66

Анонимен

преди 10 години

"Ромчета" са `гат крадат, ама на тия години вече са бащи и зимат детски помощи от държавата-тоест ...от нас!???

65

Анонимен

преди 10 години

"прострял"?!

64

Нектарий

преди 10 години

проблема според мен е дефиницията на неизбежна самоотбрана в наказателното право,защото само тогава можеш да използваш оръжие и то такова което да е реципрочно равно на нападателя .Звучи *** нали?Ако работиш въоръжена охрана ,защо ти е оръжие ако не го използваш при необходимост за охрана на района

63

Samo minavam

преди 10 години

В тази комунистическа-турска-*** ***,управлявана от БЕЗРОДНИКА-Станишеффф е така.толерира се кражбата,защото *** са паталогични крадци-мандраджии и наи много обичат,парите на другите.В щата Луизяна,Тексас,този мъж щеше да е награден от шерифа за пример на обществото.Не кради,Божа заповед,но комунистите и турците палиха църкви.Може да се каже много,но безпросветната комунистическа *** е мнозинство.Бог да пази България.

62

Debora1

преди 10 години

Ако проблема в случая е че оръжието с което са простреляни ***, не се води документално като служебно въпреки че се предава от смяна на смяна, говори за пропуски в закона. Охранителна фирма която си е спестила парите по оформяне на документацията за служебното оръжие и инструкции за неговото ползване от служители трябва да бъде санкционирана. Тези от съда *** ли са, или *** пари не миришат ?;)

61

нектарий

преди 10 години

през последните години охраната на района беше предадена от транспортна полиция на частни охранителни фирми,като през този период имаше толкова пребити охранители,че започнаха да търсят предимно бивши полицаи или военни ,с право да носят и лично оръжие.Имам лични впечатления от реалността в района ,а тя е че половината махала се препитава с кражби на скрап .И това е от толкова отдавна ,че местните *** си го смятат за законен източник на доходи и стават агресивни ако някой охранител им пречи

60

Debora1

преди 10 години

Един протест би се отразил положително не само на служителя на реда, но и на българския народ.Господа правосъдници, погледнете малко по-далече от върха на носа си ! Народа на България страда.

59

PsyV

преди 10 години

Тази случка е поредния случай, чрез който може да се създаде още една протестираща група и протестите да придобият по-голяма тежест :)

58

нектарий

преди 10 години

познавам лично Петко Еленков ,беше ми офицер преди 17 години във военно-транспортното училище и мога да кажа че е много свестен човек.Години по късно го срещнах вече като пенсионер тогава ми каза че започва работа като охранител във въпросната фирма .Проблема в случая е че оръжието с което са простреляни ***,не се води документално като служебна въпреки че се предава от смяна на смяна като такава,а повярвайте такава е жизнено необходима ако сте охранител там

57

Анонимен

преди 10 години

Сега народа трябва да се вдигне против правосъдието, Случая е актуален и основателен за един ролям БУНТ !

56

охрана

преди 10 години

За това трябва да протестираме в защита на охранителя и да изгоним навлеците"бежанци". Само здрава ръка. Така поощряваме *** да продължават да крадат въпреки наличието на охрана.Не ми се мисли , ако се засечем с някой ***. Ще ме убият *** за няколко "жълти стотинки", нищо че нося ютия. Във всички случаи аз ще съм потърпевш. Е**** скапана държава , да защитава айдуците.

55

До девети коментар

преди 10 години

Ей спайдух такъв дано *** ти оберат до шушка дома и изнасилят жена ти ако имаш такава !!

54

Сам и позор

преди 10 години

Ако охранителя беше не от частна а от държавна отбрана на имущество делото щеше да се гледа от друга гледна точка или изобщо нямаше да има дело,Не разбирате ли че комунистическата диктатура пак се налага всячески,Народа на България е много заспал и това е добре дошло за българо убийците и подкупното еничерско "правосъдие"

53

Анонимен

преди 10 години

Горкият човек.Заради крадливи *** той ще гние в затвора!! Каква е тогава функцията на един охранител? Не е ли да предотвратява кражби или да си сваля гащите и да казва на крадците :"Заповядайте,крадете колкото си искате". България не е държава,това всеки го знае. ***.

52

Ben-Adam

преди 10 години

От това държава не става. Лошото е че пазача ще гние в затвора, а доброто е че крадеца на желязо няма как да се върне от оня свят за да открадне релсите по които се е засилил бърз пътнически влак пълен с хора, или да открадне желязото от пътните знаци на кръстовище през което трябва да преминат съдията и прокурора заедно със семействата си.Честно да ви кажа, късмета им е по голям от акъла. От това държава не става

51

йованчо

преди 10 години

Не разбирам, човека е охранител - дошъл е крадец, охранителя си е свършил работата за която е там. Защо го наказват? Това ми звучи като предупреждение - не пипайте ***, вашето имущество е тяхно! Господа съдии пожелавам ви *** да ви се отблагодарят както те си знаят!

50

tihomir

преди 10 години

Първия закон който трябва да се приеме от ш*баните народни представители е закона за защита на имуществото! Всеки да има право да защитава собствеността си по какъвто смята за добре начин. Писна ми да чета само за кражбите на братя ***, а полицията нищо да не прави, а в случаите когато ги залaвя съда да ги пуска да си вършеят на воля...

49

Анонимен

преди 10 години

За какво тогава е охранител? Смотана и *** държава, този дето си върши работа ходи на съд, а всеки който краде и върши престъпления е на свобода със 150 висящи дела..... *** държава!!! Оставка!!

48

lol

преди 10 години

оправете си заглавието де. хората се прострелват, не се простират.

47

ККК

преди 10 години

Не разбрахте ли че в тази *** *** държавица е по-добре да си крадец, убиец или измамник? Къде по дяволите в белия свят съдят охранители за това че защитават това което охраняват? По-скоро Африка ще стане цивилизована държава, отколкото ***, където кучетата имат повече права от хората. Нещастници!!!!!!!!!!