домогва до пазари, които никога не са били негови. Европейска експанзия за нови пазари! Старите се изчерпиха! Соломончо предричаше разпарчедосване и разграбване на Русия, а то какво стана: 3,5 млн. украинци подписаха петиция за митнически съюз с Русия. Еврокапитала и неговите слуги - евробюрократите - се наакаха.

35

SeishinBG

преди 10 години

Мълчи бре долно еврейско изчадие! На Украйна не й трябва еврейогейския съюз! Това, което последва България след стъпването в този съюз ще я последва и нея, че и по-лошо! В момента има рабодеща икономика и голям износ на стоки към Русия! Ако се присъедини към този дяволски съюз ще: 1 - Загуби пазара на Русия и като цяло руската подкрепа.2 - Цените за газ и нефт ще се увеличат многократно!3 - Цялата иконимика ще бъде унищожена и приватизирана.4 - Ще се превърне в страна вносител!.....n

34

Анонимен

преди 10 години

Сюлейман Паси работи за еврейската отрова, т.е. Новия световен ред(ЕС), който предвижда една ислямизирана Евразия от Атлантика до Сибир.