26

Анонимен

преди 10 години

ЗА ПРЪВ ПЪТ МАГДАЛИНА ТАШЕВА НАЗОВА ПРОБЛЕМА КАТО ТАКЪВ.А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КЮРДИТЕ ТЕ СА *** НА ТУРЦИЯ.ЗА ТЯХ МНОГОЖЕНСТВОТО Е НОРМАЛНО.ТАКА ЕДИН КЮРД МОЖЕ ДА ИМА 40 ДЕЦА.УЖАС!!!!!

25

Анонимен

преди 10 години

Кюрдите живеят,като във феодализма.Жилищата им са нещо,като землянки в които или пред които палят огън за готвене,топлене и т.н.Не се чудете,че са запалили огън по средата на жилищата,които са наели или дори в бежанския център.В съседните държави са известни не само с терористичните актове,но и с факта,че вечно не им достигат жени и крадат такива,най-често туркини,когато пребивават в Турция.От тук нататък сами си направете извода за какви хора става дума.Кого храним ,поим и приютяваме?

24

turk

преди 10 години

Довчера за някои кюрдите бяха братя на българите, хайде сега приютете си ги

23

sokrat62

преди 10 години

Няма как да е иначе, Кюрдската работническа партия знае, че братята комнисти/социалисти са на власт и ни праща подкрепление!!!! Интернационала така повелява. Серго ще им върне жеста с АК и бронетранспортьори

22

Edin Bulgarin

преди 10 години

Kurdite iskat da si napravjat Durjava ili na granizata m/u Turzia i Siria, ili u nas V BulgarijaTurzia podkrepia vtoria variant i im sudeistva.

21

Veka

преди 10 години

Не е бежанец от войната този, който прескача съседните си държави, където няма война и хората там са им близки по манталитет, вяра и култура, изминават хиляди километри, сами се подлагат на опасности! Като бял ден е ясно, че те търсят по-добър живот, т.е са икономически емигранти. Яд ме е, че всички медии и по-голяма част от политиците, на които явно са им наложили такова поведение, ни смятат за *** и ни пробутват версии, които не отговарят на истината. Не подценявайте народа си, господа!

20

Имани

преди 10 години

"Пасивната агресия" на ЕС в момента се иэраэява с иэполэването на теэи "бежанци" с користни цели, элоупотреба с обстоятелствата!!! Раэновидност на влиянието на "ценния" ЕС е манипулацията!!!

19

дo: 2

преди 10 години

За твое сведение Германия ги приема безпроблемно , явно не си информиран а си решил да си излееш гнева тука в форума

18

turkiye

преди 10 години

nali vsichki revete svoboda za kyurdistan.aide traite sega i gledaite kvo stava v bg. vnimavaite kakvo si pojelavate

17

за по 1500 евро

преди 10 години

Нищо ново , тва е целта на всеки бежанец Германия , само трябва да намерят БГ лични документи като Сърбите в Германия за по 1500 евро чрез посредник от България

16

Анонимен

преди 10 години

Значи не били сирийци, а били башибозук! Браво на Овчев, бееее!)

15

аз

преди 10 години

ТУРЦИЯ УМИШЛЕНО ГИ ЕКСПУЛСИРА -И ТО ТОЧНО КЮРДИТЕ,А НИЕ ИМ КАЗВАМЕ ИМИГРАНТИ-БЕЖАНЦИ -ТУРЦИЯ СЕ ЧИСТИ ОТ ХОРА СЪЗДАВАЩИ ИМ ПРОБЛЕМИ ,А НИЕ ГИ ПРИБИРАМЕ ДА ГИ ТОПЛИМ, ХРАНИМ И ЛЕКУВАМЕ

14

йованчо

преди 10 години

Махайте арабските *** от България. Имаме си достатъчно ***.

13

nerez

преди 10 години

Все едно да се омитат. Ако политическата хунта иска да ги задържи ,нека ги разселят по къщи и хотели на политици и държавни ***. Не да се правят на ларж с чужди пари. Народа се изказа Или още не сте чули? Даже няма нужда от скъп референдум по тоя въпрос.

12

Ники

преди 10 години

Всички комунисти ***!

11

Анонимен

преди 10 години

Вярно са кюрди. Имат европеидни физиономии. Това е защото кюрдите са от ирански произход. Арабите са семити и имат *** вид.

10

бай Петко

преди 10 години

Още при влизането им в Блгария да ги питат за къде искат и веднага на влакчето и за там за къъдето са тръгнали, защото ако ги регистрират у нас после пак ще ни ги върнат. Знаят ли управниците поговорките...ти си ми мил, ама аз съм си по-мил... и ...прехвален светец и БОГУ не е драг...?

9

наблюдател

преди 10 години

Всичко е инсценировка с лоши последствия за България

8

Цвети

преди 10 години

Със сигурност има много предположения кои са влезли- защо са влезли - с каква цел.Едва ли има някой който да може точно да отговори - но едно е ясно.В толкова бедна страна - една от най бедните не само на балканите където народа и едва свързва двата края,без икономика без здравеопазване - т е - пълна анархия.Тия нарушители на границата така наречените бежанци където в другите държави веднага ги връщат обратно не са влезли с добри намерения в България. А оная проста *** Кристалина да се скрие

7

Анонимен

преди 10 години

Знаеш ли колко пари цакат на трафикантите за да ги вкарат в България? Имат много пари. Тези дето са бедни си стоят там и умират в мизерия и нищета.