25

Българин

преди 10 години

Оставка бе *** мръсни оставка на цялото ви правителство.

24

до Р.овч

преди 10 години

Защо не ме напуска чувството, че Стойнев те прецака??????

23

Джовани Фалконе

преди 10 години

"Овчаров: Приказваме си, хвърляме прах в очите на хората"....само с приказване няма да стане, трябва да крадеме още другарки и другари!

22

Стъриел

преди 10 години

....разбира се, как може да се водят преговори в енергетиката за каквото й да било без да участва другаря Румен Овчаров!....надявам се в скоро време Р.Овчаворов и всички останали престъпници, като него да имат среща от близо с ментора си Андрей Луканов.

21

rumen221

преди 10 години

Крадат Най-голямото ни богатство!Притежаваме най-голямото находище на уран в света! Започва от Бургаз, минава м/у Ямбол и Елхово, под Кърджали и Рила. До 92 г. от него се е добивал триураниев осмооксид и тока е бил 0,2 ст. Имаме уран, за да се осигури и Европейската енергетика 100 000 години!Горивото стои и чака Турция и Америка да го откраднат с Еврорайон Тракия или УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето) ЗА ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!Най-добре е да пуснем 3 и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Втората и третата опция са 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ Белене.

20

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 18,Колко беше БВП праз 1989г.?- По твоята логика ще да е бил 4 милиарда... Само от военните заводи вадехме по талкова...!!!.

19

rumen221

преди 10 години

До HCDV!Напълно съм съгласен...!!!Но... Целта беше Луканов и Костов да изтеглят и откраднат още 3 милиарда...!!!(което и направиха, чрез задграничните дружества...).

18

Анонимен

преди 10 години

"""За периода 1961 - 1989г., Тошо остави 8,3 милиарда заеми... и 1,2 милиарда дългове..."""Заемите и дълговете не са нещо лошо, проблемът е че когато заемите и дълговете надвишат с 200% БВП, държавата фалира, както стана през 1990г.

17

ист

преди 10 години

Уж договорения американски ядрен реактор е червейчито на въдицата на която се надяват да се закачи ГЕРБ, Американския в Козлодуй и щем не щем закупения руски реактор в Белене, Така ще си оправдаят грамадните комисиони другарите,

16

rumen221

преди 10 години

До 13,Порови се в нета или... Можеш да видиш една от разработките на 7км.южно от пъта Ямбол-Елхово и 1 км. западно... Представлява стотина сондажа с плътност 50х50м. и помпена станция....

15

HCDV!

преди 10 години

rumen211, По-голямата част от т.н. външен дълг беше дълг на една банка - Българска външнотърговска банка - сега "Уникредит Булбанк" АД. България нямаше дълг в държавни ценни книжа и облигации, които не може да плати на падеж, а в кредити, отпуснати основно от частни външни кредитори на БВТБ. Проблемът с нея трябваше да се реши по исландски образец - чрез фалит на изпадналата в неплатежоспособност банка, вместо да джиросат този дълг за плащане на целия народ.

14

Анонимен

преди 10 години

тоя стойнев не е у ред

13

До rumen221

преди 10 години

Това, което казваш за находището е интересно... можеш ли да посочиш източници, където да се осведомим повече?

12

rumen221

преди 10 години

До журналистПравиш ли разлика между Заем и Дълг...???За периода 1961 - 1989г., Тошо остави 8,3 милиарда заеми... и 1,2 милиарда дългове...ГЕРБ похарчи 8 милиарда само за 3,5 години и заради наказателната процедура на Световната Банка "Буда" изгони Дянков, от България...!!!Лъжи с мярка...!!!.

11

Анонимен

преди 10 години

разходка до сащ на държавна сметка 30лапачи * $1500 билети * 5 дни * $200 нощувка * $80 командировъчни$87000 ( 126 000 лева)

10

П Стоянов

преди 10 години

Приказваме си, хвърляме прах в очите на хората, вместо да се занимаваме със сериозния проблем какво наистина ще се случи с българската енергетика, обобщи той.Вместо да се занимаваме със сериозния проблем защо плямпаш в медийното пространство а не си осъден!

9

rumen221

преди 10 години

До журналистДетето (настойника му) подписва "Деклапация за отказ от наследство" и НЕ ДЪЛЖИ НИЩО НИКОМУ...!!!.

8

rumen221

преди 10 години

За енергетикатаНай-добре е да пуснем 3 и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Втората и третата опция са 1-ви и 2-ри блок на АЕЦ БеленеИСТИНАТА Е, ЧЕ МОЖЕМ ДА СТАНЕМ ЯДРЕНИТЕ ГОСПОДАРИ НА ЕВРОПА!Притежаваме най-голямото находище на уран в света! Започва от Бургаз, минава м/у Ямбол и Елхово, под Кърджали и Рила. До 1992 г. от него се е добивал триураниев осмооксид и тока е бил 0,2 ст.- Имаме уран, за да се осигури и Европейската енергетика 100 000 години! Горивото стои и чака Турция и Америка да го откраднат с Еврорайон Тракия или УМЕН ДЪРЖАВНИК (поне колкото бай-Тошо селянчето)

7

sokrat62

преди 10 години

Истината е една, единственна и тя е поръчания, платен и изготвен от руснаците реактор за Белене да се постави в Козлодуй и с един куршум два заека!!! Спират се съдебните процедури за Белене и се стабилизира енергетиката на България за още най-малко 40г.Освен това рисковете са по-малки, щото площадката е проверена от времето и има нужното допълнително оборудване и инфраструктура. Но това едва ли ще стане щото власт имащите нема от къде да цоцат!!!!

6

Анонимен

преди 10 години

Проводникът на руските ядрени интереси и двигател на икономически неизгодния проект Белене взел мнения да излага...Всъщност при сегашното и спадащо ниво на потребление, нови реактори или блокове не са необходими. Но в този клон на енергетиката корупционните суми са огромни, което и определя огромния интерес на всички политици.