36

Анонимен

преди 10 години

Като си помисля, че преди пет години хората черпиха, когато им отпуснат ипотечен заем и направо ми настръхват косите.... :((((

35

Анонимен

преди 10 години

Съвсем нормално, аз имах кредит в Пощенска Банка, съсипаха ми здравето през 2009 за няколко жалки сребърника. Добре, че съм в бизнес където за ден може да се изкара годишната заплата на средностатистически българин та им върнах всичко накуп до последната стотинка. В момента искам нова кола, но тъй като съм им сърбал попарата, трупам под дюшека, когато събера, тогава ще купя а до тогава ще си карам старата количка. Лизинги и кредити от тези пладнешки разбойници и мошеници - НИКОГА!

34

е така се прави

преди 10 години

Българската национална телевизия е притискана да прави интервюта с лидера на движението България без цензура Николай Бареков и с хоро, близки до политическия му проект. Това съобщава сайтът Жилото, като твърди, че се позовава на три независими източника.Срещу това си съдействие БНТ щяла да получи подкрепа от ДПС за увеличение на орязания й бюджет за догодина.За 2013 г. заложената за БНТ държавна субсидия бе 70,1 млн. лв. В проекта на бюджет 2014 обаче парите за телевизията са сериозно орязани. Предвидено е да получи с 5 млн. лв. по-малко или общо 65,1 млн. лв. Бюджетът бе приет на

33

Анонимен

преди 10 години

"Сега един от сериозните проблеми е нежеланието на хората да теглят кредити,..."Аз не мисля, че това е сериозен проблем. Банките да го ... Друг е въпроса защо хората не искат да теглят...

32

Анонимен

преди 10 години

Нямали желание..Как да нямат желание да си теглят кредитчето и да си купят нещо хубаво или пък да пробват някакво бизнесче.. Имат разбира се.Това което ги спира е ,че банките не им дават кредити с поносими лихви защото имат прекалено високи изисквания за доходи ,обезпеченост и тн.Отделно поръчители ,служебни бележки и какво ли още не.. А после идват скритите таксички,застраховки и какво ли още не които повишават ГПР до над 30% годишно.Що ли не теглят кредити?Ми щот няма да могат да ги върнат.

31

Анонимен

преди 10 години

Тези да не искат да ни втълпят, че щом нямаме кредити сме без всякакво чувство на иновация, безмозъчни и *** селяци, които не могат да правят бизнес?

30

aa

преди 10 години

защото кредитите при условията на родните банки са българофобски...

29

Кинтонемия

преди 10 години

Не кредитофоби, а кредитоНЕСПОСОБИ, уважаеми особи

28

онбашията

преди 10 години

До extremistн е си кредитофоб, просто не си внимавал в час по математика, затова сега ще плащаш на тези дето са внимавали.

27

лекия

преди 10 години

нямам кредит=спя спокойно вземам кредит= купувам здраво въже

26

Mr. Jack

преди 10 години

Търся си жена. Нямам кредити.

25

Иван Пешев

преди 10 години

Като вземе някой да ми се тюхка, че видиш ли българите не взимали кредити, имало голям процент със собствено жилище, били ксенофоби, не си падат по инвестициите, не вярват на политиците, нямат доверие в съдебната система, направо ми иде да го наритам. Защо непрекъснато се опитвате да ни вкарате в тъпите рамки, в които са гражданите от ЕС и от разни други "бели, развити" страни. Ние сме си ние, ако на някой не му харесва да лови пътя, границата е отворена.

24

Ч

преди 10 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ КРЕДИТ НА ТЕЯ *** !!!

23

От 20

преди 10 години

Само да уточня: НАРОЧНО съм се кръстил "Балгарин" - от филмите за Балгар.Пиша го за всеки случай.

22

дон балон

преди 10 години

Нека му замръзне усмивката на наглеца химик-банкер Хампарцумян- банкера образовал се на семинари -смяяяях

21

Кратун

преди 10 години

...констатацията е неточна. Просто банките станаха много алчни. Колкото и да иска човек да вземе кредит, един ГПР над 10% е просто безумие. Ползата трябва да е за двете страни, не само за банката. И на мен ми трябва кредит, но не ме е хапал лудият кон.

20

extremist

преди 10 години

Действителността в БГ :Изтегляте 50 000След 20-25 години връщате 102 000Това банките го наричат 7% лихва,а в статията ме наричат "кредитофоб":-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

19

Балгарин

преди 10 години

Тук е България! Банките сами си отрязаха главите - ще видите в дългосрочен план как кредитите ще отидат в червената книга на изчезващите видове. Пак казвам - ние сме българи, което означава, че сме особен вид народ, който не се вписва в общоприетите представи.

18

До номер 17

преди 10 години

И като нямам кола и не ми се чака две години за да събера парите защо да не използвам кредит.

17

Анонимен

преди 10 години

Най-добре... простирай се според чергата си!Напълно подкрепям 8-ми коментар!