20

до 22

преди 10 години

Ей затова оставката не се иска от цяла България, заради такива герберастки *** като тебе. Заплашвате, че Тиквата ще се върне на власт, а после се чудите защо протестите били малобройни.

19

Анонимен

преди 10 години

Ореха да си подаде оставката и да идва Бойко да се нормализира страната.

18

Анонимен

преди 10 години

"От ГЕРБ не пожелаха да кажат дали знаят за случаи на уволнение на протестиращи чиновници."Важното е какво заяви Орешарски - че се събират данни за лица, които участват в протестите", лаконично каза Ципов."Тоест няма нищо.

17

Анонимен

преди 10 години

Стават толкова смешни и жалки от ГЕРБ вече, че няма накъде повече

16

Анонимен

преди 10 години

Боко и Цецо направо да останат в прокуратурата, все ще има защо.

15

Калина

преди 10 години

В затвора всички червени ***!!! Да не почнат скоро да арестуват и за вицове против властта???

14

Лъжци

преди 10 години

7,24 млрд. лв. са похарчени повече от приходите в държавната хазна за последните четири години от 2009 до 2012 г. Това сочат данните на Националния статистически институт, които са потвърдени от Евростат.В резултат на това харчене държавният дълг е скочил с 4,85 млрд. лв. и от 9,48 млрд. лв. (13,7% от БВП) в края на 2008 г. e нараснал на 14,38 млрд. лв. (18,5%) в края на 2012 г. Освен това фискалният резерв на страната е намалял с 2,3 млрд. лв. и в края на 2012 г. е 6 млрд. лв.Дотук с баснята за успешното управление на ГЕРБ!Крадци и лъжци!

13

Одисей1

преди 10 години

По добре ГЕРБ да не се меси там ,а иначе може и да се окаже че репликата на Премиера за държавните чиновици е дуплика на онази прословута реплика на Петът Младенов Председател/Президент на РБ " Нека дойдат танковете " , по същество и двете реплики са компроматни и издават изпускане на нервите . Петър Младенов подаде оставка в резултат на студенстаката окупация ,а дали Орешарски ще подаде предстои да разберем.

12

Правилно

преди 10 години

ДА, Орешарски трябва много да внимава какво говори от положението на поста който заема, още повече предвид всенародната "обич" към неговото правителство и партията която го излъчи!

11

йованчо

преди 10 години

М да, странно е "протестиращ чиновник" понеже те се назначават на шуро-баджанашка основа от управляващата в момента партия! Има защо да са недоволни от чиновниците! Все едно родата ти да гласува против теб!

10

sokrat62

преди 10 години

Абсолютна прав е Боко, Ореха да се извини публично на държавните служители и да си прочете задълженията като висш държавен служител, да се извини на студентите от УНСС и върне лекторските на университета, да се извини на целия български народ за уронване на престижа на държавата, незабавно да си подаде оставката за да спре уронването и на собствения си престиж ако го има. По о---н премиер до сега не сме имали.

9

Правилно!

преди 10 години

Правилно! Който не е с държавата е против държавата!

8

арменския поп

преди 10 години

ЕТ "герб-Буда" внесоха сигнал до арменския поп срещу премиера!

7

БУДА-ла

преди 10 години

Така е - като давате право на група Мързеливци да се сдружават в разни партии и "законно" да източват Държавния бюджет, като получават Субсидии, високи заплати, безплатен бензин за 4 обиколки на Земята и други Благинки...Ако тези 240 + още 200 по толкова обслужващи ги - бяха занаятчии, майстори, хлебари и други, работещи РЕАЛНО за благото на народа, нямаше да имат време да се занимават с такива Глупости, че работата ги натиска... Помислете... Плащаме им - да ни губят времето, т.е. Живота ни...

6

BIG AL

преди 10 години

Когато заплашваш 100-200 000 граждани в една държава член на ЕС - лекари, учители, чиновници, различни служещи в агенции, служещи в държ. медии....и т.н. и то заплахата идва от министър председател, то тогава ИМАМЕ даже УТЕЖНЯВАЩО вината обстоятелство !!!Този чоwек е опасен , не само защото е слуга на ***..та а, а защото ИМА власт- най- голямата в държавата, реално ..И МВР, и ДАНС , и армия , и почти всики репресивни органи - са под негово разпореждане ..:))ТОЗИ е директно за реално лежане в пандиза !!!

5

Анонимен

преди 10 години

БОКО,ПРОЧЕТИ ЗАКОНА ЗА ДЪРАВНИЯ СЛУЖИТЕЛ.........ПРОТЕСТИРАТ ,НО ПРЕЗ ВРЕМЕ НА ПОЧИВКИТЕ СИ..А ЩОМ СА НЕДОВОЛНИ ОТ РАБОТОДАТЕЛЯ СИ--ОТИВАТ СИ--ТАКА Е В БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ----ТОВА СА ТИ КАЛИНКИНЕ И ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЯМА---ВИДЯХМЕ ГИ...АЙДЕ ОДИ СИ И ТИ--МУТРОИДЕ!!!!!!*** СКАПАНО!!!!

4

Ден на мъжа

преди 10 години

Поздравявам всички мъже, с изключение на пожарникаря, по случай Международния Ден на мъжа.

3

Анонимен

преди 10 години

Е пък да му мисли партията с най-много неработещи чиновници, Подрисков няма друго основание да плачка на рамото на прокуратурата!

2

az

преди 10 години

Тези пък смешници от ГЕРБ бяха същите, само дето тогава се смяташе за нормално. Сега комунистите копираха поведението и мислят, че ще се размине.

1

гого

преди 10 години

Работещите и учащите да не се занимават с протести, ами да бачкат, да залягат. Кой ще изкарва пари за електората на БСП -то - *** и пенсионери. Ааа *** ха.