11

муспи

преди 10 години

Точно така - не е важно че е умрял един дивак, а защо полицията не стреля когато мятат камъни по нея?! Ако бяха българи насреща щяха да открият огън, значи - други ни дърпат конците! Кои? Всички ги знаеме но мълчим!

10

Анонимен

преди 10 години

Аз не мога да разбера каква е тая нашта полиция, в *** махали ги бият, тея новодошлите *** и те налитат на полицаите , явно могат да респектират само студенти и дами.

9

stranen

преди 10 години

да ги изпратим в англия там приемат араби

8

Big Bad Wolf

преди 10 години

Аве я почакай, какви линеки какви пет лева искат тея, а здравни осигуровки плащали ли са?

7

emigrant

преди 10 години

Това ли иска Европа ..Осъзнайте се български политици това е заплаха за нацията ни не си мислете ,че Европа цхте даде пари за тези бежанци и вие ще откраднете нещтичко и ще избягате в някоя по уредена демократична страна и ще живеете там като мижитурки забравили какво сте направили.Не се продавайте и не сшлушаите много командите от Европа мислете за България и помислете как да върнете трите милиона българи които напуснаха страната вие лъжеслуги на народа

6

Анонимен

преди 10 години

тоя (***) да не е умрял при раждане

5

emigrant

преди 10 години

Кога българската държава ще се осъзнае какво ни доведе това разграждане на границите ни...тези хора са напаст..арабите живеят в друг свят,в друг век...целта им е да се множат и да завземат постепенно христианските земи. Ако не успеят да го направят по този начин ще го направят с оръжие/това е техния джихад/.Аз живея в Европа в европейските дърйави е ад от това племе.Тук ги хранят,дават им помощи .дават им по бързо грайданство отколкото на граждани от Ист.Европа

4

Анонимен

преди 10 години

САМО един ли бе

3

Анонимен

преди 10 години

Измръзване ли?Не сте видели студ ,инвейдърчетата ми те.Ако бяхте ходили на училище щяхте да знаете ,че тук зимата температурата пада до -20 понякога,и да си стоите в къщи.Почакайте още малко и ще видите кон боб ядели .... и т.н.

2

Az

преди 10 години

Е тука вече трябва да ги смачкат и да ги върнат в Сирия, там няма да има спешна помощ а куршум в тила.

1

Анонимен

преди 10 години

Блага вест е това.Добра новина,евалата.