127

1

преди 10 години

др.физкултурник-шестапартаментов-акушер-гинекологов,най-добре ще е, да се коалирате с партията на янка янеф-рзс.

126

бонго

преди 10 години

Цецо от затвора дали ще може да гласува?

125

bg

преди 10 години

цецооооооооооо..............пак ще я оплескате ......не си ли подадете ръка и обедините с десните ще сте мулетата на ДПС и всичката влас няма кои как да ви я даде и явно ще клекнете на БСП по волята на ЕС ,само и само да им пълните тъмните касички СЪБУДЕТЕ СЕ чуите студентите

124

babait

преди 10 години

Да се върнем 7 месеца назад. Лично ти разби Синята коалиция. после разби Единството на Надежда и ДСБ заплашвайки Н.с арест,а това ти бяха единствените потенциални партньори за управление . Изхвърли от политиката единствения сносен политик в БГ.а сега искаш Коалиция с десните. С Яне-когото всички и най-вече избирателите забравиха ли ще правите дясна политика?Разбери,че ако оцелеете до изборите трябва да подадете ръка и да правите заедно проевропейска политика с традиционната партия която и да е т

123

avenir

преди 10 години

До АнонименВие си дръжте ПУТИНСКИТЕ ***!

122

Анонимен

преди 10 години

Aaaa....не!!!! Нигогa повече тaя мутренскaхунтa ГЕРБ не трябвa дa докопвa кокaлa.Нa нaс брюкселски *** и aмерикaнскиподлоги НЕ НИ ТРЯБВAТ.

121

Анонимен

преди 10 години

До Smurf"..три следствени дела.." Едното, че по негово време полицията много подслушвала, но ЗАЩО ЛИ, всички разнасяни флажки бяха с материали срещу ГЕРБ? Второто, че отказал подслушване, кое от двете твърдения е лъжа?Третото, че ОТКРАДНАЛ 50000, да бе, ама не за него а за друг и не ги откраднал, ами наредил да му изплатят полагаеми по закон заплати.Разбойник - вместо, като Станишко да си раздели с Хохегер 1500 000, или като Бисеров и т.н. и т.н.Поне като Доган да беше хидрогеолог...

120

Анонимен

преди 10 години

Единствено бай Ставри желае коалиция с ГЕРБ .

119

владетеля

преди 10 години

ДОЛУ МУТРЕНСКАТА И МАФИОТСКА ПАРТИЯ "ГЕРБ".КАТО ТОЛКОВА БЯХА ДОБРИ ЗАЩО АБДИКИРАХА ОТ ВЛАСТТА ПРЕЗ М.ФЕВРУАРИ 2013Г.ЗА МЕН ТОВА Е СБИРЩИНА ОТ МУТРИ И МАФИОТИ,КОИТО СЕ ДОКАЗАХА,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ,ЗАЩОТО СА НЕКАДЪРНИЦИ И НЕГРАМОТНИЦИ.ТЕ ГОВОРЯТ САМО ЛЪЖИ И ПОДВЕЖДАТ НАРОДА СЪС ПОПУЛИЗМА СИ.ЗАТОВА НИ ДОВЕДОХА ДО ПРОСЯШКА ТОЯГА.ТЕ НИЩО НЕ НАПРАВИХА ЗА НАРОДА И БЪЛГАРИЯ.

118

анонимен

преди 10 години

не го понасям,мутра от където и да го погледнеш,продавай апартаментите и връщай парите на народа *** а след това отивай в пандиза където ти е мястото.

117

boza

преди 10 години

Na koi izbori ?! Te izborite bjaha. Uzh gi spechelihte ,ama ne upravljavate ,stoto nikoy ne Vi iska za koalicia . Taka che sled 4godini mozhe da opitate otnovo , ako ne se razpadnete dotogava.

116

УУУЖАС!!!!!

преди 10 години

НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ДА ИЗЛИЗАШ ПРЕД ХОРАТА СКРИЙСЕ НЯКЪДЕ А АКО ИСКАШ И В ЗАТВОРА ЧЕ ДА ТЕ ЗАБРАВИМ МАЛКО НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ПОВЕЧЕ НИКОГА ЗАРАДИ ТОЗИ ЧОВЕК ЦВЕТАНОВ - ЗАБРАВЯМЕ ГЕРБ ВЕЧЕ НЕ ВИ ИСКАМЕ СЪЖАЛЯВАМЕ ЧЕ СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА ВАС

115

анонимен

преди 10 години

ей синьо мафия има доказателства че е откраднал 50 000 държавни пари.

114

Анонимен

преди 10 години

След като обвиняем дава изявления не би ли трябвало новината да е в сектора "Крими", а не в сектора "Политика". Днес.бг...замислете се малко.

113

Пешо

преди 10 години

Тъщата да му купи боров вазелин,защото много ще му се напукват устните!

112

Пешо

преди 10 години

Крайно време е да се приеме закон за да участваш на избори да се изисква свидетелство за съдимост!

111

ДЕБЕЛООЧИЕ

преди 10 години

XA XA XA и това го казва човекът, който докато беше министър на МВР в КАТ имаше ОНЗИ СПИСЪК с номера на автомобили на спонсори на МВР!!!НОМЕР ЕДНО ПО ДЕБЕЛООЧИЕ, ама Цветанов ние не сме *** и си спомняме много добре какви ги натвори докато беше министър.

110

Анонимен

преди 10 години

Ей сега ще видите какво значи КРАДЕНЕ!!! Защото червената мафия ще граби за последно! Щом като с подхвърлените трохи може да ви запуши устите...Държавата ще фалира през февруари под отговорното управление на олигархията! Разтичаха се насам-натам като *** и шушу-мушу по кабинетите защото ЕС ги плесна през ръчичките и им спира кранчето! Но пък ще сключат нови заробващи тлъсти договори срещу огромни комисионни, пък държавата нека гребе в калта още 30 години! Горките ни деца и внуци!

109

Анонимен

преди 10 години

Цветанов го гласят да облича раираните дрехи а пък той за избори се стяга.Голям цирк.

108

Алек

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Не, в математиката имаме знак "по-голямо или равно на". Слагаме го между БСП и ГЕРБ. Посоката в случая е без значение.