116

Анонимен

преди 10 години

Морала на дребните хулигани от СУ,Поразително съвпада с морала на ГЕРБ и Офшорналиев : - Чрез наглост, към висок морал!КАКВО КАЗВАТ ЗА МОРАЛА ПО-УМНИТЕ ОТ НАС- Моралът за болшинството хора е система за осигуряване на собствената правота. Р. Музил- Моралът на всеки човек има своята обратна страна, която той не показва без нужда, и доколкото е възможно я прикрива с гащите на благоприличието. Г. ЛихтенбергА и - Моралът лесно се подменя с целесъобразност. В. КонстантиновОбразец на МОРАЛ е да оскверняваш Демократичните институции и да гориш книги и плакати .

115

Анонимен

преди 10 години

Как се стимулира Морална революция ли? Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика, ръководено от С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов - Фондация "14 януари" - 120 000 $- Фондация "Риск Монитор" с председател близкия до Меглена Кунева адвокат Йонко Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският клон на "Прозрачност без граници" начело с Огнян Минчев - над 200 000 $И Талибите са разбесн

114

Пред нас са блеснали

преди 10 години

Ние, високо моралните окупатори на Квартална кръчма "Доставка", се обръщаме към тези на снимката Ранобудни, че при нас всички маси са заети. Е, за няколко ранобудни студентски можем малко да се сместим. Други ще седнат в скутовете ни. За да ги приемем в "Доставка", кандидатките да си носят студентски книжки.

113

Анонимен

преди 10 години

Без резултат е всеки напън на милите студенти. Което се и очакваше, макар и надеждата да очакваше друго. Може вече обаче да се каже, че и надеждата угасна. На избори могат да гласуват само роднините на разните партии и парТЕНки. Затова пък айдуците предвидливо предвиждат 200 лева глоба за негласуващите. Защото, за да НИ има и след ВАС дори, за НАС, айдуците трябва да се гласува. Демокрацийо????Все пак, на кого ли ще му приседне?

112

Дони

преди 10 години

Абе,ранобудните,защо не протестирате срещу Цветелина Бориславова,която е заграбила Пампорово и сече ли,сече вековни борови гори,стри незаконен лифт и никой не я закача.Защо не протестирате срещу монополите,които изкараха народа на улицата,или срещу цялата олигархия,а не само срещу част от нея.Май въобще не сте наясно какво искате и какво става в държавата.Още ви стои жълтичкото около устата и не знаете къде се намирате.Срещу дребни пари кряскате и тормозите два милиона българи които ви търпят.

111

Анонимен

преди 10 години

Егати смешниците.Тия могат и полунелегални да станат.От тия които са в нелегалност и громят властта , а никой не им обръща внимание и не ги търси.

110

анонимен

преди 10 години

Бре ,бре ,бре много студент много нещо и се умно и много убаво бе.

109

Анонимен

преди 10 години

Много важно като са преминали! И вътре да влязат, все тая!

108

Anonimen

преди 10 години

Няма ли кой да им свие сърмите на тази шепа самозабравили се студентчета на които май никак не им се учи.Като подадат оставка тези,кой ще управлява?Те ли?Или тези,които ни грабиха 3,5 години и които нямат насита.Доведоха народа до просешка тояга и пак напират за власт.Разделиха си държавата на две и само се дърлят кой да е най-отгоре.Не се ли усещат студентите,че отново ги манипулират.

107

Анонимен

преди 10 години

Ние студентите вечно сме без парички и това спонсорство е добре дошло!

106

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Браво момчета и момичета !!! Тормозете ги !!! Все пак трябва да има и НОРМАЛНИ млади хора в България !!Не може да има само *** от атаката , червени *** и дс- турчета , ГРАБЕЩИ България !!!Не може да си мислят червените олигарси, че ще им се кланяте, мълчите и безропотно слушате ..Няма техните отрочета увредени да са ви "новите- стари" годподари ...Няма да им мине номера ..Червената чума - най- голямото зло за България !!

105

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Do 97 ...:))Нали беше "БАБА" в сайта на Дарик , бе ?? Сега анонимно кутевче ли си ????хахаааааа.......Едно и също спамят..БКП - флашката ::)))

104

BIG AL ::)))))

преди 10 години

Браво момичета и момчета !! Не им се давайте !! За вашето бъдеще става дума !! Искат да ви втълпят, че " СВОБОДАТА е робство"- по Оруел ...::))Ерго- робството на Путин или на Империятя на ЗЛОТО - било "свобода :" ::))И никога , ама никога НЕ позволявайте съветски агент, ДС- муцуни , дс- турчета или мухлясали червени фуражки да ви "обясняват" , КАКВО е свободата или демокрацията >>:))Имат извратени, дебилни представи за тези ПОНЯТИЯ ..:)))Зомбита се опитват и ВАС да зомбират ..:))

103

igrigr72

преди 10 години

И това е някакво геройство? Почти същото е като да прескочиш съседската ограда през нощта и да обереш джанките на комшията. Той си е сложил ограда за да си опази градината, ама "героите" я прескачат докато той спи и се тупат в гърдите заради постижнието си. Само не се сещам - ако надницата им е 5 лева, то "нощницата" по 100% ли се умножава?

102

igrigr72

преди 10 години

Пардлю вече обяви края на окупацията, сега ще поскачат още малко от кумова срама.

101

igrigr72

преди 10 години

Има ло ли е случай в историята на СУ, да са се слагали вериги на вратите?Любопитно ми е, защото чувството е все едно поставяш вериги на науката!

100

igrigr72

преди 10 години

АКО ТОВА СА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ- ПО ДОБРЕ *** СЕ ЗАСТРЕЛЯЙ.*** И ПРОСТАЦИ ТРЪГНАЛИ ЗА ШЕПА ПАРИЧКИ ДА СИ РАЗДИРАТ ЗАДНИЦИТЕ ПО ПЛОЩАДА.ТО НЯМА МОЗЪК ДА МИСЛИ, А КАМОЛИ ДА ЗНАЕ КАКВО ИСКА. ЮНАЦИ ЗА КРИВАК

99

igrigr72

преди 10 години

Днес е празник на Св. Климент Охридски, а не на СУ, макар той да е патрон на университета.Празник на СУ е на 8-ми декември, когато през 1888 година Народното събрание взема решение и приема закон за преобразуването му във Висше училище. И някак странно изглеждат днешните студентски протести срещу институцията, която ги е създала!

98

igrigr72

преди 10 години

Студентите нито имат ценности, нито визия, нито способности за решаване на проблемите на България. Те са изкуствена марионетка в ръцете на кукловодите. Народът не ги подкрепя, понеже всичко е съшито с бели конци и много личи.

97

igrigr72

преди 10 години

Целта да бъдат набити от полицията не се постигна и при това положение и доматения сос не можеше да бъде употребен, защото щеше да излезе, че са се били помежду си! Групата фото-журналисти, скрила се зад паметника остана разочарована!