44

someone

преди 10 години

Радва ли ви тази обява, господа 240 торби с л****? А? *** безполезни.

43

optimist

преди 10 години

За охрана и командировки тъпите ни депутати харчат точно толкова пари колкото са нужни за да се помогне на всички деца с подобни заболявания. Милиони левове изхарчи Сидеров, за да се прави на шут в Белгия преди няколко месеца. Милиони струва охраната на Доган! Милиони се крадат от топлофикация и ел. дружествата... Нашата държава не е бедна! Тя е разграбена и продължава да се разграбва до последната стотинка, която има! Оставка нещастници!

42

Софиянец

преди 10 години

Милото момче..а иначе на онези тетористични малки арабчета-изчадия им дават от пиле мляко.Нашите са ни чужди,но за външните винаги се гъ*урчат тези и онези социални групи,организации и личности.За такива деца да събираме пари и смс-си,не са смръдливите сирийчета и другата ***,която влиза.Какво трябва да се случи,че да отворим очите си и да си дадем ЯСНА СМЕТКА,че бъдещето на Родината са нашите деца,внуци,всяко едно от тях!Спрете да ги третирате по такъв долен и отвратителен начин!Те са България

41

azz

преди 10 години

Milo dete moliate optai da sabere6 pomo6ti ot obiavi i t.n. Mnogo e tajno.

40

Стършел

преди 10 години

На Таня Антреева трябва да и бият шута от министерството!

39

Az

преди 10 години

Предлагам спестените от заплати пари от неприсъствие на депутати ( dnes.bg/obshtestvo/2013/11/26/deputatite-s-1688-neizvineni-otsystviia-ot-rabota.207368 ) да бъдат преведени в помощ на детето !Срам, не само бежанците ами и нашите деца не можем да спаим!

38

БАБА КИКА

преди 10 години

да министарката -как не те е срам ,ти не уважаваш и себеси , да върнеш веднага стола на българите , за *** мюсюлмани имате пари от нашите джобове , а за БЪЛГАРЧЕТО няма ,ти лично която си на този пост какво направи за това дете ,предалели на БЪЛГАРИТЕ ,ставами мъчно когато немога да помогна на български деца който найстена имат нужда

37

Петя

преди 10 години

Няма ли кой да даде малко повече информация за детето, за да се помогне по някакъв начин, вместо да се възмущаване от поредното безумие, предизвикано от отчаяние?!

36

До край

преди 10 години

Парите не са само за забавление,те могат и да спасяват животи,не винаги,но могат.

35

До 28

преди 10 години

До Анонимен ... След като чета какво е казала министърката ... ""Те са пример за системата ни, която е тотално объркана. Това са случаи, които касаят и двете министерства - социалното и на здравеопазването", каза тя и заключи, ... " не ми се вярва да подаде оставка. Най ми е странно, че човекът основно отговарящ за състоянието на системата на здравеопазването е точно тя (и депутатите разбира се, но тя е човекът, който трябва да инициира промените). От тази гледна точка изказването и звучи стран

34

Край

преди 10 години

Не политизирайте болни мозъци човешката трагедия. Живот и здраве не се купуват с пари. Парите са за забавление и не могат да решават жестоките житейски въпроси. Аман от инфатили дето си мислят че хората умират само когато "лекарите не хванат нещата навреме". пожелавам много сили на младежа и неговите родители.

33

до BMW Driver

преди 10 години

Пич много си прав и ти е вярна сметката, обаче не се съгласявам с това, че всички са ***. Вместо *** им глави да строят молове и офиси да направят някакво производство, че да има какво да работи тоя народ. Най-лесното е с едни пари паднали от горе да направиш мол. Виж обаче ако развиваш дейност и изкараш пари ти ги влагаш, за да се развиваш. Това показва от къде са парите на богатите(свои хора на депутатите или те самите). Не е от бизнес!!!!!1111

32

Анонимен

преди 10 години

Срам,срам,и пак срам! Дано има възмездие за всички алчни бездушници,които съсипаха живота на цял един народ.И какво като имате крадени пари,скъпи коли и лъскави костюми? Един ден ще ви хвърлят в дупката и край с вашето фалшиво величие.За едни хартийки,за едни посрани хартийки съсипаха народ и държава!

31

Анонимен

преди 10 години

Където е минал комунизма трева не никне

30

Кой? Кога?

преди 10 години

Кога ще ги сваляме от власт и задно с тиквата в затвора??? Иначе само си чешим устите с празни приказки, дела трябват?

29

Pimp C

преди 10 години

До 15Прав си ,превзеха и последният бастион ,нашата сполотеност,разидинени сме......

28

Анонимен

преди 10 години

Извинения от рода "всички са маскари" и "няма пари" не се приемат.

27

Анонимен

преди 10 години

А-ллл-ооооминистрите и депутатитеудобно ли ви е да се возите в лимузини за 100 000лвдокато хората си продават органите за да преживеят???

26

Анонимен

преди 10 години

При такъв злокобен случай социалния министър и здравния министър хвърлят оставки.

25

BMW Driver

преди 10 години

Стига сте ревали бе, откъде да има пари, като ефективно в държавата работят 1,4 милиона души, тези хора хранят целия държавен апарат от 700-800 хиляди, 2,5 милиона пенсионери, ***, и децата. Няма как да има пари след като толкова малок хора трябва да издържат толкова много ***. Това е истината.