6

ODESSA

преди 10 години

Сега да се изкажат почитателите на *** от Кения.

5

НОВИНА

преди 10 години

Иран нали нямаше ядрена програма?

4

Наско

преди 10 години

Нова победа за Русия ...............

3

KeepWalking

преди 10 години

Днес е добър ден.....за света....Ако американците можеха да си позволят отдавна да са нахлули в Иран....или да са бомбандирали централите където се обогатява уран....всяко напрежение в близкия изток удря по джоба на обикновения българин,германец,американец или ,който и да е др.гражданин... война с Иран,ще тласне света в нова рецесия...и нарастващи цени на абсолютно всичко.....така,че това е правилния подход....

2

Цъкльо

преди 10 години

Айдееее сирийските бунтовници улетеха в ряката.Сирия е важен съюзник на Иран и няма как сега помоща за г-н Асад да не нарастне, и съответно Запада да намали подкрепата си за джихадистите.Горките маймуни, пуцаха се 2 години и накрая НИЩО, ще издухат супата :).

1

сектор Кабул

преди 10 години

Господин Рохани, в името на Аллах, не вярвайте на американците! Ще постъпят с Иран така, както са постъпвали винаги. Първо ще ви изнудят да се разоръжите, а после ще ви нарекат терорист и диктатор, и ще съсипят прекрасната ви страна, като доведат великата персийска нация до просешка тояга. Повярвайте, говоря от името на всички народи, които са повярвали на Америка, и са сключили подобни договори за разоръжаване.