28

кажи си

преди 10 години

Не лъжи бръкнаха ти другъде но ти не казваш пазиш се за Боко само.

27

WIND

преди 10 години

До varg vikernesАко е работил във разузнаването за защита на държавата-добре!Но ако е бил "слушалка" и доносник-да отива на бунището!

26

Димитров

преди 10 години

Браво на Плевнелиев! Класа, висока класа е този човек. Браво.

25

Венко Платипус

преди 10 години

Това корумпирано, алчно идиотче не е президент, а бостанско плашило.

24

Анонимен

преди 10 години

Плевенлиев---разединител на нацията, герберска ***,не го дишам. ОСТЕВКА!

23

Реджеп

преди 10 години

Жалка картинка сте туркославяните. Само престъпления и корупция в тая държава. Затова сега се внасят цивилизовани хора да ви оправят.

22

evgeni1234

преди 10 години

Дори експериментират над децата ми !Просто е в задължанитята ви по закон и конституция да защитавате правата и интересите на българските граждани.Не ви задължавам,но моля-предприемете нужните мерки за това.Многократно сам правил призиви за помощ дори и до ДАНС,но същия резултат наследствен даже още от времето на Флоров.Както и молба- жалба 1818\2011 остана без разглеждане по времето на Борисов.Аз с този мейл гарантирам,че вече нямам никакъв интерес и задължение,нито участие към slucvащото се в България,по причина,че и българските институции са замесени в този международен спътников скандал.

21

Призив

преди 10 години

Дайте да дадем, другари!

20

evgeni1234

преди 10 години

До: minister***mvr.bgОтносно: до министър ЙовчевДата: Сряда, 2013, Ноември 27 18:49:21 ЕЕТГосподин Йовчев,утре ще ходя да подам жалба в РПУ гр.Гоце Делчев за продължаващ спътников терор,за който много добре сте информирани и вие от МВР.Този терор разби семейството ми,като нито една от българските институции не пожела да защити семейството ми,нито да потвърди на жена ми.Колкото и да е секретен този спътников тормоз,то това не ви прави безучастни да защитавате българските граждани.Дори експериментират над децата ми !Просто е в задължанитята ви по закон и конституция да защитавате правата и

19

Анонимен

преди 10 години

МИШОКА - ВЕДНАГА ДА СЕ СКРИЕ В ДУПКАТА

18

Стругарче

преди 10 години

Заедно викаш а,вие ще лежите ние ще работиме.Еее нема да стане.

17

prof.Solomon

преди 10 години

До rumen221Пич не се кози за офшорките . Всяка фирма регистрирана извън БГ за нас е такава . Страшното е че този човек се е занимавал с пране на пари от незакона търговия с оръжие в Африка . Такъв скандал се оформя че няма на къде . сега разбирам защо предвидливо се разведе и се е хванал за власта като удавник за сламка . Това е ужасна новина както за народа така и за управляващите и тези които го издигаха ПОЗОР МИТИНГИ ПАРОДИЯ ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ

16

Анонимен

преди 10 години

Лицемерно е.Тук в този сайт коментират и гостуват един нищожен процент от българския народ.Ясно е, че пълно с партийни секретарки и агенти.Знаете ли какво става в провинцията бе кележи??*** престъпност безработица и глад, разруха и криза и крах.Един ден *** от ГЕРБ и БСП ще бъдат в най-гнусните канафки!!

15

prof.Solomon

преди 10 години

До 15 Това че е бил свързан с разузнаването може да се окаже единственото свясно нещо което е вършил ! По-скандалното е че този човек е прал пари на мафията през бизнес парк София .Този мошморок трябва да си подаде оставката и да бъде съден . По-скандално нещо не виждам . Борисов ГЕРБ и сегашните които го търпят трябва да бъдат съдени те всичките са съучастници свързани са като сеамски близнаци СТРАШНО Е жетете ФРОГНЮЗточка БГ Най-неочаквано се оказва, че Аркадий Гайдамак е бил партньор на сегашния български президент Росен Плевнелиев. Двамата заедно са строили Бизнес Парк София. Това съобщав

14

rumen221

преди 10 години

Вильо Офшорналиев Имам наивни въпроси...:1. Има ли нещо общо между етническия произход на Лъжльо Офшорнолшив и бездействието му, като Президент и Върховен главнокомандващ, при явната агресия по Турската граница...???2. Има ли договор между Лъжльо Офшорналиев, ДПС, Боко и Ердоган, за обучението на (май вече пребазираната) бригада от 2 000 талибани във военната база в Телиш...???- Само питам, де, нищо не намеквам....

13

varg vikernes

преди 10 години

Росен Плевнелиев е свързан с военното разузнаване и е работил за комунистите през 1983 година.Много интересни документи наистина са пред очите ми.

12

Анонимен

преди 10 години

Я по-добре разкажи за Офшорните си фирми, отклоняването на милиони левове, кръгът Капитал, многото съмнителни познанства от подземния свят и за твоето странно забогатяване за кратко време.

11

До Плевнелиев

преди 10 години

Ние пък имаме много, меко казано съмнения около твоя мандат, как те избраха,кой те избра и процента с който те избраха е смущаващо малък! Имало ли е пак "Костинброд 1" и други малки въпросчета.

10

Мазда

преди 10 години

Ти така си мислиш,месия има и той е тук. И ти и всичките ти дружки до един ще сте в затвора. Той гледа гледа и гневът му расте с всеки ден , горко ви. Няма да има милост,нито пари,нито Господ ще ви помогне.Защото той е отвърнал очи от вас и ви готви тежко робство. А месията които той изпрати записва и скоро ще ви съди. е ви накладе клада от парите ви и от имотите ви и в страшни мъки ще горите.

9

alkap

преди 10 години

Toq moje da precaka dori maika mu stom stave duma za pari. Da si Zima selskata mutra I zaedno s prezidenstvoto kam GOCE DELCHEV