37

Анонимен

преди 10 години

Цветанов, взимай пример от Бисеров, и остави да те съдят ако си толкова чист, а не да се криеш за имунитети Мафиот Грозен !

36

#$%

преди 10 години

Предлагам сите вкупом да ги вържат на площада и да ги предоставят на народната любов. Който оцелее ще е достоен за следващото правителство:)

35

wtf

преди 10 години

kvi 30 hilqdi dobre li sa na ploshtada imashe ne poveche ot 2 hilqdi choveka palen tashak

34

Анонимен

преди 10 години

До muchachote(Дам, 75000, а митинга, който се простираше от народното събрание, до 4-ти километър беше 5000, нали. А от Орлов мост не даже и до БТА е 75000.

33

Анонимен

преди 10 години

Браво! Смърт за БСП и ДПС

32

Снежко

преди 10 години

Кои са тези родители, дали детето си в ръцете на този ***?

31

накратко :

преди 10 години

В Пловдив се проведе ежегодния Тиквафест. На събитието присъстваха бавноразвиващи се от цялата страна, а Пастор Тиквоний изнесе кратка, но адски *** проповед

30

--------------------

преди 10 години

това е гавра с обичта ни към децата-политик гушнал малко дете....педофилско!

29

Дядо

преди 10 години

ТИЯ *** от БСП още ли са живи. Господи пребери ги и ни отърви от тях за да заживеем нормално.

28

Някой

преди 10 години

Завършен ***

27

Анонимен

преди 10 години

Тия *** от ГЕРБ не разбраха ли, че в историята нищо не се повтаря! Не разбраха ли, че сега сме 2013 г., а не 1996 г.,!!!

26

are_kulata

преди 10 години

снимката наистина е страшна.По Дискавъри даваха едни филмчета за хиените е Африка...

25

бай Петко

преди 10 години

А бе Цецо, не разбра ли, че оставка няма да има. Обувай анцуга и маратонките и бегай да играеш с ученичките физерядка. Не забравяй, че те чакат дълги и тежки дела. Там се насочи предимно. Стига с вашето ламтене за власт, малко ли се нагуши бе. Хем апачик виждате, че няма да ви бъде, а типигьозлука ви няма край! Ами ще дойде, като му дойде времето за редовните избори!!!

24

ДО 16

преди 10 години

ТИ КВО САМО КВИЧИШ,БЕ?????

23

Анонимният

преди 10 години

ГЕРБ преминаха през доста фази в последните месеци. Най напред, по примера на Иван Костов от времето, когато царя го измести от премиерския пост и ГЕРБ се обидиха. Излязоха от парламента, обърнаха гръб на всичко и взеха да чакат звездният си миг как справедливият протест на хората на улицата може да им помогне да се катапултират обратно на власт.

22

Анонимният

преди 10 години

Шанс за правителството на г-н Орешарски е чрез прилагането на законите и съвместно с прокуратурата да поставят на място самозабравелите се бб,цв.цв. и техните пионки.Сега е момента Орешарски да хване управлението с твърда ръка и да не се съобразява с хленчовете на компрометираните десни политици и подстрекателите от кръга капитал,пробитите медии и журналисти.Нужен е правов ред и върховенство на закона и това да важи за всеки.

21

Анонимният

преди 10 години

Правете всичко възможно да има алтернатива. Пропиляхте 5 месеца в нищонеправене, въобразявайки си, че правите нещо. Работете, бе! Идете при хората, опитайте се да върнете доверието. Опитайте! Едно политическо послание извън оставка нямате за толкова време. Единственото ви действие е да се гледате в пъпа самовлюбено, красиви, интелигентни и единствени под слънцето. Малко, но качествени. Свършете си работата! Тогава искайте оставка. Тъжно е да ви гледа човек. И невъзможно без да се ядосва. Правителството, на което искате оставката, е златен шанс за вас!

20

Анонимен

преди 10 години

Без ББ и Цв Цв - ГЕРБ ще е по-приемлива партийка!

19

Анонимният

преди 10 години

Гробарите загробиха България! Не може една страна като България в 21 век да се управлява от Мафията! В БЪДЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА СТРАНАТА НЕ БИВА ГЕРБ ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ!Без Мутрафони!

18

Атакист

преди 10 години

Коя ли е тази майка и този баща, който е позволил този *** да вдигне детенцето им с мръсните си кървави ръце?