142

Реалист

преди 10 години

Тези, на които Станишев е обещал да върне тютюневия дим в заведенията нямат пари да идат на заведение.Пари в заведенията оставят работещи здрави хора и семейства или само майки с деца.Като изгоните тези хора от смрадливите заведения ще ви останат само малка група безработни кафеджии,които само убиват времето на кафе с цигарка.

141

бедни сме и жалки см

преди 10 години

Понеже всички сте образовани и разбирате много да Ви споделя един ФАКТ(нещо което се е случило в реалността) От акцизи за тютюневи изделия България вкарва във хазната 2милярда евро и те са само толкова защото бате Боко си вкарва контрабанда за 5 милярда на година. Точно зарди себе си а не заради вас Будичката ви забрани пушенето ;) Ама а дано да пребъдете здрави и живи щото напредваме в класацията на ЦРУ по смъртност и дълбоко ме съмнява да е заради цигарения дим ;)

140

Красимир

преди 10 години

До Анонименкато не искаш стой си у вас :)

139

v140

преди 10 години

Само един настина *** и необразован човек би подкрепил отпадането на забраната...

138

тя

преди 10 години

с това ли решихте да привлечете хората на своя страна-с цигарен дим.Е няма що-големи обещания,големи изпълнения.Личи си ,че колко и да се стремите на промяна буксувате на едно място,да не кажа че давате крачка назад.

137

Анонимен

преди 10 години

Не искам да ме тровите!

136

makedonski

преди 10 години

БСП няма бъдеще по една много проста причина - назадничави са във всяко едно отношение. Няма начин да упееш в един свят който върви единствено напред и нагоре, ако си тръгнал назад. Единственият проблем, че така забавят стремежа милиони хора за напредък. Оставка, мизерници!

135

Анонимен

преди 10 години

Знаем ги разделенията на зали...с по един фикус из между масите.

134

Анонимен

преди 10 години

Няма защо да се хабат и сега щом стане 0.00 часа се пуши по заведенията!

133

Просто и ясно!

преди 10 години

Който е ЗА "пушенето", значи е ПРОТИВ Бойко Борисов!Тва е! Друго няма!На никой не му пука за здравето или за бизнеса!Всичко е защото Бойко Борисов се обяви ПРОТИВ "пушенето"!Нещата ще се променят ако пушачите се окажат по-големия брой избиратели!

132

пропанбутан

преди 10 години

До художникахудожник, тъй като си пушач, затова не ти е правело впечатление, че се пуши. На мен винаги ми е било непирятно да седна някъде и след малко да запалят цигара. винаги съм имал чувството, че когато някой запали цигара димът идва към мен - може би защото тогава съм обръщал внимание, че се пуши, но е ужасно неприятно. Пушенето е противоестествено състояние и не ние непушачите трябва да се съобразяваме с него, а пушачите да се съобразяват с обикновените хора.

131

boy

преди 10 години

Против - да се пуши в заведения. Аман от нагли пушачи с тия цигари овоняват де що има!

130

художника

преди 10 години

Понеже РАБОТЯ, а не стоя пред компютъра, затова и коментарите ми са по-нарядко. Та мили мои критикари, дет` сте ми нацвъкали минуси. -Понеже отскоро е "модерно" да не се пуши, много станахте "ангелите". Години наред се пушеше навсякъде и на никой не му правеше впечатление. Ще ви призная, че и аз не съм се замислял че пуша пред децата ми. Така правеха татко ми и дядо ми, който си отидоха на достолепна възраст.Сега ли открихте вредата от тютюна, докаран в Европа преди близо 500г. ???

129

Анонимен

преди 10 години

До ЬИ какво от това???

128

ss

преди 10 години

закакво натискате минуси? Затова,че сте нагли? Затова, че навсякъде се пуши? Затова,че сте наивни ***?

127

ss

преди 10 години

90% от непушачите са бати наглото племе ! И в момента навсякъде се пуши ( просто някой от ГРОБ си пълни джобчетата като взема рушветите ) ! Непушач съм и преди когато заведенията бяха разделени на 2 беше по-добре от сега. Който иска да се трови и който не сака. Това е демокрация ! Не някой който го боли ку*а за мене и за вас да решава вместо нас. А ако си мислите, че някой го интересува за здравословното ви състояние ХАХАХХАХА ( наивни ... )

126

vesko02

преди 10 години

Вече не знам кое е по вредно,пушенето или управлението на левицата,но и двете са отровни.

125

dassy

преди 10 години

Спокойно, законът няма да мине в парламента. Важното за таях е да оправдаят парите, които взеха от ресторантьорската мафия.

124

иванов

преди 10 години

закакво виете бе непушачи,нали ще има зали и за вас и за нас пушачите.браво на бсп това е един демократичен закон. а на герб ще кажа, че това е една от причините да гласувам против тях.

123

герберски подложки

преди 10 години

Вижте ги само с каква пяна на устата лаят стерилните противници на "порочните" пушачи. Жалки смешковци, вашият гуру ще се сгромоляса и с него този недоносен закон, с който се издокара пред висшестоящите му господари. И ще се свиете обратно във вмирисаните ви на кисело зеле и пълни с *** дупки.