8

до 8

преди 10 години

хаха расмя ме. Ако вярваш в това което каза сигурно вярваш и в Алиса в страната на чудесата. Никога няма да ни изхвърлят бъди сигурен, освен ако самите ние не излезем. А ще ни приемат час по скоро да се затвори границата с Турция да спре наплива на бежанци. Принципно нямаше да ни приемат но заради това с войната вс. се промени, незнаят какво да правят. Германия решава това не Франция или Холандия разберете, изхвтрлянето ни от Европа значи само лоши новини за Германия, всичко е политика

7

gio

преди 10 години

направо да се махаме от ЕС е моето мнение. С отновшнието а ЕС към нас не мисля, че трябва да продължаваме да бъдем част от него.

6

Анонимен

преди 10 години

Не само, че не сме равноправен член в този съюз, ами ни превърнаха в някакво афро-азиатско гето!

5

Анонимен

преди 10 години

Тогава директно в ОНД--иначе ще изпуснем и др. влак !!!

4

sokrat62

преди 10 години

А стига бе, че то румънския премиер с думите си е поискал оставка на българското правителство и парламента цитирам: екстремизъм, популизъм, национализъм браво!!!!!

3

Анонимен

преди 10 години

Ще влезем в Шенген, ама друг път.

2

????

преди 10 години

Значи ние ще ви дерем и е..м, вие търпете. Че с какво е по-добро ЕС от СССР? Тези сега ни дават свобода да крещим, но никой нечува. Стенем от глад и гинем от мизерия. При предните бяхме тихи, нахранени и се множахме. Няма пълно щастие. Но а зсъм за тези, които искат България да продължи да съществува българите са уважени като приятели и равностойни. До тук ЕС се държи като лош госсподар. Русия беше по-добър господар. А кога ще сме си свободни сами да решаваме и пазим?

1

Анонимен

преди 10 години

Няма да е скоро! С тази съсипия, разхайтеност и безгрижно безхаберие, не.