23

истината

преди 10 години

Предлагам всички *** и политици заточени на един остров те са от една лъжлива раса.

22

ВАСИЛИС КАРАССИС

преди 10 години

АЗ СЪМ ЕЛЛИН.. В ЕЛЛАДА ИМА МНОГО ВУЛГАРО-***. И ВСИЧКИТЕ ИМАТ ПАСПОРТ И ЛИЦНА КАРТА--ЧЕ СА ОТ ВУЛГАРИА. ТЕ СА ВУЛГАРИ.А ЩОМ ИМАТ ДОКУМЕНТ АИ-ДИ, И ТАМ ПИШЕ ''ИЗДАДЕНА ОТ МВР - ШУМЕН ИЛИ ЕДИ КОЕ СИ...ЗНАЧИ СА ВУЛГАРИ.

21

Анонимен

преди 10 години

До ГУРБЕТЧИЯТи бате *** ли си ? Защо трябва да го продава ? Изчаква го малко да порасне, и почва да проси, краде, проституира .... замислял ли си се ? Явно не ... щом си гурбетчия, от къде акъл ....

20

Анонимен

преди 10 години

Защоооо, защо по дяволите не убихте гнусната *** ? Кой ще я търси тая ? Пръснете и черепа ... бутнете я под метрото ... тя друго не заслужава мамка и долна ...

19

Анонимен

преди 10 години

Никъде в италианското съобшение не се говори за *** или ромка.Става дума за "бългаска бездомничка".*** си имат дом.Катуна.Тази е 100%-ва бугарка.

18

Анонимен

преди 10 години

В европа се правят на БЪЛГАРИ А в БЪЛГАРИЯ се правят на турци

17

Анонимен

преди 10 години

Макак...

16

Анонимен

преди 10 години

Защо постянно ни занимавате с такива игански ***?По света има хиляди БЪЛГАРИ ,които са издигнали авторитета на БЪЛГАРИЯ.Стига вече вече с тая гнилоч!Айде пишете повече за свестните българи.То *** навсякъде са ***.

15

Харалампито

преди 10 години

Това трябва да се третира като опит за умишлено убийство. Много е вероятно да са искали да го продадат на черния пазар за човешки органи. направо ми се доповръща от наглостта и липсата на човечност...

14

Васко

преди 10 години

Не го похити, а направи опит да го стори!

13

гражданин

преди 10 години

Такива *** са директно за интегриране. Да ги пускат в интегратора и ...Молбата ми е само да не остава ***!

12

Мей-мей

преди 10 години

Италианците поне са уточнили,че става въпрос за ***.Дано я накажат подобаващо.

11

йованчо

преди 10 години

до МенеТи си пълен ***. Разграничавай българи от *** микере смешно. Арабските *** дето се домъкнаха да живеят на гърба на всички ни нямат нищо общо с емигрантите българи които работят за прехраната си.

10

Big Bad Wolf

преди 10 години

Не мога да разбера защо италианците викат на техните *** зингаро, а на нашите "номадски българи".

9

Анонимен

преди 10 години

Но дали и какъв процент от този етнос са полухора, всъщност?... Разбира се, че я има огромната част от ***, които са нормални и свестни. И все пак, *** би трябвало да бъдат асимилирани - по един ненасилствен начин, от културна гледна точка, и приобщени към цивилизованото общество. Трябва да се "разбие" ядрото им на идентичност, включващо и такива "навици" - крадене на деца, пълна асоциалност и др.!... Брей, какъв странен свят!

8

Djasra

преди 10 години

Оня ден гледах предаване по Nat GEO, в което ивзеха еспертно ммнение от известен в Америка Български психолог. За пръв път чувах за него, както и не знаем за хиляди други успели и кадърни Българи посвета, за които би ми било интересно да прочета. Кой знае ЗАЩО, ОБАЧЕ, нашите лайн..и медии се чувстват азадължени непрекъснато да ни информират какво правят *** / с които даже не сме от един и същ биологичен вид/ по света, явно техните "подвизи" са по-важни.

7

йованчо

преди 10 години

Направете услуга на цивилизования свят и я застреляйте!

6

Тодор

преди 10 години

Така е, това не са българи. *** в целия свят са едни и същи ***, така че да ги наричат просто *** и толкова.

5

аз съм българче

преди 10 години

*** продължават да прославят България по света, добре че поне италианците разграничават българин от *** и са уточнили номадския произход на ***.

4

Мене

преди 10 години

Сега,следва да бъдат наръгани и пребити всички българи в Италия,а после екстрадирани,експулсирани,репатрирани и какво ли още не... освен Италия,незабавно да се сезират Германия,Холандия,Норвегия, и всички да бъдат изгонени,нека всичко си остане Немско,Френско и Холандско... хаха...