64

Име

преди 10 години

Нормален човек би ли станал милиционер или военен ????-НИКОГА........

63

Анонимен

преди 10 години

Кога работи този "учител" като 150 дена ходи по улиците!? Според мен полицията е твърде мекушава и не пази интересите на останалите 6,5 мил. граждани, които искат да живеят един нормален живот. Пълна лудост е да се иска оставка преди края на годината, явно протестиращите не са наясно как е устроена Държавата, икономиката в нея и т.н. Пълен фарс са тези протести, вече имам чувството, че всеки който иска да щурее безнаказано по улиците се води "протестиращ" :-)

62

Моайната Ви.

преди 10 години

*** и милиционерите са ***!!

61

Анонимен

преди 10 години

има му нещо!праз, ролки......!такива учат децата ни??това е учител??

60

TIKVA VMESTO PRAZ

преди 10 години

A ZA6TO NE BE6E VZEL TIKVA VMESTO PRAZ

59

Незнамсикой

преди 10 години

Нападението срещу полицай, е нападение срещу държавата! Насилието е монопол на държавата. Всички останали, които упражняват насилие, като Явор Незнамсикой, стоят извън закона и подлежат на преследване!

58

платен бияч

преди 10 години

Този Явор Никифоров не е никакъв учител по информатика. Той е един обикновен, тривиален платен бияч. Плаща му пожарникаря!

57

ВТФ????

преди 10 години

Извинявам се, но от самолет се вижда, че момчето на снимката има проблеми с психиката. А и дори да изгоните комунделите и да върнете вашия идол Тиквун, мислите ли, че те няма да ви го върнат по същия начин. Ще изчакат 1 седмица да стъпи накриво ГЕРБ и ще извадят 500 платени "протестанти". После пак избори - протести - избори ....Питам ви: ДО КОГА ТАКА?

56

сократ

преди 10 години

Студенстките протести ги използваха да унищожат селското сопанство изцяло.Аз бях от тези заблудени.Втория протест когато крещяха ,кой не скача е червен, най-червените най-много скачаха и разсипаха фабрики и заводи,а Костов и др. станаха милиардери от скрапа на унищожените заводи и фабрики.Днес Пардю-САЩ ИНЖЕКТИРАТ ТРЕТАТА ВЪЛНА и скоро ще сме ислямска провинция.Не трябва да си много умен и да не го виждаш.Запада от 1990г. умишлено ни превърна във бедни и прости.Наистина доказваме простотията си

55

Анонимен

преди 10 години

Тоя брадясялият девственик всеки пт него показват. хахаха егати цирка са тея протестиращи/ Всеки ден все едни и същи сурати. Луууузъъъъърс

54

Анонимен

преди 10 години

Тия *** е крайно време да бъдат смазани от органите на реда за нарушение на обществения ред. Да си ходят по селата, а не да задръстват улиците по градовете. От тая селяния няма спасение.

53

Анонимен

преди 10 години

Не харесвам ***, но проблемът е, че полицията не се справя с тези *** и ***, които тровят живота на нормалните хора вече 6 месеца. Университетите не са им бащиния, а ползват и всички привилегии. Да окупират майчините си дворчета. С такива *** доникъде няма да стигнем. Има избори, на които се решава кой да управлява, а не тия *** и наркомани да задръстват улици, кръстовища и учреждения.

52

Dddd

преди 10 години

Инфантилно. Както е целия протест. Без ултрасите.

51

Анонимен

преди 10 години

Още има ***, които не разбират в каква гнусна комунистическо/милиционерска реалност - съществуват!България от 2007г. вече НЕ Е държава!Тук и сега - това е територия,която се УПРАВЛЯВА от Брюксел!Тези *** - които ни се хилят от лимузините - те са АДМИНИСТРАЦИЯ! Нищо повече!Територия на която дерибейства комунистическо/милиционерска хунта от 69 години! Докато не извършим декомунизация и лустрация - все едни и същи, гнусни комунистически *** и техните лакей - ченгета, ще ни мачкат и изтребват по всеки възможен начин!

50

д

преди 10 години

Досега да сте чули, нашата полиция така да се разправя и с тълпа буйстващи ***?

49

до 40

преди 10 години

Е па много си ***, бате. Я си виж собствените правописни грешки. И едната грешка, която си посочил, не е грешка. Хайде, лек ти ден на теб.

48

Анонимен

преди 10 години

Искрено се забавлявам със злобните коментари по-долу. Когато един симпатяга го оклепвап по такъв махленски начин си проличава нивото на коментиращите.

47

varg vikernes

преди 10 години

Наври си го тоя праз бе.

46

Анонимен

преди 10 години

ако знаето само какво му е нивото на преподаване на тозиии..........., и колко му е просташко поведението пред децата,......,лошо ще ви стане.В тоя верно има нещо много нереализирано в него ако е тръгнал да кибичи по митинги като знам каде работи.Едва ли ходи за пари ,щото ако наистина е толкова умен, щеше не само да е червив от пари ,но можеше и втора софтуеърна академия да направи.Или поне щеше да успее да създаде неколкостотин нови работни места.Вероятно лежи на стара слава.

45

Анонимен

преди 10 години

Никой не се бори срещу мирните хора, а срещу провокаторите. Учителю на годината, заври си праза знаеш къде. Не може 200 души да се блъскат пред камерите и след това да се правят на мирни. Смешен протест! Смешни сте!